Şimdi Ara

Spec-Ops: The Line ( Hakkı verilmeyen EFSANE )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde çıkan medal of honar, cod black ops 2 ve diğer fps lere bakıyorum fakat yaklaşık 6 ay önce çıkan Spec-Ops: The Line oyunun yanına bile yaklaşamıyorlar.

Spec-Ops: The Line'da mükemmel seneryo, harika grafikler, ve müthiş sinematikleri diğer fps lerde artık bulamıyorum.

büyük oyun firmaları okadar para odaklı olmuş ki, sadece isimle tonla para kazanmaya çalışıyorlar. bu şekilde kalitesiz yapımlar devam ederse, sonları yakın

• Herşeyden önce spec ops fps değil tps.
    Her oyun cod la moh la karşılaştırılıyor.
    Bu oyun bence Ghost Recon Future Soldier ile karşılaştırılabilir.O zaman ghost recon agır basar
  • O kadar da değil,ortalama bir oyundu
  • Efsane mi ?
  • Çok iyi bir oyun. Ölüsü 80 - 85 puan edecek bir yapım. Kullanışlı oynanışı mükemmel hikayesi ve efsane sonu ile bencede hakkı yenilen bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medal of Honar.
  • Bence de cok cok guzel bi oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni başladım şimdilik güzel gidiyor,oynanış ve görüntüler gayet güzel.
  • Ben de alayım güzele benziyor

• Gayet güzel bir oyun 80-85'lik bir oyun ama efsane diyemem konusunu ben açmıştım konusu da pek ilgi görmemişti.Oyunun dinamikleri her şeyi yerinde grafikleri de güzel ben en çok senaryosunu beğenmiştim.
  • Efsane değil fakat güzel bir oyundu,tavsiye edilir
  • Senaryosu çok güzeldi,klişe hollywood aksiyon-entrika tadında ama oyun dünyası için nadiren rastlanacak cinsten bir oyundu.Teknik olarak çok vasattı benim için,mo-cap kullanılmayan animasyonlar bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor,grafiklerde UE3'ün en iyisi değildi açıkcası.Oyunun beni en çok rahatsız eden tarafı sıfırın altındaki vuruş hissiydi,Animasyon eksikliklerinden dolayı adamlar hep aynı şekilde öldüklerinden ve oyun ilerledikçe adamlara sıkılan mermi sayısıda orantılı olarak arttığından 3-4 bölüm sonra insana değilde zombilere ateş ediyomuşuz hissi uyandırıyordu,kaldıki zombi oyunlarında bile mermiye daha makul tepkiler verilir.Ama herşeye rağmen senaryo çok kaliteliydi.
  • Özellikle sonunu çok beğenmiştim hikaye olarak iyiydi ama teknik yönden sıkıntıları vardı.Güzeldi yani oynayın oynatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Senaryo cok iyiydi bu oyunda. Hele en sonunda kendini vurma sahnesi falan iyice meraklandirarak oynatti. Ama grafikler renk paleti biraz uyumsuz gibi geldi bana.

spoiler butonun kullan bence.
  • yarısını oynaynıp bırakmıştım oyun dinamikleri berbattı ne olursa olsun hikayesi
    vuruş hissenden silahlardan animasyonlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Bu mesaj silindi.
    Zogdan mısın nesin troll kardeş spoiler butonunu kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Kasım 2012; 17:38:46 >
  • sağlam spoiler yedim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyunda 3 farklı son var hiç merak etmeyin. Oynamaya devam edin.

Sizde alıntıları temizleyin başkası görmesin.

@ zogdan özrün kabahatinden büyük adam ol troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Kasım 2012; 19:13:13 >
  • ya arkadaşlar spoiler falan vermedim, zaten oyunda farklı farklı sonlar var.

• Bazı hatalarına rağmen(bu yayıncının suçu),oynamıştım.Fena değildi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.