Şimdi Ara

spear falan sürekli bişeyler düşüyo elimden yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım lütfeeeeen ismim kırmızı spear falan sürekli bişeyler düşüyo elimden yardım edin ismimi nasıl düzeltcem pk lvl 5 :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgrady_umur -- 7 Haziran 2006; 23:20:21 >

• yok mu bi allahın kulu
  • üzerindekileri storage e koy çıh dışarı önüne gelen biçsin seni ismin normale dönene kadar devam hadi hayırlı biçilmeler
  • lutfen allahı karısdırma biraz sabret bak cvb gelıcekdır
  • Yaw adam heyecan yapmış.Bi de lvl 5 yeni herhalde.

Kardeş kesin birini öldürmüşsün sen alt tuşuyla birlikte birine tıklarsan katil konumuna düşersin.Bu durumda yapılacaken iyi şey arkadaşlarının da dediği gibi üzerindekileri storage koyup sürekli başkaları tarafından öldürülmeyi beklemektir.
  • cok yazık bende yasamıstım cok kotu bı olay ALlah yardımcın olsun Itemlerını Storage ye koy Arkadasların dedıgı gıbı yanee... ondan sonra cık dısarı gır ıcerı vesselam
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • ben dün yaşadım aynı olayı.... Killer olmusum gittim maong kestim uzunca bi süre dolu adamla uğraştım.... ama sonunda kurtuldum killerlikten :D

lvl kasarakta killerlikten kurtulabilirsiniz bilmeyenlere duyurulur
  • Killer biri beni kovaladı geçen gün.Elinde 7 degress spear vardı.Ben daha lvl 31Herif 30 skillini bi çaktı bana lightning.Ben yerdeyim
  • vah vah durum kötü
  • Ya byler birisi bana yardım etsin pardon konuyu saptırmak istemem ama siz böyle konuştukça bende çok özeniyorum lütfen yardım edin oyunu nasıl indirecem indiriyorum bi hata veriyo "Message String Error"diyo ya
  • 1 adam öldürmek = 400 pk point ( yada 200 müydü cok oldu hatırlamıyorum)
    townda durmakla bu pointler azalmıyo canın sürekli azalıyo ve auto potta calışmıyo + return scroll, gate, at felan calışmıyo pk iken
    bu pointleri temizleyip adını normale döndürmenin 2 yolu var
    1- arkadaşların dedi gibi üstünde herşeyi cıkartıp bolbol kesilmen lazım
    2- town dışında bi yerde beklemek. belli bi süre ile pk point azalıyo, eğer yartık kesersen her yaratık için 5 pk point siliniyor( ben demon horse kesmiştim başka yaratıklardada aynı mı düşüyor bilmiyorum). tabi yaratık keserken milletle uğraşman gerekcek. ve sakın yaratıklara yatma x3 kat ex kaybediyorsun.

karşında ki cok kaşınmadıkca pk olma hatta hiç olma.
  • lwl 5 ken nasıl murder oldun pehhh
  • Ben de athens serwerinda 29 lvl lik adamla gorev yapıyodum.Herneyse gorevi bitirdim dowhanga dönüyodum.Bir baktım karsımda ismi mor yazılı bir adam.Anlaşılan kaşıntısı vardı.İki vurus yaptım öldü.Ama ilk vurusumda mor yazı birden beyaza donuverdi.Adamımın ikinci vuruşu yapmasını engelleyemedim.Birden oldu zaten.Sonuç olarak katil oldum.Ama üstümdeki seti,silahı çıkarmadan gittim 6 kere öldurdüler.Katilliğim geçti ve üzerimden en ufak bişiy düşmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizsarki

lwl 5 ken nasıl murder oldun pehhh

arkadaşın kendi lvl'ı 5 değil, pk lvl 5
  • Ooohaaa pk lvl 5 mi.Kardeş harbiden haketmişin o zaman

Neyse geçmiş olsun.
  • Sen tut 5 level PK ol. Sonra forumda Allah Kitap yardım iste. Kısas a kısas bunun çözümü. Adını beyaz görene kadar ölecen. Ne kadar adil di mi? Üstünden düşenleri de helal et:)
    (O abuk subuk başlığı değiştirmişsin en azından. Bidaha böyle işlere Allah'ın adını karıştırmazsan daha hayırlı olur bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 8 Haziran 2006; 18:10:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.