Şimdi Ara

Spec Ops: The Line

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de spec opsu oynuyorum fakat adamlarıma saldır komutu vermeyi bi türlü çözemedim. Mousenin orta tuşuna basıyorum düşmanlar kırmızı oluyo fakat ondan sonra nasıl saldırı emri vereceğimi bi türlü bulamadım. Yardımcı olup, tarif edecek olan bi arkadaş çıkarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Orta tuşa basıp bırakmıyo muydun?
    F'e de basıyo olabilirsin dene bence ben oynayalı oldu baya hatırlamıyorum tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Orta tuşa basıp bırakmıyo muydun?

Orta tuşa basınca ekranın ortasında üçgen şeklinde bi şekil çıkıyo. Onu düşmanın üzerine götürünce düşman kırmızı görünüyo fakat ondan sonra nasıl saldır emri vericem bi türlü çözemedim. Oyunun ilk bölümünde düşmanın üzerine götürüp bi süre bekleyince lugo adamı vuruyodu fakat ilerleyen bölümlerde ne denediysem olmadı. Orda hiç bi tuşa basmamıştım. F tuşuna basınca mı emir veriliyo tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınaypırKeskinNişancısı

quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Orta tuşa basıp bırakmıyo muydun?

Orta tuşa basınca ekranın ortasında üçgen şeklinde bi şekil çıkıyo. Onu düşmanın üzerine götürünce düşman kırmızı görünüyo fakat ondan sonra nasıl saldır emri vericem bi türlü çözemedim. Oyunun ilk bölümünde düşmanın üzerine götürüp bi süre bekleyince lugo adamı vuruyodu fakat ilerleyen bölümlerde ne denediysem olmadı. Orda hiç bi tuşa basmamıştım. F tuşuna basınca mı emir veriliyo tam anlamadım

orta tuşu basılı tutup düşmanın üstüne götür ondan sonra bırak ondan sonra lugo,adam onları öldürür

• Adam zaten öyle yapınca vurmamaya başladı diyor. Bide ağır ateş altında dinlemiyebiliyolar seni.
  • Aynen öyle yapınca vurmuyolar. O üçgeni ne kadar düşmanın üzerinde beklettiysem hiç vurmadılar. Bi eğitim amaçlı ilk görevde vurmuşlardı... Sanırım düşmanın üzerine getirdikten sonra bi tuşa basmak gerekiyo ama çözemedim. Orta tuşla birlikte belki ateş etme tuşuna basarsam vururlar diye düşündüm ama onda da benim adam ateş etti :) Oyunu zaten bitirmiştim ama şu emir işini bi çözsem baştan tekrar oynicam. Beni baya etkilemişti bu oyun hoşuma gitmişti.
  • Bİlen biri yok mu ya? Bugün yeniden yükledim deniyorum fakat bi türlü ateş etmiyolar yani gösterdiğim düşmana karşı her hangi bi ateş filan olmuyo. Oyunun başında görevi tanıtmak için olan bölümde hiç bir şeye basmıyorum üçgeni düşmanın üzerine götürünce kendi vuruyo ama ilerleyen bölümlerde hiç bi haraketlenme yok. Oyun da o özelliğini tanıtma konusun da çok başarısız açıkcası
  • Bir tuşa basmaya gerek yok, üçgeni düşmanın üzerine getireceksin ve düşman da kırmızı renk olacak. Sonra bırakınca orta tuşu saldırı emrini veriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bir tuşa basmaya gerek yok, üçgeni düşmanın üzerine getireceksin ve düşman da kırmızı renk olacak. Sonra bırakınca orta tuşu saldırı emrini veriyor zaten.

Ya sorun o aslında. Üçgeni düşmanın üzerine getirdiğim zaman düşman kırmızı olmuyo. Bir tek o oyunun başında özelliği tanıtmak için gösterdiği yerde kırmızı oluyodu. Şimdi deniyorum fakat ne yaptıysam üçgeni düşmanın üzerinde de bekletsem düşman kırmızı olmuyo ve adamlar vurmuyo. Tuşa basınca sadece benim adamların nerde olduğunu gösteriyo adamları beyazlatarak. Ondan sonra nasıl vurulur çözemedim valla. Beceremedim mi bi türlü anlamadım.
  • quote:

quote:

Bir tuşa basmaya gerek yok, üçgeni düşmanın üzerine getireceksin ve düşman da kırmızı renk olacak. Sonra bırakınca orta tuşu saldırı emrini veriyor zaten.

Ya sorun o aslında. Üçgeni düşmanın üzerine getirdiğim zaman düşman kırmızı olmuyo. Bir tek o oyunun başında özelliği tanıtmak için gösterdiği yerde kırmızı oluyodu. Şimdi deniyorum fakat ne yaptıysam üçgeni düşmanın üzerinde de bekletsem düşman kırmızı olmuyo ve adamlar vurmuyo. Tuşa basınca sadece benim adamların nerde olduğunu gösteriyo adamları beyazlatarak. Ondan sonra nasıl vurulur çözemedim valla. Beceremedim mi bi türlü anlamadım.

Yeterince yakında mısınız? Bunun dışında düşman görüş açısında mı? Eğer öyleyse bug'a gelmiş olabilirsiniz. Oyunun son sürüm olmasına dikkat edin derim.

• quote:

quote:

quote:

Yeterince yakında mısınız? Bunun dışında düşman görüş açısında mı? Eğer öyleyse bug'a gelmiş olabilirsiniz. Oyunun son sürüm olmasına dikkat edin derim.

Yeterince yakındayım tam çatışma bölgelerinde. Zaten kendisi diyo "tab mouse 3" diye ama bastığım zaman kırmızı olan her hangi bi düşman olmuyo sadece benim adamları beyazlatarak gösteriyo. Artık bende bug diye düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SınaypırKeskinNişancısı -- 6 Mayıs 2013; 20:59:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeterince yakındayım tam çatışma bölgelerinde. Zaten kendisi diyo "tab mouse 3" diye ama bastığım zaman kırmızı olan her hangi bi düşman olmuyo sadece benim adamları beyazlatarak gösteriyo. Artık bende bug diye düşünmeye başladım

Oyunu en güncel sürüme güncelleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.