Şimdi Ara

SPARTADA SUN +7 SWORD ve SUN +7 CHEST 90LvL FuLL FARM hybrid S/S CENGAVERHAN (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DADASHAN

quote:

Orjinalden alıntı: LoLy7.1

Server eski char yapılandrması çok ii deil + 900 ytl istiosn pahalı ama saygı duymak gerekir ondan up

Kaç kez hybrid char yaptın da gelmiş charın yapılandırmasını beğenmiyorsun.Boş konuşma hep başka bişe yok.

Kaç senelik Karakter Yapılandırma moduna bu denirmi ?
    Bn kendisini tanıdıgımdan beri hybird harici char kasmıyor.

• up
  • Bu Char Bu Fiyata Uçuk Kaçar.
  • Kardeş geçekten tebrik ediyorum bu forumda gordugum en guzel hybrid charlardan biri, sen başkalarının boş konuşmalarına aldırış etme! ben bu charın pvplerinide izledim yıkamadıgı adam yok. 17k hp ve %107 mag balance kulağa hoş geliyor.Str ve int eksik olmaması ve itemlerin +6 +7 , sun olması, bu charın bu fiyatı hakketmesinde buyuk bi rolü var.Hatta eski char satışlarına gore ucuz bile.Hayırlı satışlar.Sparta'ya sevgiler
  • Biraz fiyat ideal olsa alınabilir.Üstlerindeki sun ve +7 ler olmadan (+6'lar olacak ama) ne kadar eder acaba
  • bir up da benden olsun
  • hayırlı satışlar...

• Bendende Up.
  • up
  • Up
  • Arkadaşlar charın sun foot satılmıştır. Onun yerine +5 full blue foot koyulmuştur ve fiyat 600 ytl ye çekilmiştir( pazarlık payı var) ilgilenenler msj bıraksın UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADASHAN -- 26 Aralık 2008; 23:42:51 >
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 600 liraya motor var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léthe

600 liraya motor var

git o motoru al bin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.