Şimdi Ara

Spec Ops: The Line --Çıktı-- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlar olumlu yönde bugün bende bir deneyeyim şu oyunu zaten en çok beklediğim yapımlardan biriydi
  • Benden başka türkçe seslendirmeye denk gelen olmadı mı ? Hayal mi duydum nedir? Kulaklıkla oynadım başka ses duymam da imkansızdı..

Alttaki videonun 2.16. dakikasında türkçe konuşma geçiyor. Yanlış duymamışım

http://www.gamersyde.com/stream_spec_ops_the_line_gameplay_2-26867_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 9 Mayıs 2012; 12:13:35 >
  • Arkadaşlar oyunun Türkçe Demo Oynanış ve ufak çaplı incelemesini buradan izleyebilirisniz. Umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 10 Mayıs 2012; 15:43:01 >
  • Eline sağlık hocam, güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Eline sağlık hocam, güzel paylaşım

Bana yazdığını düşünüyorum hocam

Çok Teşekkür ederim, daha ilk videom bundan sonra sürekli yeni çıkan oyunları,demoları çekmeye devam edicem inşallah.

Bir kaç arkadaş daha var,bu işi zevk için yapacak olanlar aramıza katılırlarsa sevinirim. Bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı

• Bayıldım demoya, etraf çöl olduğu ve fazla ayrıntı olmadığı için grafiğe abanmışlar çok da güzel olmuş, vuruş hissi de gayet iyi, umarım tam sürümde bölüm tasarımları hep aynı olmaz tek korkum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar oyunun Türkçe Demo Oynanış ve ufak çaplı incelemesini buradan izleyebilirisniz. Umarım beğenirsiniz.

Part 2 ve 3 yolda

Hocam eline sağlık, profesyonelce olmuş, çok beğendim :)

• Demoyu deneyemedim ama arkadaşın videoyu gerçekten süper görünüyor demoyu denemek için zaman bulamayacağım anlaşılan ama full sürümü mutlaka oynamalıyım.
  • @ghostliving

Evet hocam sana yazmıştım:) Bekliyoruz yeni videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 10 Mayıs 2012; 14:04:23 >
  • Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Her yeni oyunu ve Demo ları çekmeye devam edicem.
  • @ghostliving

Demosu bile güzelmiş ve sende iyi anlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

@ghostliving

Demosu bile güzelmiş ve sende iyi anlatmışsın

Teşekkür ederim.
  • Karakter detayları hariç 10 numara grafik var oyunda,çöl atmosferi ve demonun başındaki çevre etkileşimi harikaydı.Demonun başında helikopterde minigun ile binaları taradım o camların buz gibi parçalanıp aşağı düşmesi vs çok detaylıydı.Dubai oyunlarda fazla görmediğimiz bir yer olduğu içinde çok ilgi çekici olmuş.

Silah kullanımı rahat takım tabanlı oynayış güzel.

Fakat oyun bana klişe geldi yani artık kayıp Amerikan ajanını bulmaktan daha iyi şeyler yapmaları lazım demoyu beğendim ama hiç etkilenmedim.Ucuzlayana kadarda oyuna para vermem gibi görünüyor genel olarak beğensemde.

Spec Ops: The Line --Çıktı--

• SS'ler mükemmel, oyun harika demoya bayıldım tekrar söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar oyunun Türkçe Demo Oynanış ve ufak çaplı incelemesini buradan izleyebilirisniz. Umarım beğenirsiniz.

emeğine sağlık oldukça başarılı olmuş..devamını bekliyoruz

• Vuruş hissi iyi değil sanki ya
  • Oyunun Demosu fena degildi bakalim tam sürümü nasilmis oynayalim
  • Live'a bir girebilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 23 Haziran 2012; 16:13:22 >
  • O kadar merakla oyunu bekledim ama nedense isinamadim oyuna ilk bolumu oynayip biraktim simdilik.Ama oynayis.ve.grafikler guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok saglam görünüyor offf arka arkaya çıktılar para yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.