Şimdi Ara

Spec Ops: The Line --Çıktı-- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun beni baya bir etkiledi bence bu yılın en iyi senaryolu oyunlarından biriydi. Ayrıca:

Walker kafayı sıyırıyor evet ama hangi sonla tam olarak düzelmiş olup normal sonu yaşamış oluyoruz? Daha doğrusu Walker düzeliyor mu bir de o var

• konradın seni öldürmesine izin verirsen intihar etmiş oluyorsun. Konradı öldürüp silahı bırakırsan, herşeyin artık sona erdiğini kabullenmiş oluyorsun. Düzelip düzelmediğin belli değil. Ama olayları geride bırakıyorsun. Burada silahını bırakmaz da askerleri öldürürsen artık iyice çığırından çıkıp deliliğin dorukklarına çıkıyorsun :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 6 Ağustos 2012; 11:31:00 >
  • yanlış mesaj pc sürümüne yazacağım mesajı yazdım .
  • sonlarına doğru yaklaşıyorum oyun çok güzel grafikleriyle sesleriyle çok etkiledi beni arada oluşan kum fırtınaları falan muazzam
    mutlaka oynanması gereken oyunlardan biri
    ayrıca optimizasyonda çok iyi benim külüstür makinada bile 1366x768 high'da oynuyorum ekran kartı HD 4670
    bazen çatışmanın ortasında durup yüksek binalardan dubai'yi bile seyrettiğim oluyor o derece
  • hakkı yenmiş bir oyun bu oyun daha fazla övgüyü hakediyordu kesinlikle devam oyunu gelmeli.özlemişim uygun bi zamanda tekrar bitiririm büyük ihtimalle.
  • devam oyunu gelmeyecekmiş malesef.
  • Last of Us'dan beridir oynadığım en sağlam oyun. Yalnız mekanikleri zaman zaman sapıtıyor ve mo-cap teknolojisinin kullanılmamış olması günümüzde göze batıyor. Bu sebeptendir ki çoğu kişi oyunu henüz başında bırakmış. Açıkçası ben de bir kaç bölüme kadar bırakmayı düşünmüştüm ancak iyi ki de bitirmişim diyorum şimdi. Teknik aksaklıkları görmezden gelip oynamaya devam edilmesini öneririm. Grafikler zaman zaman Uncharted havasına bürünüyor. Müzikler ise kelimenin tam anlamıyla olağanüstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Nisan 2015; 12:37:00 >

• Last gen in en underrated tps si oldukca basarili bir oyun aslinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel oyundu aslında max payne 3 ve bu oyunun hakkını yediler 2012de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çook iyi oyundu be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.