Şimdi Ara

SPEC 2.0 Update 1.1 GB, DLC ile SPA Geliyor Hem de Yağmurlu !!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

DLC Kuzey Amerika'da 25 Ekim'e ertelenmis ilave bir bonusla cikacakmis, diger bolgelerde cikis tarihi simdilik ayni kalmis.

NASCAR'a araç ilavesi vesaire bonus DLC sanırım Kazu en çok Amerika'ya satış yapıyor ki çok önemsiyor o pazarı....İlginç bir şekilde o bölgeye düşkünlüğü var, elbette birçok neden sayılabilir ama bariz olması hoşuma gitmiyor....

walla hocam adam haksiz da degil hani... biz burda kardeslik ile bilmem neyle pakedi 5 kisi alip 1 kisilik odemenin pesindeyiz, ama amerikaliya bunu anlatsak adam bize hrisiz muamelesi yapar! hemde cidden yapar, haksizlik ediyorsunuz, tek tek kendiniz almalisiniz felan diye nutuk ceker. adamlarin en salagi bile bu konuda hassas iken bizim zeka hep ..nelik pesinde

Dogu avrupalilar felan yapiyor mu acaba kardeslik? yada ortadogu'dakiler cok merak ediyorum, sanirim bu isi ilk mucidi biziz ve bunun yuzunden SOny yakinda firmware update'i cikarir herhalde

• Bonus olsada 1 hafta ertelendiği için millet çıldırmış durumda, oyunu erteledin dlc' yi erteleme bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Bonus olsada 1 hafta ertelendiği için millet çıldırmış durumda, oyunu erteledin dlc' yi erteleme bari

Illa kanittiracak Kazu, yoksa rahat edemez...

Biri de yazmis GTP'ye, "bonusunuz 33. nolu korna" diye

Sabir tasini catlatir bu adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 18 Ekim 2011; 9:30:24 >
  • Ben güncelleme öncesi buraya da yazmıştım hatta gtplanette anketli konu açmıştım rating rekoru kırmıştı. Oradaki yorumlara baktığımda büyük çoğunluk DLC nin paralı çıkmasını beklediğini paralı olmazsa almayacağını söylemişti. Şaşırmıştım. Adamlar bu kadar para vermeye müsaitler. Birisi de çıkıp yazmıyor gtplanette ya arkadaşlar SPA pisti zaten GT5 le gelmeliydi, verilen kask tulum nedir buna mı para vericez diyen yok :)

Bundan sonra ricam Kazu dan lütfen GT6 da kask ve tulum editörü koysun isteyen istediği tasarımı yapsın illa ki koyacaksa ama böyle hediye işlerle uğraşmasın, korna-boya işini de kariyerde ilerledikçe açma şeklinde olsun yine hediye ve kolleksiyon mantığı olmasın. Hele müze kartı olayı çok çok gereksiz, adam gibi rehber koy oyuna dileyen okusun. 10 yaşındaki çocuk gibi kart toplayacaksak GT iyice facebook tarzına döner. Döndü zaten...GTplanet te sırf bir başlık var korna-kask-tulum alışverişi yapılıyor. Benim 1 yarışım kaldı kariyerde sonra napıcam onu düşünüyorum :) oyun bitti yani...GT6 prologue ne zaman çıkar?

• Gran Turismo oyunun bittiğini ben daha görmedim.Hele şimdi onlineda var ki hiç bitmez.Aslında bende platinum alırdım ama oyunda ki en gereksiz zorlama özellik b-spec yüzünden platinuma kasmıyorum.Neyse şu dlc gelsede indirsek..Öğleden sonra tr psn güncellenebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Gran Turismo oyunun bittiğini ben daha görmedim.Hele şimdi onlineda var ki hiç bitmez.Aslında bende platinum alırdım ama oyunda ki en gereksiz zorlama özellik b-spec yüzünden platinuma kasmıyorum.Neyse şu dlc gelsede indirsek..Öğleden sonra tr psn güncellenebilir..

Online ben sevemedim Uğur. Araç kontrolü offline daki kadar hassas olmuyor saliselik gecikmeler oluyor, internetim alakalı bir durum değil bu baştan belirteyim, oynarken hissediyorum farklılığı, ayrıca online da bir yerden sonra kendini tekrar ediyor...Benim için GT serisi kariyerle keyifli. Eskiden online diye birşey bile yoktu, hala GT2 deki keyfi unutamıyorum, o kadar çok yarış vardı ki, sonra GT3-GT4 hepsini keyifle %100 yaparak bitirdim, çok da eğlendim. GT5 in kariyeri kısa sürdü. Ben platinumu sırf oyunu rafa kaldırmayayım oynama süresini artırayım kendim için diye kastım, yoksa platinum bence gereksiz bir uygulama GT5 için....Sizler online dan daha çok keyif alıyorsunuz...

• Kazu tweet yazdı avrupa store' a 2 saate gelecekmiş, ayrıca ertelemeden haberi yokmuş amerika sce değişiklik yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 18 Ekim 2011; 10:27:45 >
  • aksam SPA'da donmek vardi ama ENdurance yarisina devam etmem lazim... SUZUKA

ONEMLI EKLEME:

Japon forumlarindan alinan bilgiye gore DLC pakedi sadece ve sadece o makineye ait hesapta calisiyormus. Yani Spec 2.0'i indirdiginizde zaten makinenize yuklenmis olan DLC icin PD size unlock key veriyor.

Tekrar indirme, DLC indirmek gibi bir durum yok. Key'i alinip aktiv edildiginde 2. bir hak daha vermiyor(mus)

ne kadar dogru oldugunu arastirmaya devam ediyorum, eger bu dogruysa GT5 DLC kardeslikleri patlar, tedbirli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 18 Ekim 2011; 11:07:04 >
  • VCX
    GT cileri bir çoğu kariyer modundaki çeşitlilik yüzünden senelerdir bu seriye bağlılar. Gerçekten GT deki kariyer modu bence hiçbir oyunda yok. GT5 teki kariyer kısa olmasına rağmen o bile insanı kendine bağlıyor ki Kazu buradaki eksikliği sezon yarışları ile biraz olsun gidermeye çalışıyor. Bence oyunun kariyer modu komple sezon yarışları gibi olmalı. Kesinlikle belirli aralıklarla kariyer moduna yeni yarışlar eklenmeli. Mesela SPA pistinin gelmesi ile endurence bölümüne yeni yarışların eklenmesi lazım. Ayrıca bu yarışlar istenildiği zaman online da yapılmalı. Devir artık online devri. İstenildiği kadar uğraşsınlar özellikle konsonllarda yapay zeka gerçek bir sürücü gibi olmuyor ve zevk vermiyor. Buna zorluk seviyesi ekleseler de farketmiyor . Bence GT6 da PD serverlerini güçlendirmeli ve eğer PS4 de çıkaracaksa tek bir GT çıkarmalı. Grafik olarak zaten iyi iş çıkarıyorlar. Bol bol DLC çıkararak para da kazanırlar. Bu süreçte oyundaki hatalar ve eksikler güncellemeler ile giderilir. Bence zaman içerisinde satışları da çok iyi noktalara gelecektir. Bu satışları birkaç katı kadar da DLC satacaklar. 2. oyunun parası da çıkar. Hemde yapım , dağıtım vb maliyetlere katlanmadan.

Bu DLC kardeşliği muhabbeti de olmayacak galiba. SPEC 2 ile zaten oyun içerisine yüklemişler. Nasıl olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 18 Ekim 2011; 11:08:36 >

• Peki ingiliz hesabına alsak dlc yi. Türk hesapta oynayabilecekmiyiz ki. Bari buradan kurtaralım kart yok. Psn kartla alacağım o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

VCX
    GT cileri bir çoğu kariyer modundaki çeşitlilik yüzünden senelerdir bu seriye bağlılar. Gerçekten GT deki kariyer modu bence hiçbir oyunda yok. GT5 teki kariyer kısa olmasına rağmen o bile insanı kendine bağlıyor ki Kazu buradaki eksikliği sezon yarışları ile biraz olsun gidermeye çalışıyor. Bence oyunun kariyer modu komple sezon yarışları gibi olmalı. Kesinlikle belirli aralıklarla kariyer moduna yeni yarışlar eklenmeli. Mesela SPA pistinin gelmesi ile endurence bölümüne yeni yarışların eklenmesi lazım. Ayrıca bu yarışlar istenildiği zaman online da yapılmalı. Devir artık online devri. İstenildiği kadar uğraşsınlar özellikle konsonllarda yapay zeka gerçek bir sürücü gibi olmuyor ve zevk vermiyor. Buna zorluk seviyesi ekleseler de farketmiyor . Bence GT6 da PD serverlerini güçlendirmeli ve eğer PS4 de çıkaracaksa tek bir GT çıkarmalı. Grafik olarak zaten iyi iş çıkarıyorlar. Bol bol DLC çıkararak para da kazanırlar. Bu süreçte oyundaki hatalar ve eksikler güncellemeler ile giderilir. Bence zaman içerisinde satışları da çok iyi noktalara gelecektir. Bu satışları birkaç katı kadar da DLC satacaklar. 2. oyunun parası da çıkar. Hemde yapım , dağıtım vb maliyetlere katlanmadan.

Bu DLC kardeşliği muhabbeti de olmayacak galiba. SPEC 2 ile zaten oyun içerisine yüklemişler. Nasıl olacak bakalım.

Dediğin gibi Hüsnü, GT kariyer anlamında çok tatmin edici ve kendine bağlayıcı özelliğe sahip. Sezon yarışları biraz olsun kariyer havasında olduğundan aslında kariyer de devam ediyor gibi oluyor haklısın. Ama işte insan eski serilerin tutsağı olunca GT5 çok cılız kalıyor kariyer için söylüyorum tabiki. Neyse ilerleyen günlerde DLC sayıları arttıkça belki tatmin seviyesi de yükselir.

• Mesela GT5P nin online modunda eksiklik olmasına rağmen şöyle bir güzellik vardı. Keşke GT5 online moduna da koysaydı. Bahsettiğim şey hazır online yarışlar . Mesela ne diyordu PP 600 arkadan itişli bir araç ile suzuka da 5 turluk yarış gibi . Bunu biraz daha düzene sokmak ve katılımı arttırmak için yarış başlangıçları belirlenebilirdi. Mesela 2 saatte bir bu yarışlar yapılacak. Bizim bu aralar yarıştığımız İracing de durum böyle . GT5p de yarışlarda belirli saatler olmadığı için hem yarışlar lag lı oluyordu hemde katılım gerektiğinden az oluyordu. Saatler belli olursa bir oda dolduktan sonra yeni bir oda açılır ve diğer katılımcılar o odada toplanır. Bu serverleri daha az yoracaktır. Bu modun GT5 te de olmasını isterdim açıkçası ama koymamışlar.
  • Dlc tr psn'ye geldi.22,99 tl
  • quote:

Dlc tr psn'ye geldi.22,99 tl

PSN card satan yerler var mı? sony center-teknosa-bimeks-vatan vesaire....Hiç PSN den ücretli birşey satın almadım pek bilgim yok bu konuda...

• quote:

quote:

DLC Kuzey Amerika'da 25 Ekim'e ertelenmis ilave bir bonusla cikacakmis, diger bolgelerde cikis tarihi simdilik ayni kalmis.

NASCAR'a araç ilavesi vesaire bonus DLC sanırım Kazu en çok Amerika'ya satış yapıyor ki çok önemsiyor o pazarı....İlginç bir şekilde o bölgeye düşkünlüğü var, elbette birçok neden sayılabilir ama bariz olması hoşuma gitmiyor....

Öyle bir şey yok. DLC ile gelen araçların yalnızca 1 tanesi Amerikan geriye kalanların hepsi Japon aracı.

Nascar araçları Spec 2.0 ile ücretsiz geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

Öyle bir şey yok. DLC ile gelen araçların yalnızca 1 tanesi Amerikan geriye kalanların hepsi Japon aracı.

Nascar araçları Spec 2.0 ile ücretsiz geldi.

NASCAR'ın ücretsiz verildiğini biliyorum orada demek istediğim, NASCAR araçlarına güncellemede önem vermesi ayrıca Amerika'daki DLC için bonus koyması, Avrupa'da DLC bonuslu değil, bunu söylemek istedim.

• quote:

quote:

Dlc tr psn'ye geldi.22,99 tl

PSN card satan yerler var mı? sony center-teknosa-bimeks-vatan vesaire....Hiç PSN den ücretli birşey satın almadım pek bilgim yok bu konuda...

Hocam gittigidiyordan iyi referanslı psn kart numarası satan yerler vardı bir defa almıştım. Oraya da bakabilirsin..

• teşekkürler bakarım bir ara...Sanırım sanal kart kullanmak daha pratik olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 18 Ekim 2011; 12:03:01 >
  • Kardeşlik olayı yatar.O değil de başka hesapla indirdiğin için diğer hesabınla bile oynayamıyorsun.Aksilik olcak ya bir de iki kere aldım oyunu.Diğerini nasıl iptal edebilirim.
  • Of bu çok kötü oldu yav. Tek makinede aktif olsa ne olcak yani. NAsıl alacağız hesap turk? VAy arkadaş ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.