Şimdi Ara

Sparkle GeForce 8800 ler 14 Şubat ta Hızlı Sistemde!! Fiyatlar!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben demiştim fiyatı 349$+kdv diye ama biraz fazla demiştim
    14$
  • fiyatı o kadar beklemiyrdum ama bazı arkadalarada diyordum 350 asıgısından olacak diye inanmıyorlardı

gorduler simdi fiyatları

daha aşagıya inecek tahminim
  • harika fiyat çok iyi.........14 şubatta sevgilime kavuşacağım..
  • 335$+kdv gercekten guzel fiyat.Zaten 1 ay a kadar diger firmalarda 320 mb 8800gts de Türkiye 'e getirdiğinde fiyat 300$ dolar civarina geriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 6 Şubat 2007; 20:53:05 >
  • Sparkle GeForce 8800 GTS 320 MB nın resmini başka bir yabancı siteden sanırım buldum
    ama bana fanı 640 MB veya 768 MB lıklardan biraz küçük geldi
    Merak fiyatları karsılastırmalarını ve özeliklerini merak edenlerin ayrıntılı site adresi asada

http://www.cdr.cz/a/20308

tabi anlayana

• quote:

Orjinalden alıntı: azk

quote:

Orjinalden alıntı: azk

kısaca neymis ,sevgilimizden 14 subatta hediye olarak sparkle 8800 serisi ekran kartı almasını isteyeceğiz

335$ + kdv normal bir fiyat bence yurtdisinda 299$+ kdv ise
  • Arkadaşlar vergi ekleniyor diyen arkadaşlar. ABD de bilgisayar ürünlerinden KDV alınmaz.Bilmeden ne kadar rahat konuşuyorsunuz. Türkiye gibi ağır vergiler yükleyen(Hatta daha ağır) ülkelerde fiyatlara bir bakın. İngiltere de ve Belçika da çok ağır vergi var ve eklenip bizden pahalıya geliyor. Yani o gördüğünüz fiyatlar ABD fiyatları ve vergi yok!
  • arkadaşlar burada belirttiğim fiyatlar Hızlı Sistemin Son kullanıcı satış fiyatlarıdır vergiler falan dahil.. Edindiğim bilgi bu .Ha yanlış çıkarsa o zaman yanlış bilginin hesabını sorarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSTeR-G -- 7 Şubat 2007; 12:16:43 >
  • ya bu 8800gts 320mb liğin boyu diğerlerine göre ufak duruyor gerçektende öylemi
  • her ewe lazım 8800 gts
  • Fiyat makul, tabii performansta 640 mb'lık versiyonla aynı olursa. Ama performansı x1950xtx kadar olsa bile DX10 desteği yüzünden bu kartlar kapış kapış gider.

Nisan'da askere gitmeyecek olsam bende mevcut ekran kartımı satar bundan bir adet alırdım, ama askerden dönene kadar ne derler bilirsiniz "Nvidia öle Ati kala".
  • hem başka konu hs nin fiyatlarının piyasanın biraz üstünde olduğu..diğer firmalarda daha ucuza bulunabilir...

• Peki pci express veri yolunumu kullanacak bu kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: schakalOzzY

Peki pci express veri yolunumu kullanacak bu kart

Eh yani...
  • avrupada ötv yoktur kdv vardır bizde ötv var birde bu tür mallarda ondan pahalı oluyor
  • Artık alayım bari bu kartı ben
  • Sparkle Calibre GeForce 8800GTX Tek Kelime ile MUHTEŞEM!!!
  • GTS serisi ile birşey aklıma takıldı.
    320 MB yeni nesil bir ekran kartı için az değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.