Şimdi Ara

Spartacus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spartacus'ün kitabını almak istiyorum ama piyasada 10 tane kitap var. Hangisini almalıyım? Orijinali Howard Fast'in ki diye okudum ama bir sorayım dedim.

• Takip.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Howard Fast'in Sosyalist Yayınları'ndan çıkan kitabı orjinalidir. Aynı kitabın bir yayınevinden daha çıktığını biliyorum ama onu hatırmayamadım. Yazar yine Howard Fast, bulursanız onu da alabilirsiniz. Ama Ptt kitap'tan almayın üzülürsünüz. Adamlar göndermiyor. Birkaç kez daha belirtmiştim gerçi, 1 aydır gelmedi. Sahaflara bakın derim.

• Kitabı alırsanız bi' inceleme bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Kitabı alırsanız bi' inceleme bekliyorum.

bir kitabevinde farklı bir yayınevinden çıkanını buldum, yani oranın kayıtlarında. getirtmeye çalışıyorum. alıp okuyabilirsem bir inceleme yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Wright

Howard Fast'in Sosyalist Yayınları'ndan çıkan kitabı orjinalidir. Aynı kitabın bir yayınevinden daha çıktığını biliyorum ama onu hatırmayamadım. Yazar yine Howard Fast, bulursanız onu da alabilirsiniz. Ama Ptt kitap'tan almayın üzülürsünüz. Adamlar göndermiyor. Birkaç kez daha belirtmiştim gerçi, 1 aydır gelmedi. Sahaflara bakın derim.

Çok saol sosyalist yayınlarından olan kitabı sipariş ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.