Şimdi Ara

Special Force 2'ye sakın başlamayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • QRON adlı adamın skoruna bakarsanız anlarsınız neden başlamamanız gerektiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Eylül 2013; 20:09:19 >

• Neredeyse her mmofps de var bu evet oyunun içine ediyorlar ama yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 4 Eylül 2013; 0:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

Neredeyse her mmofps de var bu evet oyunun içine ediyorlar ama yapacak bişey yok.

Oyun daha yeni açık betaya geçti.Ek olarakta her oyunda yok.Olsa bile böyle belli etmiyorlar.Bu adam çıkana hs çakıyor.
  • Ahahah çok saçma bir konu olmuş codda aimbot var başlamayın gibi bişi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Ahahah çok saçma bir konu olmuş codda aimbot var başlamayın gibi bişi olmuş

Yav he he block.
    Cod gibi dandik oyunda hile olabilir ama ben Alliance of Valiant Arms'ta hile görmemiştim.Wolfteam'de bile böyle hile yok.Çıkana hs çıkana hs bu nedir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Yav he he block.
    Cod gibi dandik oyunda hile olabilir ama ben Alliance of Valiant Arms'ta hile görmemiştim.Wolfteam'de bile böyle hile yok.Çıkana hs çıkana hs bu nedir arkadaş.

Adam wolfteam oynamış coda dandik diyor asdasfghasg

• şimdi indiriyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hileci Detected.
    @Rusty Ryan

Buyrun yeni resim geldi çinliler bastı oyunu kickleyemiyoruzda çinli isim kullandıkları için.Çünkü /kick nickname yazmak gerekiyor birisini oyundan atmak için.
  • quote:

Hileci Detected.
    @Rusty Ryan

Buyrun yeni resim geldi çinliler bastı oyunu kickleyemiyoruzda çinli isim kullandıkları için.Çünkü /kick nickname yazmak gerekiyor birisini oyundan atmak için.

sildim bende hocam . çok hack var. arkadaş hack programını gönderdi . onla yaptım . ama ona rağmen oyun sıkıcı .

• quote:

quote:

Yav he he block.

Şu mesajı görene kadar haklıydın.Cod dandik dedin bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

quote:

Yav he he block.

Neden Cod dandik değil mi? Kaç senedir aynı oyun zaten lafım ona değil konumuz hileciler.Cod gibi milyon dolarlar getiren seri için az çaba harcasalar ne hile kalırdı ne lag.Neyse konumuz o değil konumuz Special Force 2.Oyun hileci doldu benim son 1-2 günüm gidene kadar takılacağım sonra sileceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

quote:

Yav he he block.

Neden Cod dandik değil mi? Kaç senedir aynı oyun zaten lafım ona değil konumuz hileciler.Cod gibi milyon dolarlar getiren seri için az çaba harcasalar ne hile kalırdı ne lag.Neyse konumuz o değil konumuz Special Force 2.Oyun hileci doldu benim son 1-2 günüm gidene kadar takılacağım sonra sileceğim.

MW2 ve MW3 hakkında haklısın, Black Ops 2 ye laf edemezsin gerçekten farklı bir oyun olmuş.MW3 ise Mw2 'ye MW3 yazıp yollamışlar

• Gameforge almış sanırım oyunu launcher 'da gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Gameforge almış sanırım oyunu launcher 'da gördüm

Gameforge'nin adı en baştan beri geçiyor.Zamanında beta için siteye kayıt olurken görmüştüm.Lakin kendi sitesinde yayımlamıyor Gameforge bu oyunu.Ne iş bende anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.