Arkadaşlar maçı Star TV veriyormuş, uydudan izlerken şifreye girer mi? Yine uydudan izleriz diyerek evde oturup Vaslui maçında olanları yaşamayalım yine
Biss key mi ne girilecekmiş pek anlamam bu işlerden ama
şifreye girer çok büyük ihtimalle. ntvspor.net de yayınlayacakmış.
Aynı anda Ntv'de canlı vericek fakat ikiside uyduda yayını kesebilir. Ntv'nin kesme olasılığı daha yksek star'dan emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Aynı anda Ntv'de canlı vericek fakat ikiside uyduda yayını kesebilir. Ntv'nin kesme olasılığı daha yksek star'dan emin değilim.
ntv sporda verilcek birde sanırsam şifre girerlerse yazıklar olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
ntv sporda verilcek birde sanırsam şifre girerlerse yazıklar olsun
Alıntıları Göster
Eğer şifreye girerse internetten izleyebilir miyiz?
Xazar tv verirmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: La Haine
Eğer şifreye girerse internetten izleyebilir miyiz?
Alıntıları Göster
Star'ın biss keyi bulunur hemen sorun olmaz ama ben gireceğini sanmıyorum çünkü çarşamba maçları zaten d-smartta.
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
Star'ın biss keyi bulunur hemen sorun olmaz ama ben gireceğini sanmıyorum çünkü çarşamba maçları zaten d-smartta.
Alıntıları Göster
İkisi'de girer büyük ihtimal. Salondaki receiver'a kaldık. Bir umut şifreyi yemez belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
İkisi'de girer büyük ihtimal. Salondaki receiver'a kaldık. Bir umut şifreyi yemez belki.
Alıntıları Göster
şifreli olmayacak diye biliyorum , öyle bir şey olsaydı bilgi verilirdi
Star tv biss key (eğer maç esnasında şifreye girerse) :A021230035461400
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
Star tv biss key (eğer maç esnasında şifreye girerse) :A021230035461400
Bu ülkede futbol izlemek maç özetleri dahil para ile olur yakında hatta maç fotoğraflarına bile parayla bakarız.
Digiturk Playda star var mi beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: draguh
Digiturk Playda star var mi beyler?
şifreye girse bile Biss ayarlarını yapıp izleyebilirsiniz. İyi hatırlıyorum bundan 2-3 yıl önce NTV Spor şifreye giriyodu maçlarda. Kendi sitesinden yayınlamıştı Ntv Biss şifrelerini
quote:
Orijinalden alıntı: Ipwntrolz
şifreye girse bile Biss ayarlarını yapıp izleyebilirsiniz. İyi hatırlıyorum bundan 2-3 yıl önce NTV Spor şifreye giriyodu maçlarda. Kendi sitesinden yayınlamıştı Ntv Biss şifrelerini