Şimdi Ara

sparkle geforce 8800 gts 320 mb mı alsam yoksa.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fps olarak fraps ı yükledim cm:dirt de 22 nin altına düşmüyor.test drive da ise çok daha iyi 32 nin altına düşmedi.

not:cm:dirt de 1280 1024 herşey açık ve ultra da dır.test drive da da oyle hdr açık
  • Q6600 alsaydım bekleyemedim bilmiyordum indirimi 200 daha verip alırdım ama...
    para biriktirip gelecek yaz alıcam anakart destekliyor.
  • Sparkle 320 Mb 8800 Gts'nin 2 .elde 380 Ytl'ye gittiğini biliyorum, yılbaşına doğru 300-350 ytl seviyesine inecek çünkü Geforce 9 geliyor. Fakat 9 aydır süregelen, Alt+Tab sorununa derman olacak sürücü hala yayınlanmış değil.

İşin tuhafı, ne firma sahipleri bu konuyla ilgileniyor, nede 2. elde alış/satış yapan kimseler. Sanki ortada sorun yokmuş, bu kadar kişi duvara konuşuyormuş gibi...

Hayır yani , İ820 çipset zamanlarında, efendim Sd bellekler bu anakartlarla sorunlu çalışıyormuş deyip, bütün Anakartlar'ı 2000'li yıllarda toplattıran, müşterilerini uyaran zihniyet nerede, bu gün "8800 Gts'de aynı frame düşüşü var" deyip gittiğiniz, 5. sınıf Teknik Servis Elemanının "Hö, tiridimark iki bin altı yaptım abe sağlam bu kart" diyen zihniyet nerede?

İşin tuhafı, hadi Teknik servis elemanını geçtim, Satış temsilcileri niçin bu konuda en ufak laf söylemiyorlar? Gene çok tuhaftır, HD 2600 'ler gelir gelmez, sorununun olduğu hemen yaygara gibi kopartıldı ve Gigatek'teki kim var kim yok bu sorunu müşterilere söyledi. Zaten kartlar toplatıldı vs ( Tabi Ati'dan emir gelmiş olabilir, ancak onu söylemiyorum ben şu anda , söylemek istediğim satış yapan kimselerin ilgisi ), yani firmaların, oyunlarda anormal bir şekilde fps'yi yarı yarıya indiren bu anormal kartı satmaları çok ilginç. Bu kartlar yerine HD2900XT'lere daha fazla ağırlık verip takip etseler çok daha iyi olacak kanımca.

Mesela HD2900XT, en fazla 9 yerde varken, 8800 Gts 25-30 tane yerde var. 8800 Gtx'de aşağı yukarı öyle. Bilmiyorum, ben insanları hakikaten anlayamıyorum. İnsanların parası çok olabilir ama, milyonlarca kişinin aç olduğu ülkede, Asgari ücretin 500-600 Ytl olduğu ülkede, aylık maaş kadar olan bu kartın bozuk olması ve insanların 9 aydır sesini çıkarmadan alması/satması çok ama çok tuhaf geliyor bana.

Sonuca gelince, 600 Ytl gibi HD2900XT 512 Mb bulunabiliyordu, ama şu aralar malesef 700 Ytl'ye fırlamış durumda. 2. elde bulmanız ise çok zor. Ama ben kesinlikle 8800 Gts gibi sorunlu bir kartı önermiyorum. Tekrar ediyorum "Almayın!". X1950XTX 512 Mb alın, 2. elde bulabilirseniz 7900 GTX, 7950 GX2 alın ama bu kartı almayın. Sonuçta Fps değeri olarak önerdiğim kartlardan ( 7950 Gx2 hariç ) yüksek olabilir ama, en azından onlar gibi zorlanınca frameyi dengesiz bir şekilde yarı yarıya indirip insanın sinirini bozmuyorlar.

Saygılarımla.

• iyide hepsinde olmuyorki oynadıklarımın hepsinde denedim ama fark olmadı.
  • Onu bende duydum, forumda @865Pe adlı arkadaşımızdada bu sorun yokmuş. Yani çok çok az kartta bu sorun yok evet, eğer sizinkindede yoksa şanslısınız. ( Stalker'da test ettinizmi? )
  • evet hatta oynadıklarımıda söyleyeyim;
    g.ra.w,g.r.a.w 2,cm:dirt,battlefield 2 ve 2142,overlord,call of juarez,s.t.a.l.k.e.r,fifa,tdu:unlimited,sp:double agent,spiderman3,cod2,lost planet,coh,driver paralel lines hiçbir fark olmadı.
  • O zaman kartınız sağlam:) Tabi başka sistemlerde farklı sonuçlar verebilir. Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
  • 162.22 galiba tam hatırlamıyorum nereden bakabilirim.içinden 158.28 çıktı (cd den)ama vista nın sitesinden baktım o zaman için bu vardı bunu yükledim.yenileri iyi değil diyor bazı yerler o yüzden yüklemedim.pc m bi tek lost planet i herşey açıkken zorlanıyor.ama çözünürlüğü 1152 ye getirirsem aa yıda 8x e getirince 30 un altına düşmeden oynayabiliyorum.bence iyi bir kart en azından şimdi bakdımda 8500 gt den çok çok daha iyi.3dmark skorlarında sollayıp tozumu yutturmuşum.
  • Arkadaşım kartı tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Harika bir kartt. Alt tab sorunu bütün 320mb 8800gts lerde varr. Bende yok diyenler. Yüksek çöznürlüklerde bir oynasınlar o zaman görürler. Zaten nvidia da kabul etti bu sorunun olduğunu. Eylül ayında sürücüyle sorun giderilcekmiş. Şu an gayet memnunum kartımdan. Sorun giderilince kart daha bomba olur.
  • yok kartı aldım zaten sağol f/p olarak en iyi kart ve de performans olarakda en iyi 4. kart diyebilirim aslında 8800 ultrayı saymamak lazım o fiyata.ama 1280 1024 hdr açıkken de hiçbir fps artışı düşüşü olmuyor.bazı kartlarda olmuyor bence en azından bende.1 fps bile oynamıyor.
  • hayırlı olsun o zaman güle güüle kullan kardeş. eskisi çöplüklere
  • valla sizin 8800gtsleri bilmem ama ben benimkini 650/2100 kullanıyorum canavar kart valla,işte alt tab çözülürse tadından yenmez vallaçözülmezsede tadından yenmez
  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.benimde gönlümden geçen kart o.testlerini ve ss lerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 31 Ağustos 2007; 13:24:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.