Şimdi Ara

SPARKLE - GeForce 8800GTS 320MB GDDR III PCI-E x16 SLI aldım?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPARKLE - GeForce 8800GTS 320MB GDDR III PCI-E x16 SLI aldım arkadaşlar şu an spariş verdim.acaba alan varsa yorum yazabilirmi yada performansı hakkında bbilgi verecek olan??şimdiden tşkler

• Heryerde yazıyor zaten ama tekrar söyleyeyim: Bu kart şu an alınabilecek en mantıklı kart ve piyasada DX10'ların içinde üçüncü. Eğer gözün çok fazla seçici değilse her oyunu full detayda oynayabilirsin, yok ufak takılmalardan rahatsız olurum diyorsan azcık düşürürsün Test drive unlimited ve stalker'da. Ama bu oyunlarda GTX'ler de takılıyor sanırım oyundan kaynaklanan bir durum bu.

Kısacası kart mükemmel, EVGA biosu flashlayabilirsin güvenli, ama flashlamadan önce ATI Tool ile bir overclock yaparak 600/900 hızlarında stabil çalışıp çalışmadığını kontrol edersen iyi olur tabi.
  • stalker de sorunun vga dankaynaklandığını sanmıyorum.bence ram yetersiz gelebilir.çünkü her şey ful de 1,5 gb dan fazla ram kullanıyor oyun
  • arkadaşlar ramlarım 2x1gb dual 533 mhz anakartım ise asusun coreduo2 destekli 965 cipsetli bi kart .işlemci ise p4 3.0 psu 450 w bu sistemle rahat oynarmıyım??*
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorsap

arkadaşlar ramlarım 2x1gb dual 533 mhz anakartım ise asusun coreduo2 destekli 965 cipsetli bi kart .işlemci ise p4 3.0 psu 450 w bu sistemle rahat oynarmıyım??*

oynayamazsan kendini denize at
  • Forumda bulunan ''arama ''butonunu kullanabilirsin...
  • maalesef o islemci ile biraz zor bence c2d veya dual coreye gec
  • valla arkadaşım oynıyamacağın oyun gözükmüyor,yani kısacası çok rahat edeceksin
  • İmzamda göründüğü gibi bende 2*1GB Kingston DDR400 var üstelik benim işlemcim AMD X2 3800+ ama STALKER'ı kasmadan full detayda oynayamıyorum, sen de oynayamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 17 Nisan 2007; 13:52:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.