Şimdi Ara

Spear char kıyafet sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda gold aldım.. chara +7 set çekicem ama pro mu garment mi karar veremiyorum..Pvpleri izlerken bütün spear charlar garment..ama garmentle strlere yem olurum die korkuyorum.. Sizin izlenimleriniz neler? paylaşırsanız sevinirim...Lighting cold heuksal charım var...

• Tabi ki armor Yada pro armor karışıkta giyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Tabi ki armor Yada pro armor karışıkta giyebilirsin

fevzi abi pro olmak mantıklı geliyo ama pvp izliyorum ama iş yapan spearların üstünde garment var :S
  • Garment
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Garment

işte nie garment :) onu anlamıyorum garmentin prodan + özelliği ne ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehefer

quote:

fevzi abi pro olmak mantıklı geliyo ama pvp izliyorum ama iş yapan spearların üstünde garment var :S

Başkalarını bilmem ama spear nuker spearıda geçtim nuker armor bilemedin pro giymeli.Blader a Armor giydirir misin?Mantıklı düşünürsen sana en lazım olan şey phy defans.Kasarken garment giyebilirsin ama pvp giymenin hiçbir mantığı yok Apollodaki sağlam nukerlere bakarsan görürsün zaten

• quote:

quote:

quote:

Başkalarını bilmem ama spear nuker spearıda geçtim nuker armor bilemedin pro giymeli.Blader a Armor giydirir misin?Mantıklı düşünürsen sana en lazım olan şey phy defans.Kasarken garment giyebilirsin ama pvp giymenin hiçbir mantığı yok Apollodaki sağlam nukerlere bakarsan görürsün zaten

Ama şöyle düşündün mü mesela blade armor giydirince fiziksel destek mi ne öyle şey veriyor. Mesela avrupa karakterlerinde warriorlar hep armor giyer amacı çoğu bilmesede psy def değil str ye verdiği katkıdır. Ben blade karakterim war armor giydirsemmi diye düşünüyorum. Ama seri pot içtiği kalkanı vs olduğu için garment takılıyorum. Değişir bence kullanıma göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLuEKaN ELeNSaR

quote:

quote:

quote:

Ama şöyle düşündün mü mesela blade armor giydirince fiziksel destek mi ne öyle şey veriyor. Mesela avrupa karakterlerinde warriorlar hep armor giyer amacı çoğu bilmesede psy def değil str ye verdiği katkıdır. Ben blade karakterim war armor giydirsemmi diye düşünüyorum. Ama seri pot içtiği kalkanı vs olduğu için garment takılıyorum. Değişir bence kullanıma göre.

Tabi senin 3 buildin ne olduğuna da bağlı.Blade dediğin için ikincisi firedır diye düşünüyorum.Üçüncüsü force ise armor seçmen mantıksız bir hareket olmaz.Ama cold ise hala armor seçer misin ?Senin phy defansdan çok mag defansa ihtiyacın olur(cold ise).Arkadaş spear nuker olarak en fazla phy defansa ihtiyacı olduğu gibi.Herkes istediğini yapmakta özgür denesin görsün o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.