Şimdi Ara

[ SPARKLE GTX265 CALİBRE Overclocked Edition ] TAKAS VARDIR.:!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SPARKLE GTX265 CALİBRE GDDR3 896 MB 448 BİT Overclocked Edition

Sparkle firması Türkiye piyasasından çekilmiş gibi eskisi gibi bulunmuyor artık..

Calibre X265/X265HM Grafik Kartları SPARKLE kendi tasarım Calibre Dual Fly Soğutma Sistemi 2. nesil sahiptir. Daha yüksek grafik performansı ve düşük çalışma sıcaklığı isteyen kullanıcılar için eşsiz bir soğutma çözümü ekran kartı sağlar soğutma kanatlarını teknoloji geçilen ayağı ile dünyanın ilk ekran kartı var. Soğutma sistemi saf alüminyum termal taban oluşur, 6mm çaplı 2 yüksek verimli ısı boruları, 8mm çapında 2 yüksek verimli ısı boruları, 9 alüminyum sütunlar soğutucular ve çift düşük hız soğutma fanları geçtiler. Bu 4 yüksek verimli ısı boruları 8 ısı borularının soğutma transferi etki sağlayarak, doğrudan GPU yüzeyine bağlayın. Geçtiği ayağı tekniği hızla alüminyum ayağı doğrudan temas ile 8 kat soğutma kanatları için ısı getirebilir. Isı boruları ve ayağı mükemmel kombinasyonu soğutma kanatlarını teknolojisi üstün soğutma verimliliği sağlar ve büyük ölçüde GPU, video belleği soğutma performansı artırır geçilen, PCB üzerinde MOS devresi ve NVIO,, oyuncular iyi overclock marjı ve GPU soğutucu zevk teminatlar izin hatta yirmi dört saat tam yük altında stabil oyun sistemi çalışma.

- İşleme Çekirdek: 216 Core diğer GTX260'lardan üstündür../ HD5770-GTX550 Ti gibi kartlardan üstündür.

Minimum gerçek 400-450W ve üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir.

Ürün 2 adet 6’lı PCI-E güç girişine sahiptir.

Kasa içinde tek slot kaplar.

TANITIM İÇİN TIKLA..:!!

Crysis 3 için patch çıkarmışlar galiba oynanıyormuş..

TIKLA GÖR :))

SATILDI..

>< TAKAS SADECE EKRAN KARTI VE 1 TB SABİT DİSK İLE OLABİLİR..

Calibre IDF Dual Fly soğutma sistemi

Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan ve özellikle Calibre serisi yüksek performanslı modelleriyle tanınan Sparkle, yeni nesil ekran kartları için geliştirdiği Calibre IDF (Intelligent Dual Fly) isimli soğutucusunu duyurdu. Alüminyum tabanlı ve Bakır çekirdekli GPU temas noktasına sahip olan yeni soğutucu, üç adet ısı aktarım borusu ve 0.2mm kalınlığında soğutma yaprakları ile geliyor.

Çift fan ile donatılan Calibre IDF, GBox Control Terminal adı verilen yeni Sparkle teknolojisi ile soğutucu üzerindeki fanlar artan sıcaklık durumuna göre hızlarını arttırabiliyor ve azaltabiliyorlar. Bu sayede soğutma ihtiyacının olduğu durumlarda fanlar otomatik olarak hızlarını arttırabilirken, ekran kartına yük binmediği durumlarda ise dönüş hızı düşürülerek sessizlik sağlanabiliyor.

Sparkle tarafından Calibre IDF tabanlı yeni ekran kartlarının ne zaman anons edileceği henüz açıklanmış olmasa da soğutucunun hazır olmasından yeni modellerin yakında geleceği anlamı da çıkartılabilir.

GTX660 Tİ VEYA HD7850 İLE TAKAS OLUR TAKAS OLURSA FİYAT DEĞİŞMEZ AMA ÜZERİNE BEN PARA VERİRİM SATAMADIĞINIZ YÜKSEK FİYATLI ÜRÜNLERİ ELİNİZDEN ÇIKARMIŞ OLURSUNUZ..

HIS 9200 SE DDR 128MB 64BİT ATi Radeon DX9

Ekran kartı vivo özelliğine sahiptir eski video kaset çalarınızdan aktarma yapabilirsiniz, kendi ürünümdür tak çıkar yapılmamıştır tertemiz ürün, Call of Duty 1 ve 2'yi bu kart ile bitirmiştim orta şekerli eski oyunları rahat kaldırır, bir ara FX5500 almıştım oyun oynayım diye baktım araların da fark yok denecek kadar azmış shader model denen olay çıktıktan sonra kartlar arasın daki fark kapanmış oldu 3.0 ve üzeri isteyen oyunları açamayacakları anlamına geliyordu aynen öyle de oldu kartı boşuna almıştım şimdi piyasa da halen 60-70 lira civarı satılmasına şaşırıyorum kaç yıl geçti ATi kartlar eskidi sanki Nvidia hiç eskimemiş gibi halen satıyor.

30 LİRA TAKAS OLABİLİR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Tamam -- 8 Ekim 2013; 14:15:43 >

• Pm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.