Şimdi Ara

Sparkle 9800GT VS Asus 9800GT ,Fiyat farkına değermi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni ekran kartı alıcam fakat bir konuda kararsız kaldım.
    Önümde iki seçim var,

SPARKLE 9800GT 512 MB GDDR3 256bit PCI-E

ASUSTEK EN9800GT(256Bit) 512MB DDR3 TV DVI 16X

Grafik İşlemci: NVIDIA GeForce 9800 GT
    Grafik Bellek: 512 MB DDR3 600MHz
    Bellek Veriyolu: 256 bit
    İşlemci Hızı: 600 MHz
    Kart Tipi: PCI Express x16

İkisininde değerleri aynı gördüğüm kadarıyla,
    Fakat aralarında fiyat farkı gerçekten fazla.

Sizce bu kadar fiyat farkına ASUS değermi,
    Ya da fiyat farkı vermeyip daha ucuz olan Sparkle ımı tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paralelatol -- 14 Aralık 2008; 23:06:49 >

• Ne Kadar Fiyat Farkı Var ?
  • ASUS un ürünleri çok pahalı lakin malzeme kalitesi iyi.Ancak Sparkle almanda sakınca görmüyorum eğer okadar parayı vermeyeceksen.Sparkle kullanan çok kişi var.Fiyatlarını belirtirsen belki daha farklı öneriler de yapılabilir.
  • Yaklaşık 90 tl kadar fark var.
  • Değmez.ASUS un 9800GT si 300 küsür lira.O fiyatı vereceksen 8800GTS v 4830 gibi daha güzel kartlar var.Boşuna para dökülmez o karta.
  • SPARKLE 9800GT 512 MB GDDR3 256bit PCI-E KDV Dahil YTL :257,29 YTL

ASUSTEK EN9800GT(256Bit) 512MB DDR3 TV DVI 16X KDV Dahil YTL :348,64 YTL
  • Sparkle 9800GT yerine Sanalmarketim.com da Sparkle 8800GTS alabilirsin daha iyidir.
    Ayrıca ASUS un o fiyatına ATi HD 4850 kartlar var.Değmez kısacası.250 Lira 8800GTS bence onu al.
    350-400 civarına da şunu alabilirsin ATi istemezsen

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9774

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 14 Aralık 2008; 23:15:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Sparkle 9800GT yerine Sanalmarketim.com da Sparkle 8800GTS alabilirsin daha iyidir.
    Ayrıca ASUS un o fiyatına ATi HD 4850 kartlar var.Değmez kısacası.250 Lira 8800GTS bence onu al.

arkadasım yanlıs yonlendırmeyelım arkadaslarımızı lutfen arastırıp konusalım..8800 gts yi sen gtx le karıstırmıs olucaksınki gts demişsin.8800 gts ler çok sorunlu ve eksik bir kart.8800 gt ile kıyaslanamıycak bir kart.ayrıcada 4850 alınmaz alınacaksa 4870 alınır.o da fiyat olarak pahalıdır..ben bir asus 8800 gt kullanıcısıyım 1 seneden beri..ve çokta memnunum dogrusu..hem performansı hem kalıtesı tartısılmaz..evet pahalı diğerlerine göre o yüzden arkadaşa önerim sparkle tercih edebilir bir alternatif 1 gb li olanı düşünebilir..eğer marka olsun içim rahat olsun dersen asus almanı öneririm...ikisininde chipsetleri aynı parana göre hareket et paralelatol arkadaşım...

• Neresi sorunlu kart açıklarsan sevinirim.Ben neden sorun göremiyorum.Ona bakarsan 8800GT lerde sorunlu.İstersen @Tuğer e bir sor sana teknik açıklamasını da yapsın.Tek sorunu belleklerin daha çabuk dolması.Ben birşeyi karıştırmadım kartları tanıyorum çünkü bununla ilgili bir işte çalışıyorum.4850 ve 8800GTS neden alınmaz.Mümkünse teknik açıklama istiyorum madem böyle bir iddianız var.Ayrıca ASUS 8800GT 1gb kullanan ve sorun yaşayan en az 5 kişi tanıyorum.8800GT ler sorunsuz diyorsun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 14 Aralık 2008; 23:40:47 >
  • ekran karti konusunda
    asus en son tercih edilecek markadir
  • asusa en son alınacak kart diyen ve 8800 gt yi beğenmeyenlere ne teknik yorum işler ne açıklama..böyle komik şeylerle arkadaşın kafasını karıştırmayın..sizin beğenmediğiniz 8800 gt geçen sene neler yapmış performans/fiyat olarak bir bakın isterseniz..paralelatol, asus en son alınacak kart olduğuna göre (!!) sen bence palit al boşver
  • Palit dediğin kartlar en az sorun çıkaran kartlar.Ayrıca çok güzel kaçış yolu bulduğun için de ayrıca tebrikler.Geçen sene 8800GT ler için alt+tab sorunu yüzünden birçok başlık açıldı ve bu başlıklardan birini bulabilsen bana o teknik açıklamayı çok rahat yapardın ama copy/paste bile işine gelmedi.Sen de bize akıl dağıtana kadar gidip Palit kartların ne kadar çok sorun çıkardığını bana ısptla.Tipik "parasını verdim ASUS aldım" havaları gördüğüm kadarı ile.Çamur atıp boş konuşmaktan başka işiniz yok değil mi?Ayrıca 8800GT yi kim beğenmemiş.Param olsa 9600 yerine alacağım kart o idi alamadım.Ben 8800 e çamur mu atmışım.Nasıl da atıyorsunuz varya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 15 Aralık 2008; 0:09:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Sparkle 9800GT yerine Sanalmarketim.com da Sparkle 8800GTS alabilirsin daha iyidir.

arkadasım yanlıs yonlendırmeyelım arkadaslarımızı lutfen arastırıp konusalım..8800 gts yi sen gtx le karıstırmıs olucaksınki gts demişsin.8800 gts ler çok sorunlu ve eksik bir kart.8800 gt ile kıyaslanamıycak bir kart.ayrıcada 4850 alınmaz alınacaksa 4870 alınır.o da fiyat olarak pahalıdır..ben bir asus 8800 gt kullanıcısıyım 1 seneden beri..ve çokta memnunum dogrusu..hem performansı hem kalıtesı tartısılmaz..evet pahalı diğerlerine göre o yüzden arkadaşa önerim sparkle tercih edebilir bir alternatif 1 gb li olanı düşünebilir..eğer marka olsun içim rahat olsun dersen asus almanı öneririm...ikisininde chipsetleri aynı parana göre hareket et paralelatol arkadaşım...

Bahsedilen GTS ekran kartı g92 modelidir.Hiç bir sorunu yoktur kartların.

• Arada 90 lira fark var.. Performans olarak fark yoktur ama.. Sparkle alın 90 lira cebinizde kalsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.