arkadaşlar yazıları okudum ama tam karışık çok. bu int carın skill lerini neler vermem gerek ??
İnt Karakterlerin Yapılandırması;
SPEAR-İNT;
İnt karakterlerin ana skilleri lvl 30'da açılıyor, nukeler yani o zaman kadar olabildigince az skilll point haracayrak lvl kasmaya bakmalasınız,
1.El yakmanız sizin terciginize kalmış,fireda olabilir lightningde.Fire biraz daha fazla vuruş gücüne sahip.Light ise alan vuruşu yapar yani bir skille birden çok kişiye damage verebilirsiniz.
2.Tabiki lightning ve fire her zaman en yuksek seviyede tutulmalı bunun yanında heuksal passive açılmalı.Lvl 30 olunca fire nuke ve light nuke açılmalı
3.Cold ise tamamen defense için kullanılmalı.Cold nuke tercihen açılabilir ama digerlerine göre gerçekten düşük vuruş gücüne sahip.Cold passive ve frost guard series açılmalı.Boylece kendinize fizikal defense sağlamış olacaksınız
4.Peki lvl 30'a kadar nasıl kasarım diyeceksiniz.Lvl 30'a kadar annihilating blade series ve fannig spear series hariç her skill açılablir.Fakat up'lamayın lvl 30'da spye ihtiyaç duyacaksınız.
Kesinlikle her zaman heuksal passiveleri açın spear'ın gerçekten hpye ihtiyacı var yoksa çok yatarsınız.
SWORD-İNT;
Spear gibi elinizden geldigi kadar az sp harcamaya bakın lvl 30'da sp'ye ihtiyacanız olacak
Spear için yazdıgım 1.,2.,3. özellikler sword int içinde geçerli
4.Lvl 30'a kadar nasıl kasarım smashing ve chain attack series size yeterli olacaktır açın ama uplamayın
5.Kesinlike bicheonu lvl 41'e getirip hidden blade series'in ikincisini açın. Düşürme skili ile karakteriniz rahat nefes alacaktır
6.Heuksal passive 3 tercihen 4 yapılabilir yani heuksal 30 yada 40'da olsun
7. 4. bicheon passive size yeterli olacaktır
not:yukardaki üst konudan alıntı yaptm
benim oyunda yaratık kesmek hosuma gıdıyor
lvl 25 e kadar str okcu kastım ama az vuruyor
ınt spear yapılandırması hakkında baska bılgı bulamadım