Şimdi Ara

SPARKLE 8800GTS OYUN SCRENSHOOT 'MADEL OF HONUR AİRBORNe EKLENDİ' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
17.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyw a dying wish bizde bilgilenmiş olduk. Saol bilgi için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla sadece bu kısmı çekebildim tek başına zor oluyor.

Bu video'yu aldığın tüm ayarlarları ayrıntı ile yazabilirmisin..

Cpu,ram,gpu vga ram çöznürlük,aa-af vs

• quote:

Orjinalden alıntı: isoKING

Selam arkadaşlar. Yeni konu açmak istemedim çünkü 10larca açılmıştır. Fiyat performans olarak şimdilik en iyi kart bu gibi geliyo. Haklımıyım? 2900XT al felan diyolar ama aradaki fark uçurum gibi250 lira daha veremem gibime geliyo çünkü daha iyisi 1 ay içinde çıkar herhalde. Bekle diyenler grubu var fiyatlar düşer die ama fiyatlar sürekli düşüyo zaten hiç almıycaz onlara kalsa. Benim sorum şu herkes dio işte directx 10-10.1 felan bana şunu diyebilirmisiniz. Orta seviyede olsada ayarlar bu kart 1 sene daha götürür. 1 yıl sonra zaten PS3 alabilirim bu upgrade olayları canıma tak etti. 2 Senede neredeyse 3 makina değiştirdim. Bana önümüzdeki sezon Starcraft II, Gears of War, HL2 Episode 2 gibi oyunları tatminkar çalıştırsın yeter. Şimdiden teşekkürler.

ben yazmaktan sıkıldım sizler aynı seyi yazmaktan bıkmadınız.22 gün önce msi gts nin gigatek üye fiyatı üzerine 95 lira daha verip 2900xt aldım. arada ucurum falan yok.95 lira gelecege dönük bir kart ve daha iyi oldugu için kesinlikle verilebilir bir farktır.üstelik daha alt tab mevzusu çözülmemişken

• arkadaşlar 8800 gts 320 mb lık ekran kartlarındaki fps sorunu 640 mb lıklarda geçerlimi bu ben 640 mb lık olan 8800 gts kartını alsam oc yapsam ii olurmu?? yorumlarınızı bekliyorum dostlarım
  • insolence call of duty 2 da aa nın açık olduğuna eminmisn fena halde tırtıklar görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 19 Ağustos 2007; 19:54:25 >
  • vistada aa yı açınca gri bir ekran çıkıyoo. Görüntü olmuyo. Nvida control panelden açtım aa yı o resimde. xp kurdum istersen tekrar ss eklerim. Ama değerler değişmiyor.
  • quote:

ben yazmaktan sıkıldım sizler aynı seyi yazmaktan bıkmadınız.22 gün önce msi gts nin gigatek üye fiyatı üzerine 95 lira daha verip 2900xt aldım. arada ucurum falan yok.95 lira gelecege dönük bir kart ve daha iyi oldugu için kesinlikle verilebilir bir farktır.üstelik daha alt tab mevzusu çözülmemişken

arkadaşımmm şu an en ucuz 2900xt 425 dolar sparkle 320mb 8800gts in sıfır fiyatı 290 dolar. Ben 2. elden 8800gts i 390 a aldım. Hesabını sen yap artıkk.
  • alt+tab mevzusu yeni driverla çözülüyomuş diye duydum ben biyerden ama hatırlamıyom
  • hangi driverla çözülmüş bu sorun . Piyasada şu an 162.22 162.25 163.11beta varr. Bunların arasında en dügün çalışanı 162.22. Yeni bir driver mı çıktıda bizim haberimiz yok.
  • test drive unlimited ve graw2 nin ss leri eklendi..
  • TDU daki cözünürlügün 1280x1024 olduguna emin misin? 1680x1050 olmasin o..

Cünki bir iki arkadas senin 50-60 FPS aldigin yerlerde 80-90FPS aliyordu...

SS lerde AF acik mi?
  • 1280 1024 çözünürlük. monitorüm onu destekliyo zaten.
  • Bioshock eklendi......
  • quote:

Orjinalden alıntı: insolence

Bioshock eklendi......

hocam senin tdu fps lerin oldukca dusuk

ben ayni sahnelerde full ayarlarda 16x af ile 70-80 aliyorum
  • süper inceleme sagol
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: insolence

Bioshock eklendi......

hocam senin tdu fps lerin oldukca dusuk

ben ayni sahnelerde full ayarlarda 16x af ile 70-80 aliyorum

kardeş o incelemede vsync açıkk. Kapattığım zaman control panelden senin dediğin fps leri alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

süper inceleme sagol

önemli değil.
  • quote:

kardeş o incelemede vsync açıkk. Kapattığım zaman control panelden senin dediğin fps leri alıyorum.

Vsync kapalıyken test edip görüntü koymak daha doğru olmaz mı, kartın başarımı açısından fikir vermek için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Vsync kapalıyken test edip görüntü koymak daha doğru olmaz mı, kartın başarımı açısından fikir vermek için?

haklısın.. tdu da grafik menüsünde vsync ayarı yok. Bu SS koyduktan sonra farkettim control panelden kapatıldığını. En yakın zamanda düzeltirim SS leri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla sadece bu kısmı çekebildim tek başına zor oluyor.

Bu video'yu aldığın tüm ayarlarları ayrıntı ile yazabilirmisin..

Cpu,ram,gpu vga ram çöznürlük,aa-af vs

Kusura bakma kardeşim daha önce mesajını görmemişim.

Bu değerler.

2*1Gb DDR2 4-4-4-12 zamanlamaları.

E2160 standart hız.

P35Neo2FR anakart

8800GTS 320MB. MSI OC Edt Versiyon.

TDU dan ne açıldıysa verdim NVidia kontrol paneli standar ayarlarda idi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.