Şimdi Ara

Sparkle nVidia 9600 GT 6pin PCI express güç girişi [ Yardım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım ekran kartı modeli bu ancak kutusunu açtığımda içinde PCI express güç girişi için kullanılan PCI express güç dönüştürücü kabloları yok.Sorum şu şimdi bu kablolar olmadan yani power supplye bağlamadan ekran kartım çalışırmı ( ayrıca fan'ı çalışırmı ) ya da çalışır da performans sorunu mu olur.Bu arada power sup.um 500w yardımlarınızı bekliyorum inş. açıklayıcı olarak sorumu sorabilmişimdir.Teşekkürler

• direk power sup tan 6 pinlik güç girişi yoksa molex-6 pin güç girişi çeviricisi kullanman şart.o güç kablosu takıldı olmadan ekran kartını yakarsın zaten performans olsun ısı olsun maxiumum seviyeler çıkar sonra kartı çöpe atmak zorunda kalırsın
  • o kablonun kutunun içinden çıkması gerekir.aldığın yerden iste.. vermek zorundalar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataberke

o kablonun kutunun içinden çıkması gerekir.aldığın yerden iste.. vermek zorundalar..

bildiğim kadarı ile sparkle marka ekran kartlarında güç kablosu çıkmıor kutudan
  • çıkması gerek extradan alabilceğin bir kablo değil kartın çalışması için gerekli onsuz kullanma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.