Şimdi Ara

Spatalos Asmo---KarakterAlınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spatalos serverında Asmo tarafında satıık karakter arıyorum ..

tek tercihim5
    +50 olmasınıdır.

sşimdiden sagolun

• up......
  • Selamlar

Eğer düşünürseniz : Spatalos Elyos Sorcerer satıyorum.

Karakterin ilan linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_59084278/tm.htm

Göz atmanızı öneririm.
  • Elyos u Asmoya ceviremiyoruzki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: choosertr

Elyos u Asmoya ceviremiyoruzki...

Spatalos'ta Asmodian karakteri ne yapacaksın arkadaşım ? Doğru dürüst kimse yok ki Asmodian tarafında.

Açıkcası Be Happy'nin karakteri çok güzel ve fiyatı bence çok iyi, tabi pazarlık falanda yapılır belki

Spatalos'da Elyoslar çok iyi gruplanabiliyor ve ayrıca şu an yoğunluk Elyos tarafında. Bi'de arkadaş edindinmi deymeyin keyfine :) Spatalos Elyos olursan daha rahat instance yaparsın, daha rahat pvp yaparsın, daha rahat ap kasarsın.

Neden Spatalos Asmodian önermiyorum, benim de orda Asmodian karakterim vardı ve hala orada arkadaşlarım var ve inan Asmodian tarafı çok boş gözüküyor. Oyundan zevk almak istiyor isen ve illa Spatalos olsun diyorsan Elyos karakter al, eğer illa Asmodian karakter olsun diyorsan da bence başka serverlara bak.

Sonuç olarak Be Happy'nin karakterini tavsiye ederim, anlaşırsanız güzel olur. Kendisini tanımam, karakterini falan satmaya çalışmıyorum yani.

Ayrıca ırkları birbirine çeviremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 10 Nisan 2012; 14:49:11 >

• Peki hocam sunu soyle 10 kşi asmodayken neden elyos dan karakter alam ne yapcam adamlar AP kassın diye hep onlara mi ölem ..

aslında olabılırde

biraz sıkıcı olur ama olur nedersın yapayımmı

sapmsınız ya ben sadece asmo dedım ozellıkle belırtmısım asmo dıye ne yapam elyos
    bı nedenım varkı asmo yazmısım

dırek karakter alıcam dememısım .......

mesaj kasmak ıçın lutfen yazı yazmayın saga sola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choosertr -- 12 Nisan 2012; 13:37:45 >
  • up......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.