Şimdi Ara

sparkle geforce 8800 gts 320 mb mı alsam yoksa....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde ekran kartına verebileceğim 460 ytl var.bu ekran kartı dşında başka aynı fiyatlarda daha ucuza ekran kartı var mı?yardımcı olursanız sevinirim

• Bütçene uygun 8800GTS sadece Sparkle var ve -iyidir-. Sonuçta Asus ve Gigabyte gibi şişirip pahalıya satmıyorlar. Ama benim tavsiyem 8500GT al ve artan paranın üstüne her ay birşeyler ekle ve 2. nesil Dx10 kartlarından birini al. Sparkle 8500GT 130 lira. Kalır 330 her ay 40-50 eklesen 7-8 ay sonra çıkıp ucuzlayacağını düşünürsek en az 600 eder. Rahat edersin... Bunu iyi düşün derim.

Edit: Sparkle 8500GT 128 bittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Temmuz 2007; 21:07:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

elimde ekran kartına verebileceğim 460 ytl var.bu ekran kartı dşında başka aynı fiyatlarda daha ucuza ekran kartı var mı?yardımcı olursanız sevinirim

2.el bakmalısın hem paranın bir kısmıda cebinde kalır.
  • cagann dediğin baya mantıklı geldi.2 yıl önce 6600 300 tl idi simdi 50 tl lerde dolaşıyor.senin dediğin galiba SLI bağlantı yapmak değil mi?simdi ucuza alsam dx10 destekli kart ilerde bi tane daha taksam daha ucuza 8800 gts kalitesi yakalayabilirmiyim?(mesela 2 tane 8500 gt>8800 gts mi?)
  • quote:

cagann dediğin baya mantıklı geldi.2 yıl önce 6600 300 tl idi simdi 50 tl lerde dolaşıyor.senin dediğin galiba SLI bağlantı yapmak değil mi?simdi ucuza alsam dx10 destekli kart ilerde bi tane daha taksam daha ucuza 8800 gts kalitesi yakalayabilirmiyim?(mesela 2 tane 8500 gt>8800 gts mi?)

ne yazıkki 4 tane bile 8500GT olsa 8800gts etmez
  • Ben sağlam oyuncuyum diyosan bence ya 8800 gts al ya da 7900gs+. 8500 alarak ne DX9 nede DX10 oyunlarını adam gibi oynayabilirsin. Karar senin ama sırf dx10 destekliyo diye 8500 alarak paranı sokağa atma.
    Ama ben arada bir canım sıkıldıkça öylesine bir iki oyuna takılırım diyosan, o zaman 7600 ucuza yada 2400.
  • Hiç düşünme al Kullanıyorum ve öneriyorum ,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8800 GTX mi yoksa 8800 Ultra mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben leadtek 8800gts 320mb extreme aldım ve kart delı gıbı calısıyor.tavısyem bunu almandır.bulursan tabı
  • peki kararı verdim 8800 gts i 320 mb olanı alıcam diğer forumlarada baktım orda da sparkle marka olanlar ses çıkarıyor demeşler.şimdi böyle olunca tabi asusun itibarı için 100 tl daha fazla veremicem kusura bakmasın asus fakat başka ne tavsiye edersiniz.bir de geforce var sadece o direk firma fan koymadan elden geçirmeden satış yapılanı mı dicem olmıcak çünkü fiyat aynı.
  • o kart cok ısınan bır kart.onun ıcın zaten fan kontrol programı kullancaksın ve seste baya bı yukselcek.leadtekte bole bır sorun yok.sole sorun yok.fazla ısınma olmadı su ana kadar.ama fanı sonda calıstırdıgımda ekran akrtı hıc ısınmıyordu.sıcaklık bıle yoktu.enınde sonunda kullanacaksın fan kontrol programı
  • sparkle nie bu kadar ucuz farkı ne acabaaa
  • az marjla satıyor
  • Arkadaşlar calibrede iki tane fan girişi var birinin dönüştürücüsü var diğerini nasıl kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 27 Temmuz 2007; 11:33:58 >
  • Yaw adam ust seviye şu şu ekran kartlarından hangisini alayım demiş bazı arkadaşlar da sen 7-8 ay hiç bişi oynama bi tane office ekran kartı al (8500) sonra 3 nesil yeni ekran kartı çıkacak onlardan al demiş. Adamın öleceği kalacağı belli değil yarına, 7 ay sonra oynayacağı oyunun hesabını mı yapsın??? yuhhh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomvenom

Yaw adam ust seviye şu şu ekran kartlarından hangisini alayım demiş bazı arkadaşlar da sen 7-8 ay hiç bişi oynama bi tane office ekran kartı al (8500) sonra 3 nesil yeni ekran kartı çıkacak onlardan al demiş. Adamın öleceği kalacağı belli değil yarına, 7 ay sonra oynayacağı oyunun hesabını mı yapsın??? yuhhh.

Cok ilginc bir yaklaşım ve tamamen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bütçene uygun 8800GTS sadece Sparkle var ve -iyidir-. Sonuçta Asus ve Gigabyte gibi şişirip pahalıya satmıyorlar. Ama benim tavsiyem 8500GT al ve artan paranın üstüne her ay birşeyler ekle ve 2. nesil Dx10 kartlarından birini al. Sparkle 8500GT 130 lira. Kalır 330 her ay 40-50 eklesen 7-8 ay sonra çıkıp ucuzlayacağını düşünürsek en az 600 eder. Rahat edersin... Bunu iyi düşün derim.

Edit: Sparkle 8500GT 128 bittir.

hiç doğru bi yaklasım deil o zamana nolcağı belli deil belki ati batıcak nvidia indirmicek fiyatları daha pahalıya satıcak belki yeni cıkanlar ii olmıyıcak (pek mumkun deil ama ) yani sen al bi sparkle keyfine bak sonra satarsın 200 e filan sen her ay kenara para koy sattığında aldıın parayıda koy kenara koyduuun paraya 2. yada 3. seviye daha ii bi kart alıcam dersen alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşlar calibrede iki tane fan girişi var birinin dönüştürücüsü var diğerini nasıl kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 27 Temmuz 2007; 11:34:20 >
  • zaten beklemeden vazgeçtim ben işlemci anakart ram harddisk hepsi değişti satın aldığım yerdeki adam ekran kartın biraz daha götürür seneye değiştir dedi.ama son zamanlarda aldığım graw 2,colin mcrae dirt,lost planet,rainbow six:vegas,double agent...gibi oyunlar açıyor fakat ağır çekimde oynayabiliyorum.böyle olunca beklemekten vazgeçtim sizlere sordum.leadtek düşünüyorum başka var mı asus hariç.bu fiyatlarda.
  • quote:

zaten beklemeden vazgeçtim ben işlemci anakart ram harddisk hepsi değişti satın aldığım yerdeki adam ekran kartın biraz daha götürür seneye değiştir dedi.ama son zamanlarda aldığım graw 2,colin mcrae dirt,lost planet,rainbow six:vegas,double agent...gibi oyunlar açıyor fakat ağır çekimde oynayabiliyorum.böyle olunca beklemekten vazgeçtim sizlere sordum.leadtek düşünüyorum başka var mı asus hariç.bu fiyatlarda.

kardeş sen leadtek al keyfıne bak.hemen ısınma sorunu yok.hemde ıı oc oluyor dha hızlı oynama kıstersen.vede fırma saglam.
  • tamam sağolun kararı verdim leadtek 8800 gts 320 mb.büyük olasılıkla bugün bir dx 10 lu olucam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.