GTS serisi ile birşey aklıma takıldı. 320 MB yeni nesil bir ekran kartı için az değil mi?
Yeni nesil orta keseye hitap eden bir ekran kartı için normal. Zaten mb o kadar önemli diil. DX10 destekliyo ya daha ne istiyon
Fiyatlar şimdilik pahalı.gelecek seneye kadar bekleyecegiz sanırım (bütcesi dar olanlar)
fiyatlar sevgileler gününe özel mi? 7600gt kullanacağım son ekran kartı ya 200$ seviyesine gerçek bir kart çıkartırlar ya da pc benim için bitti... Gereksiz pahalılık
aslında çıkan kartlar güzel de yazılımların üzerine fazla düşülmüyor..
Acep bu 8800ün en düşük modeli çıkacak olan 8600 serisinin fln en üst modelinden daha iyi olacak mı?
quote:
Orjinalden alıntı: kralhasanyigit
Acep bu 8800ün en düşük modeli çıkacak olan 8600 serisinin fln en üst modelinden daha iyi olacak mı?
8600 En üst (Ultra) : 1400 mhz bellek hızı 256 bit bellek veriyolu 64 adet shader 8800 En alt (GTS 320mb) : 1600 mhz " " 320 bit " " 96 " "
Velhasılkelam birhayli iyi olacak.
Valla yakın zamanda x1950pro ya 220 dolar gibi bi para verenlerin içine oturacaktır bu haber ya benim gibi 100dolara 7600gs sonic alanlara fazla koymaz kart iyiymiş gerçekten ya bende askerden gelince inşallah
kötü haber son aldığım bilgiye göre ,sevgilimize 14 subatta kavusamıyoruz :(
cin yeni yıl tatilinden dolayı yasanan yogunluk nedeniyle ürünlerin gelisi 20 şubat sonrasına kalmış.
8600 GT yi bekleyin.....ben öle yapıyom...neyinize yetmiyo şimdiki kartlar...hani crysis mi çıktı ?
Duz 8800 varmi peki veya cikacak mi?
Vallahi monitorum 1280x1024 ötesini kaldırmıyor içim çok rahat bu çözünürlükte dehşet kalite alıyoprum.Bana ne gerek 640 MB lık kart.Alıcam 320MB bakıcam keyfime
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
Vallahi monitorum 1280x1024 ötesini kaldırmıyor içim çok rahat bu çözünürlükte dehşet kalite alıyoprum.Bana ne gerek 640 MB lık kart.Alıcam 320MB bakıcam keyfime
+1...
Bence de çok yüksek çözünürlüklere çıkmak istemeyen birisi için bu kart çok ideal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme