arkadaşlar ilgilenen olursa ertugrul.cengel@hotmail.com adresini eklesinler oradan fiyat ve alışveriş detaylarını görüşelim...ciddi olmayan arkadaşlar eklemesin lütfen...
gelelim çarın özelliklerine önemli olan lvl şu anda lvl 78 %46.86 alacak arkadaş direk 80 e kasması kalacak ve buna artı olarak üstünde tam tamına 119.595.229m oyun parası veriyorum str si eksiksiz verilmiştir alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum fiyat konusuna tekrar deyineyim fiyat msn de görüşülecek ve ödeme koşulları orada gözden geçirilecek benim bu 3. karakter satışım kesinlikle şüpheniz olmasın knightonline oynayacağım için satıyorum karakterimi sparta serverinde tanıyan tanır karakteri ve beni şimdi resimleri alalım :D
Karışık olarak koyacağım oradan anlarsınız artık...
66 çarımla taka etmek istermisin zeusta yeni server
66 haybırt çarım var + para vversem olurmu
arkadaşlar yazmayı unuttum paraya ihtiyacım var takas yapmayacağım ama derseniz onun değerinde cep telefonu vs bişeyler varsa istanbul içinde takas yapabilirim...
bu lvl de bukadar eksiği olan bi char daha görmedim , helal
kardeş kusura bakmada bu charın skilleri berbat eşyaları berbat ama yanında verdiğin parayla düzeltilebilir charını tanıyorum bu kadar bile yapman iyi en son item arıyodun zaten.ama bu lvlde o skillerle bu charı adam etmek en az 2 ayını alır insanın full sp farm yapılması lazım mesela bende farmsızım lvlim 78 şuan ama cold 60 ta max light 60 ta max fire 73 te max pacheon 73 te max 73 ten sonra mastery vermeden kastım halada öle devam ediyorum lvl 80 %99,99 olunca farmım bitiyo ama senin farmın o zaman bile bitmez çünkü skillerin yok gibi charını kötülemek değil amacım ama alana çok iş düşüyo sadece lvl 80 yapması yetmeyecek.
Tüm DH nin bayramını kutlarım.Nice bayramlara erişmeniz dileğiyle iyi forumlar
inş satarsın
bu çarın çok farma ihtiyazı var ve item alması lazım yani bıu çara çok emek lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme