Şimdi Ara

SPD Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Overclock konusunda yeniyim ve bir sorum olacak. Gigabyte P35S3 anakartımın biosunda fsb normalde 333 (333x7=2,33 ghz) ben 429 yaptım ve işlemci hızını 3,00 ghz çektim. SPD diye bir kısım var biosta ve "auto" olarak seçili. Ram frekansı overcloktan sonra 667'den 858'e çıktı. SPD Manual yapınca 2,3 gibi seçenekler geliyor. Buradan 2 veya 3 seçip 667 mhz olan ama 1066'ya kadar overclock olabildiği söylenen corsair xms2 dd 2 667 mhz ramlerin frekansı 1066 yapılabilir mi? SPD nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 29 Mayıs 2009; 13:37:01 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SPD Nedir?

SPD (Stres Sonrası Bozukluğu), travmatik bir olaya maruz kaldıktan sonra ortaya çıkabilecek bir zihinsel sağlık durumudur. Bu olaylar arasında savaş, doğal afetler, araba kazaları veya şiddete maruz kalma sayılabilir.

SPD, olaya maruz kaldıktan sonraki günlerin, haftaların veya ayların herhangi birinde ortaya çıkabilir. Semptomlar şunları içerebilir:

• Travma ile ilgili canlı anılar, kabuslar veya geri dönüşler
    • Travmatik olaydan kaçınma
    • İnsanlara veya yerlere karşı hissizlik
    • Sürekli bir tetikte olma durumu
    • Uykusuzluk veya kabuslar
    • Konsantre olma veya karar verme güçlüğü

SPD teşhisi, bir ruh sağlığı uzmanı tarafından konur. Tedavi seçenekleri arasında terapi, ilaç tedavisi ve destek grupları yer alabilir.

SPD ile başa çıkmak zordur, ancak yardım mevcuttur. Travma sonrası bozukluğunuz olduğunu düşünüyorsanız, profesyonel yardım almanızı öneririz. Tedavi ile semptomlarınızı yönetmeyi ve yaşam kalitenizi iyileştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Serial Presence Detect - SPD ram'in kimlik kartıdır. hangi hızda hangi zamanlamalarla kullanılabileceğini belirtir.
    mesela 200 mhz - 3-3-3 , 266 mhz 4-4-4 , 333 mhz 5-4-4 gibi değerler içerir, yani ram DDR2 - 400 hızında 3-3-3 zamanlamalar ile çalışabilir demektir bu.
    overclock yaparken SPD şablonu kullanmak zaten risklidir, çünkü 800 MHz 4-4-4 çalışan ram spd de bırakılınca 1200 mhz de bile 4-4-4 çalışmayı dener.

maksimum mhz için SPD'yi kapatıp zamanlamaların ilk üçünü 5-5-5 olarak ayarla, gerisini auto'da bırak. ramlere de 2.0 volt ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ram uzerindeki yazılar nedir
    10 yıl önce açıldı
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    19 yıl önce açıldı
    Bus speed overclock nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.