Bildirim
Sparta 80 Lvl Glavier fll Farmed 200ytl!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://img240.imageshack.us/img240/1534/lghttttttttvh0.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/4715/heuksalllllllwn8.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/742/freeeewy6.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/1013/coldddddddddxy4.jpg
yukardaki link sanırım sorunluydu
Not çar itemli satılcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanfb -- 11 Nisan 2008; 10:47:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkanfb
http://img240.imageshack.us/img240/1534/lghttttttttvh0.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/4715/heuksalllllllwn8.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/742/freeeewy6.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/1013/coldddddddddxy4.jpg
yukardaki link sanırım sorunluydu
Not çar itemli satılcak
böyle daha iy oldu herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaf -- 1 Nisan 2008; 0:23:49 >
-
Heh Teşekkürler :))quote:
Orijinalden alıntı: serkaf
böyle daha iy oldu herhalde
Alıntıları Göster
-
bu char full farm deilquote:
Heh Teşekkürler :))
Alıntıları Göster -
gereksiz skilleri ben skillden bile saymıorm ben hiç kullanmadığım ve kullanmaycağım skilleri skil tablosunda görmüyorum^^ o yüzden full farm heralde nukeleri fln maxlamamı beklemiorsun değil mi? -
emperor gereksizmi hayırlı satışlar bide fire wall castle de olsa iyi olurdu. + invisible stealt skilleri ve flying serisi bence bunlarda gerekliquote:
gereksiz skilleri ben skillden bile saymıorm ben hiç kullanmadığım ve kullanmaycağım skilleri skil tablosunda görmüyorum^^ o yüzden full farm heralde nukeleri fln maxlamamı beklemiorsun değil mi?
ama itemli satılacakla fiyat süper bu fiyata full farm bence
edit: itemsiz satılacakmış. olsun yinede fena değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 1 Nisan 2008; 9:38:45 > -
emperora suana kadar hiç gerek duymadım diğeri yeterli geliyor,flyingde pvpde kullanacaksan sen bu oyunu bilmiyorsun:) steal gelince bende oda gereksiz media.pk2 mi ne ondan kullansın gerek duymaz =PPquote:
Orijinalden alıntı: tembeler
emperor gereksizmi hayırlı satışlar bide fire wall castle de olsa iyi olurdu. + invisible stealt skilleri ve flying serisi bence bunlarda gerekli
ama itemli satılacakla fiyat süper bu fiyata full farm bence
edit: itemsiz satılacakmış. olsun yinede fena değil.
Alıntıları Göster
ben gerekn tüm skilleri açtım ve bana gereken sadece Heuksal Spear Series , Soul Departs Spear Series,Ghost Spear Attack Series combo fly vb skiller gereksizdir 1 kere pvpde yada baska bir yerde kulandığımı hatırlamıyorum.
-
İnş satarsın çok ucuz ve sağlam bi chara benziyo....quote:
emperora suana kadar hiç gerek duymadım diğeri yeterli geliyor,flyingde pvpde kullanacaksan sen bu oyunu bilmiyorsun:) steal gelince bende oda gereksiz media.pk2 mi ne ondan kullansın gerek duymaz =PP
ben gerekn tüm skilleri açtım ve bana gereken sadece Heuksal Spear Series , Soul Departs Spear Series,Ghost Spear Attack Series combo fly vb skiller gereksizdir 1 kere pvpde yada baska bir yerde kulandığımı hatırlamıyorum.
Alıntıları Göster
Benim bi sorum olacaktı bendede 80 lvl glavier var acaba 90 gelince skilleri nasıl yapmam lazım benim aklımdan fire 90-glavie90-lightning70-Cold50 böle bi tablo geçiyo sizinde yorumlarınızı almak istedim
-
ben charını alıcam msn ekledım konusalımquote:
Orijinalden alıntı: 4YouWelet
İnş satarsın çok ucuz ve sağlam bi chara benziyo....
Benim bi sorum olacaktı bendede 80 lvl glavier var acaba 90 gelince skilleri nasıl yapmam lazım benim aklımdan fire 90-glavie90-lightning70-Cold50 böle bi tablo geçiyo sizinde yorumlarınızı almak istedim
Alıntıları Göster -
hayırlı satışlarquote:
Orijinalden alıntı: anlayvz
ben charını alıcam msn ekledım konusalım
Alıntıları Göster
yarkanda partiden atma ile ünlüydü bi aralar bu char kimse partisine girmiodu
ama o alıcısından el değiştirmişdi heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: emre3458
bu char full farm deil
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emre3458
bu char full farm deil
bence farmı bitmiş.
sadece coldu 70 yapana kadar lightining i 80 yapsaydın.
daha iyi olurdu bence.
-
quote:
emperora suana kadar hiç gerek duymadım diğeri yeterli geliyor,flyingde pvpde kullanacaksan sen bu oyunu bilmiyorsun:) steal gelince bende oda gereksiz media.pk2 mi ne ondan kullansın gerek duymaz =PP
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: erkanfb
ben bu oyunu bilmiyormuyum bence sen onu serverdeki cold glavier kasan arkadaşlara söyle aha 90 da geldi mastery sorunsalını nası çözecekler çok merak ediyorum fly serisi bence önemlidir wall kırma olsun uzak mesafeden ilk damageyi heleki crit gelirse verebilmek olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
hayırlı satışlar
ama o alıcısından el değiştirmişdi heralde
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
hayırlı satışlar
hayır ben charın ilk sahibiyim el değiştirmedi henüz,o partiden adam atma mevzusu beni çekemeyen embesiller elimden lordualamıyordu bana kestir diordu,hoslanmadım kişiler yardım etmeyeceğim için Fesat kişiler hakkımda global atıyorlardı ben bu charla en az40-50 kes lord kestim Sence eğer böle birşey yapsam nasıl bu kadar kesebilrm partiye giren ler aptal değil 1kere atılsa birdha girmez her gün kesiyordum Wizard char kastım onlada çok kestim yine hakkımda ileri geri konusuldu kim ne derse desin sallamıorm, Lord partisinden öle adam atıp kesecek değilim sunlular bile alamıyordu elimden.neyse iyi akşamlar
-
UPquote:
Orijinalden alıntı: erkanfbquote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
hayırlı satışlar
hayır ben charın ilk sahibiyim el değiştirmedi henüz,o partiden adam atma mevzusu beni çekemeyen embesiller elimden lordualamıyordu bana kestir diordu,hoslanmadım kişiler yardım etmeyeceğim için Fesat kişiler hakkımda global atıyorlardı ben bu charla en az40-50 kes lord kestim Sence eğer böle birşey yapsam nasıl bu kadar kesebilrm partiye giren ler aptal değil 1kere atılsa birdha girmez her gün kesiyordum Wizard char kastım onlada çok kestim yine hakkımda ileri geri konusuldu kim ne derse desin sallamıorm, Lord partisinden öle adam atıp kesecek değilim sunlular bile alamıyordu elimden.neyse iyi akşamlar
Alıntıları Göster
-
sTyLe_BiGBoSs@hotmail.com Konu$aLım ßi Karde$ .. -
kardeş full str olduguna eminmisin, çünkü en son gördüğüm 80 lvl glavier 22k mp vardıquote:
Orijinalden alıntı: lollipop
sTyLe_BiGBoSs@hotmail.com Konu$aLım ßi Karde$ .. -
bence full farm olmada epey uzun bi süre farmda kalmış :D dr seymene şunu söylemek istiyorum full str glavierde ne arar 22k mp kafayımı yedin.mage mi bu? . hernese iyi satışlar kardeş itemsiz char için cok para istiyon sen en iyisi bi kaç item koy üstünequote:
Orijinalden alıntı: drseymen
kardeş full str olduguna eminmisin, çünkü en son gördüğüm 80 lvl glavier 22k mp vardı
Alıntıları Göster -
bi ara bana taxi yapıodu bu char ben 29 ken ...quote:
Orijinalden alıntı: kontdraco
bence full farm olmada epey uzun bi süre farmda kalmış :D dr seymene şunu söylemek istiyorum full str glavierde ne arar 22k mp kafayımı yedin.mage mi bu? . hernese iyi satışlar kardeş itemsiz char için cok para istiyon sen en iyisi bi kaç item koy üstüne
Alıntıları Göster
global atıp duruyodu char bi kere soyulmuş 48 lik itemlerle bana taxi yaptığını hatırlıyorum
charı beğenmedim kötü bi yapılandırma 90 da gelio
ama yinede sonuçta bi emek var iyi satışlar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: kontdraco
bence full farm olmada epey uzun bi süre farmda kalmış :D dr seymene şunu söylemek istiyorum full str glavierde ne arar 22k mp kafayımı yedin.mage mi bu? . hernese iyi satışlar kardeş itemsiz char için cok para istiyon sen en iyisi bi kaç item koy üstüne
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kontdraco
bi kere full str glavie de dress iyle full blue itemleriyle 22 k hp olur 1.si
itemsiz satış fiyatı gayet normal 80 lvl boru değil alınmazsada dursun....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X