Şimdi Ara

SPEAKER KABLOSU YARDIM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
3
Favori
22.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar kablo seçiminde SUPRA diyorum. ( Metresi 8€ ortalama ) İsveç malıdır ve müzik dünyasına profesyonel kabloyu ilk getiren firmadır. Van del Huun'da olabilir yanılmıorsam 20-25€ civarı bişi olacak. Her sistemle kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkin_sprs

Arkadaşlar selamlar
    bende pioneer vsx 921 ve canton movie 125x var daha doğrusu daha yok yolda :) subwooferi amfiye bağlamak için hangi kablodan almam lazım ayrıca çok da pahalı olmamak şartılya hoparlör kablosu ne önerirsiniz ve kaç mm olmalı

http://www.techlink.uk.com/products/wires_cables/wiresnx/wiresnx_speaker_cable/wiresnx_4_0mm2_speaker_cable_on_a_drum

F/P olarak bu kabloyu önerebilirim. İdeal kalınlıkda ve performanslı bir kablodur.

• Arkadaşlar yukarıda yazılanları okuduktan sonra yazıp yazmamakda çok tereddüt ettim. Yanlış anlamayın millet uçmuş dedim. Bazı arkadaşların telafuz ettiği kablo fiyatları, uzunluklarına göre inanılmayacak kadar pahalı. Üretiliyor ve satılıyorsa demek ki bir hikmeti mutlaka vardır deyip bilmediğim konuda daha fazla yorum yapmayacağım.

Benim Audio receiver ve speaker arasında nerden baksanız her biri için 15-20 metre kablo ihtiyacım var. Ses sistemim topu topu 1000 Euro eder. Bu konuyu gördükten sonra hayretler içerisinde 2 adet 2 metrelik kabloya ebay de 6000 Sterlin üzeri paralar istediklerine şahit oldum. Mutlaka bu işin hastaları vardır ve alıyorlardır ama ben elektrik kablosundan hallice 30 metre kadar kablo alacağım. Piyasadaki kaliteli elektrik kablolarından kullanmak sesi çok mu etkiler? En ucuz speaker kablosu için nasıl bir seçim yapmalıyım?

Teşekkürler.
  • Prolink al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTAF'nin kablolarina bakabilirsiniz. Bazen sitesinde kampanyalı uygun fiyatlı ürünler satıyorlar.

• 2 senedir kimse kablo eki yapmamış sanırım :) Benimde Logitech z_906 ya ek yapacağım arkadaki 2 kolona öyle ahım şahım birsey istemiyorum prolink onermislerdi. Bu kabloların 2.5 Cm gibi değişik çapları var anlamadığım için soruyorum farklı çaplarda alsam birsey olurmu kalitesini korusun yeterli yardım edin ;)

• Konu hort...

Denon PMA 720 stereo anfi ve muhtemelen Heco 702 kule hop için 25 m2'lik salonda kullanılmak üzere f/p kablo ne önerirsiniz?

not 1: önereceğiniz kablonun, yukardaki cihazlardan daha pahalı olmamasını, , bu cihazlarda kullanıldığında fark yaratmayacak egzotik kablolardan olmamasını rica ederim.

not 2: Sanırım 6-7 mt yeterli olur.
  • Konu hort...

Denon PMA 720 stereo anfi ve muhtemelen Heco 702 kule hop için 25 m2'lik salonda kullanılmak üzere f/p kablo ne önerirsiniz?

not 1: önereceğiniz kablonun, yukardaki cihazlardan daha pahalı olmamasını, , bu cihazlarda kullanıldığında fark yaratmayacak egzotik kablolardan olmamasını rica ederim.

not 2: Sanırım 6-7 mt yeterli olur.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.