Şimdi Ara

Spectator Mode (Full Release) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brave06

East dekiler Westteki takımların maçlarını izleyebilir mi ? Biraz saçma bir soru oldu ama tüm iyi takımlar west te tsm clg eu yada m5 takımlarının maçlarını East ten de izleyebilirsek süper olur.

çok istiyorsan westte 1 level üyelik açıp izlersin pek bi sıkıntı değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

1 hero getirdiler 1 hafta anamız ağladı. Bu mod geldiğinde deli gibi lag olur server çöker.

Sonra gelsin beleş rp'ler
  • Adamlar calısıyor cıdden.
  • Gerçekten çok beğendim. Arkadaş izleme olayı da hoşuma gitti. Yalnız spec moda geçip milletin yerini söyleme olayları başlıyacaktır.
  • çok izlenen oyuncular lag sorunu yaşayacak.
  • nihayet !! sıkıldıysam bir arkadaşımın oyununu izliyebilirim :D

Bu arada pbe serverine girin oraya spectatör mod gelmiş!
  • Spam olacak ama ben pbe ye girdim baktım TSM Raxx hemen izledim 4vs4 bitti maç :D
  • Lag yapar kesin ayrica normal streamlere nolcak owned falan kimse izlemez ki eger replay mantigi ile calisirsa daha rahat izlenir normal live streamlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berber Conan

Lag yapar kesin ayrica normal streamlere nolcak owned falan kimse izlemez ki eger replay mantigi ile calisirsa daha rahat izlenir normal live streamlerden

streamerlara riot belirli bi ücret ödeyebilir. en azından own3d kadar. bu sayede onlar da mağdur olmaz. ayrıca own3d ' de internet hızımdan dolayı takılma sorunu oluyordu böylece o da çözülmüş olur:D ayrıca ben lag yapcağını düşünmüyorum, sonuçta o adamlar aynı anda lol e girse lag olmuyor izleyince mi lag olucak? öyle bi sorun olursada sınır koyarlar mesela bi oyunu 2000 kişi izler max.(featured games) ayrıca riot düşünmüştür bence bunları. zaten data bize anlık gelmiceği için problem olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 28 Nisan 2012; 21:05:37 >
  • team fight olan sahnede direk phreakin yatması kopardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

3 dakika gecikme demek, teemo'nun koyduğu mantarların yeri söylenemeyecek demek, barona gidilicekse bu söylenemeyecek demek. Çok güzel bi zaman seçmişler gecikme için.

Teemo'nun mantarlarının süresi 10 dakika.
  • Wardlar yok olana kadar geçen süre 3 dakika, o yüzden 3 dakika delay var. Fazla olmuş diyen filan var asfd harbi mldh
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

3 dakika gecikme demek, teemo'nun koyduğu mantarların yeri söylenemeyecek demek, barona gidilicekse bu söylenemeyecek demek. Çok güzel bi zaman seçmişler gecikme için.

Nerf yedi o.
  • quote:

quote:

quote:

Nerf yedi o.

Hayır hala 10dk.
  • tek sebebi wardların 3 dk sürmesi başka sebep aramayın. teemo mantar 10 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

quote:

quote:

Nerf yedi o.

Hayır hala 10dk.

Çok oynamadığım bi karakter. Okumuştum bi yerde 3 dakika diye aklımda kalmış öyle. Bilemedim şimdi

• quote:

quote:

quote:

Nerf yedi o.

Pbe değişip duruyor , en son onu geri çevirdiler , gerçek patchte teemoya hiç bir nerf gelmedi , sadece buff geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

şu ana kadar oynadığım oyunlarda oyunun bu kadar oyuncularla ilgili ve kendini geliştirici bir kadrosu olduğunu görmedim.bu oyun gerçekten kaliteli.şu an bu oyunun tek rakibi diablo 3 olacak.fakat o oyuna gidicekler bu oyunu bırakmazlar öyle inanıyorum

HoN bundan çok daha iyi şu anda.Bu spec moduda uzun süredir var

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Piriz -- 29 Nisan 2012; 14:41:24 >
  • Çok kişili online RPG Oyunları » League Of Legends diyo demi fatih git HoN oyna o zaman
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.