Şimdi Ara

Sparkle 9800gt 1 Gb İçin Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski ekran kartım 8800gt bozuldu ve yerine 9800gt aldım. fakat takmadan önce sormak istedim. tam olarak emin değilim ancak güç kaynağında max output power 350w yazıyor bu yeterli olur mu? teşekkürler

• 2 ekran kartinin arasinda 2 wattlik bir fark var normalde biri 8800 107 w 9800 109 watt guc cekiyor 8800 u calistiran 9800 ude calistirir (extreme power supply calculatorden alinmistir sonuclar.)
  • @metedevil

alırken tereddüte düştüm bu yüzden ve eve gelene kadar içim içimi yedi "acaba acaba" diye. psu başka şeylere de harcanıyor o yüzden sorun olmayacağına emin misin?
  • teorik olarak sorun cikmiyacak diyor yani %90 cikmaz ama psu ucu ucuna 2 3 waatla yetiyordur onu bilemem ama aralarinda kesin olarak 2 watt fark var kendinden bakabilirsin link:http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp :) istersen sistem bilesenleriin tamamini yaz kesin sonuc alalim islemcin hdd filan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrstcrt -- 10 Mart 2010; 21:56:21 >
  • siteden baktım ve yanlış görmediysem 8800 gt daha fazla güç harcıyor?

edit: özür dilerim 1 gb olana bakmışım.

peki kart yeni, eğer çalışmazsa herhangi bi hasar alır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lancelot_ -- 10 Mart 2010; 22:13:07 >
  • ekran kartıma tekrar baktım ve green imiş güç girişine ihtiyaç duymuyormuş
    teşekkürler
  • hic bi sey olmaz hocam rahatca takabilirsin calismazsa bile ayrica greense tmm yirrttin tdp krali 8800 gt den snra oh der kart :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.