bu sahneyle bu melodi okadar özleşmiş ki her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. hayatımda izlediğim en güzel dizi.
bi bu bide sura'yı yaktığı sahne
Aslında onlarca var ama şimdilik yeterli bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 1 Mart 2012; 6:55:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Aslında onlarca var ama şimdilik yeterli bunlar.
konu başlığı en damar theme ' ler diye değiştirmek gerekicek
çeşit olsun dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 1 Mart 2012; 7:20:50 >
up canlan !!
quote:
Orijinalden alıntı: injection
Ne alaka?
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
en duygulandığım andı sanki kendi sevdiceğimi kaybetmiş gibi hissettim burda andy nin payı büyük
özledik reis sensiz spartaküs çok ruhsuz kalıyo
bu sahneyi gece 2de izliyordum çıktıgı gün. eşim uyuyordu. ona dönüp şöyle bir bakıp ağlamıştım...
eşim 12 ben 15 yaşındaydım tanıştıgımızda düşünün. anasını satayım birde spartacus demiyormu SEN BENİM CENNETİMSİN diye.
adamda öldü gitti. içimi maf ettin be birader gece gece yine
12 eylül 2011. sabah 9gag da dolaşırken "rest in peace big guy" yazmışlardı andy nin resminin üzerine http://9gag.com/gag/256787 10 sn. mal mal baktım resme. içimin parçalandığını fark ettim sonra düşündüm ki alıştırıldığımızdan mıdır bilmem bir kaç gün önce şehit olan erlere bu kadar üzülememiştim. kendimden utandım ..
Haldir'in ölümünde bu müzik çalmıştı. Tüylerimi ürpertir bazen
Yarn Bi bakym
Spartacus cok mu iyi? herkes izliyor bu aralar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme