Şimdi Ara

Sparta Serverında Yapıcagınız NICKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Sparta serverında yapıcagınız nıcklerı yazarsanız raht anlasabılırız
    Su sekılde yaparsanız guzel olur

Nick=.....
    Str/Int......
    Silah......
    Job.......
    Sımdıden herkese tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 3 Kasım 2006; 10:08:13 >

• Daha ortada olmayan server için nick ler yazılacak

Guıld kurup trade bile yaparız server açılınca gene bırakırız.
  • Napalım heretıc abı meraklı melahatız serverın ısmı bellı olunca duzeltırım Ismnını koyarım
    Ddedıgın gıbı Ins kervan fln yapmak Nasip :)
  • Şmdi gelir biri derki
    ben hemen ilk gün guild kuracam
  • Ben de diyordum nerde kaldı bu topic açsalarda yazsam tabiki Morgan ve mai_mai benim olacak celede ye de sorarım izin verirse Eowyn i de alırım
  • ya mai_mai bu kadar kısa zamanda nasıl 60 yaptın nerde kasıosunuz merak ettim ben daha oasiste 36 zor oldum ben mi oynamasını bilmiyorum ama çok az oynuyorum hafta 15 saat taş çatlasa...
  • Her sabah süt içiyorum ; sen süt içmiyorsundur ondan olmuştur. İmkansız diye birşey yoktur ama merakın çok kuvvetli ise char bana ait değil ben burada reklam yapıyorum ; arkadaş yaz dedi ben de yazdım bırak çok zor oluyo adamlar hergün 1 lvl alıyo ben imzayı değiştirmekten telef oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    KNIGHT ONLINE Bilgi pls
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Ben de diyordum nerde kaldı bu topic açsalarda yazsam tabiki Morgan ve mai_mai benim olacak celede ye de sorarım izin verirse Eowyn i de alırım

Iyı o zaman mai_gato da benım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Ben de diyordum nerde kaldı bu topic açsalarda yazsam tabiki Morgan ve mai_mai benim olacak celede ye de sorarım izin verirse Eowyn i de alırım

Iyı o zaman mai_gato da benım olur

Ayıp oluyo ama kanka ya da al senden kıymetli mi ama şartım var kedi kız açacaksın 2 sebebi var mai charın orijinal ismi kedi kız olanın gato da ispanyolca kedi demek ok

• Tmm Kankı Sen ne dıyorsan Ole olsun o zaman bır ondan acarız Mai_Gato Bir tanede Hanı erkeklerde kopege benzıyen var glavıeyı arkasında tuutyor.Bırde onndan acharım Onun adınıda mai_dog koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 1 Kasım 2006; 20:45:02 >
  • server ben 45 olmadan önce açılırsa eğer...

Nick=Casanova yada Prince
    Stat=STR ((intciler kötü kötü bakmayın hala nukerim ama bi değişiklik olsun dedim ))
    Silah=Blade
    Job=Th1ef

Dekaron gelene kadar gene silk oynucaz sarmıyo başka oyunlar
  • açılınca

NİCK=Nightmare yada jenk

full str blader

OLCAM
  • gelirse eğer PunisheR ya da Scarface olur.
  • __sovalye__
  • ILoveU2

veya ASmile4U olur. ama düşünmüyorum yeni serverda açmayı. Japon serverındaki isimlerim bunlar
  • Hmm..Eğer açarsam
    Full Str Bowman açardım ve ismi Anoras olurdu..
  • SoulStylnuker
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Daha ortada olmayan server için nick ler yazılacak

Guıld kurup trade bile yaparız server açılınca gene bırakırız.

ewt topluca trade fena olmazdı :D:D:D:D

• yapptığım kötü bişey ama agwe yi aldım bile
  • tabiki eowyn legolas laurana ......... böle uzar gider ama ben artık oyuna giremiyorum mai senden bi ricam eowyn i sen al bari tanıdık güvendik bildik sevdik birine gitsin alabilirsen legolasıda alsana legolas benim için çok önemli bi şahıstırdaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.