Bildirim
Sparta'nın ilk 100 lvl Çin Çarı BLADE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bladerlar artık amele değil :)
Ben herkesten 1 ay sonra kasmaya başladım, bi medusa pt sine girdiğimde birsürü 96 level göüryorum, hepsi ilk günden beri kasıyorlar :S ben 1 ay geç başladım 95 im :) -
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Bladerlar artık amele değil :)
Ben herkesten 1 ay sonra kasmaya başladım, bi medusa pt sine girdiğimde birsürü 96 level göüryorum, hepsi ilk günden beri kasıyorlar :S ben 1 ay geç başladım 95 im :)
Evet ama diğer charlarda aynı şekilde artık eskisinden daha hızlı kasıyorlar.Sonuçta yine en yavaş kasan buildlerden biridir ama en iyisi bence^^(Bir blader olarak) -
Bu sabah bende 100 oldum. Yeni rütbem General
Saturn serveri. -
quote:
Orjinalden alıntı: bedlam
Bu sabah bende 100 oldum. Yeni rütbem General
Saturn serveri.
Hayırlı olsun. -
Adam 100 lwl blader ama 3 demon shaitan kesmiş.
Bladerlar kendini geliştirmiş -
Adam King yha -
ehu ehu BüLent Çok Eskiden Spartadan Arkadaşım.. Pwpde 3 vs 1 'e Dayanıyordu, Kendim Şahit Oldum... Artık NukerLer biLe Demon Kesiyor xD BLade4eveR ...! -
Spartada bi dünya 100 lvl var artık.Hailk olmuşsun ha en son olmuşsun bi farkı yok önemli olan itemler,build...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X