Şimdi Ara

SPARTADA SUN +7 SWORD ve SUN +7 CHEST 90LvL FuLL FARM hybrid S/S CENGAVERHAN (Güncellendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • UP
  • UP
  • atakan_pamukcu@windowslive.com 4farklı charla ilgileniorum bunuda sayarsak eklersen goruselim fiyat biraz abartili ama...
  • aslinda guzel char ama skilleri beni pek tatmin etmio =|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decided -- 21 Ocak 2009; 17:12:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Decided

atakan_pamukcu@windowslive.com 4farklı charla ilgileniorum bunuda sayarsak eklersen goruselim fiyat biraz abartili ama...

Kardeş msn'e ekledim seni fakat girmiyorsun
  • Şuan charda büyük değişiklikler var.Elinde SUN +7 sword ve üstünde SUN +7 chest var.Diğer itemleri aynı.Tabii fiyatıda SUN larla birlikte fazlalaştı.Yakında fotolarını koyacam.
  • Ben Sparta _Cru3L_ adlı charın sahibiyim çoğu kişi bilirki (F4T4L , mrs_TROJAN , DADASHAN) serverın ilk hybridlerinden bırıyım daha doğrusu bechoen buıldının ilkiyim :D Ben ikinci sahibiyim ama Sparta acıldığından beri Bu charın etrafında duran biriyim hybrid kasmak cok zordur gercekten ıyı bır sermaye ve uzun bır zaman gerektırır.Ama sunu diyebilirimki serverda bir çok sun adama kafa tutabılıyoruz.Dadashan ına uzun zamandır tanırım ama samımıyetmız yoktur.Ben ilklerden olmama rağmen ondan 90 hakkında tavsiyeler aldım.Gercekten tebrık edıyorum.Böyle kriz zamanında böyle char kasmak imkansız.Charı alıcak kişinin pişman olmıyacağından emınım. Hybrid 4ever Yola devam ... İyi şansalr Up!
  • Güncellendi ! UP
  • Oncelikle H.Şatışlar Chari Bence 750 ye Kadar İndir Fazla İnme Ozele Yada Buraya Cvplarsan Sevinirim Char Kaça Kaç Hybrd?
  • saolasın.fakat sun sword serverde 3 tane var bi tane bende, diğeri çalındı ve nerde oldugu belli deil.üstelik sadce bende +7 sun sword var bide sun chest var .Sp fazlası var.Yani boş char deil.
  • Cvp Alamadım?
  • kaç'a kaç hybrid olduğunu soruyorsan kusura bakma onu sadece sattığım adam'a diyecem.Char'la ilgili açıklamaları yapmışım sana zahmet bir okursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Cvp Alamadım?

64lvl full int 26 lvl full str
  • Sun sword drop mu yoksa satın mı aldın bilmiyorum ancak sparta bu kadar fiyatları düşük bir server mı?Greece serverında bulsam 1000TL ye her türlü çin sun silahı alırım şahsen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JasonWalker

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Cvp Alamadım?

64lvl full int 26 lvl full str

boşuna uğraşma.Resimler seni aldatmasın.Ne yazıkki yanlış
  • vallahı ya almıcak etmıcek konuya gırıp 100 ytl yazsan bıle pahalı pıyasa durgun dıye yorum yapıo yahu sanane senmısın bu pıyasanınn pıyasa analizatörü kardeşim yap bole bı char sat bakalım yapabılıomusun amaç git gide git de char fiyatlarını dibe cekmek adam solemıs fıatını ha sonra ındırım yapar o onun bılcegı ıs ama hayatında sole char yuzunu ancak bole ortamlardan goren ınsanlar ^^hacım charın pahalı bıraz ın^^ yahu bunu diyen adama diirek gel otur bakalım hesaplayılım dicen bir sunun bir chara düşme olasıgı nedir bunu sorcan??

nese kardes emege saygı senı tanımam etmem ama bı upda benden fıyat gayet uygun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbow41

vallahı ya almıcak etmıcek konuya gırıp 100 ytl yazsan bıle pahalı pıyasa durgun dıye yorum yapıo yahu sanane senmısın bu pıyasanınn pıyasa analizatörü kardeşim yap bole bı char sat bakalım yapabılıomusun amaç git gide git de char fiyatlarını dibe cekmek adam solemıs fıatını ha sonra ındırım yapar o onun bılcegı ıs ama hayatında sole char yuzunu ancak bole ortamlardan goren ınsanlar ^^hacım charın pahalı bıraz ın^^ yahu bunu diyen adama diirek gel otur bakalım hesaplayılım dicen bir sunun bir chara düşme olasıgı nedir bunu sorcan??

nese kardes emege saygı senı tanımam etmem ama bı upda benden fıyat gayet uygun..

Resmen düşüncelerime tercüman olmuşsun.Sağol

• ne demek kardesım yanı ama ınsan ıster ıstemez konuyu ızlerken bıle rahatsız oluyo yahu adamın hayatında yapıcak tek seyı ancak senın gıbı atıyorum charların yanında dwde yakalayıp yanına gecıp fotogaf cektırmek amac bu sonrada bı bakıosun adam yılların srocusu olmus akıl verıyo sozum ortaya alan alır terso gidenlede sabahda kadar burda konusuruz

neyse bırazda kendı konuma gecem hayırı satıslar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.