Şimdi Ara

Spedu micro usb cable 1 m 2 adeti 1.76$ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet 1 metre kablo siparişi verdim bu fiyata bedavadan birazcık pahalı konu sahibine teşekkürler
  • AliExpress den Enpara ile sipariş veren varmı.. acaba..? Kabul ediyormu..? Kredi kartı ile siparişte 3d security uygulamıyor.. Tüm kart bilgilerimiz ellerinde.. Gerçi sanal kart kullanıyoruz ama... Olası bir sorunda bağlı olduğu esas kartda iptal oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım bende 1 tane deneyelim. keşke dolar 4liraya yakın olmasa resmen handikaplı yaşıyoruz her fiyat x4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

AliExpress den Enpara ile sipariş veren varmı.. acaba..? Kabul ediyormu..? Kredi kartı ile siparişte 3d security uygulamıyor.. Tüm kart bilgilerimiz ellerinde.. Gerçi sanal kart kullanıyoruz ama... Olası bir sorunda bağlı olduğu esas kartda iptal oluyor..

Benim kredi kartımdan 200 euro çekim oldu yurtdışı açıkçası AliExpress den şüpheleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Tane silver 1 metre kaptım ihtiyacım da vardı birde beyaz olsaydı harika olacaktı.

• https://www.aliexpress.com/item/ORICO-ADC-05-WH-0-5M-Micro-USB-2-0-Charging-Data-Cable-for-Smartphones-White/32319800848.html

şunu da tercih edebilirsiniz arkadaşlar. aynı markanın şarj cihazını ve hdd enclosure aygıtını almıştım bir kötülüğünü görmedim.
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    bu ay 10 a yakın alışveriş ettim. alipay a tanımlı kart. sorgusuz sualsız çekiyor parayı:):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

bu ay 10 a yakın alışveriş ettim. alipay a tanımlı kart. sorgusuz sualsız çekiyor parayı:):):)

Bende sanal kartı tanımlattım.

Asıl kartı yurt dışına, internet alılverişine ve mail order a kapatıyorum, alışveriş zamanı açıyorum. Asıl kart kapalı olunca sanalada izin vermiyor akbank.

Yalnız, Hiçte sormuyor, şak diye çekiyor.

"Bak çekiyorum parayı, yanlışlıkla basmadın demi?"diye sorar insan.

😊

• 2 tane 2 metre 2 tane 25 cm aldım haber verene teşekkürler.

Aslında ikinci 25 cm ihtiyacı yoktu da tamamlamak icin aldim powerbank kablolari çabuk bozuluyor yedekte dursun zarari yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kısa hiç almadım ama istediğim gibi bulamadığım için almadım. Genelde 1 mt lik aldım, 3 tane 2 mt lik almışım. 7 tane lightning (3 tanesi arkadaşlara) 11 tane de micro usb kablo almışım. Açıkçası ihtiyacım yok kabloya çünkü evde zaten bolca Tronsmart ve Ugreen kablo var. Bu aldıklarım daha çok marka deneme maksatlı oldu. Floveme, Spedu, Bofit, Antfees (Tmaxch) markaların kabloları. Arada 1 tane reversible (çift taraflı kullanıma sahip) Ugreen var bir tane de Nillkin var. Deneme için neden bu kadar kablo aldın dersen, bu tür ürünlere yönelik bir youtube kanalı açma düşüncem var imkan ve zaman bulursam. O yüzden hazırlık amaçlı aldım.

Hocam sana bir de akım volt ölçüm aleti lazım. Linkini bulamadım.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Evet evet ona da bakıyorum. Sağlam kaliteli bir ölçüm aparatı da lazım test için. Önerin olursa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • indirim devam ediyor mu. sepete ekledim. fiyat düşmüyor
  • xkanax X kullanıcısına yanıt
    malesef bitmiş 2 adette 0.25cm mi alsam diye düşünüyordum ama tüh sıcak fırsat kaçtı 2 tane 1 metrelikle avunucaz artık

• Spedu Official Store mağazasında da indirim ve kupon var ihtiyacı olana. 4 e 2 mağaza indirimi var, 50 coins ile de 1$ lık kupon alınabiliyor. Böylece 4$ lık sepeti 1$ a alabilirsiniz.

• iphone 5S desteklediğini iddia ettiği bir kabloyu satın almıştım geldi iphone 'da denedim çalışmadı
    sonra satıcı kaldırmış ürünü olumsuz yorum atamadım.

Dikkatli olun iphone için almayın ama android olabilir.
  • kampanya bitmiş galiba.
  • mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    sepete ekleyimde bulunsun daha ucuza verirse sıcak fırsatcı olarka alırız
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sepete 5 dolarlık kablo eklememe rağmen fiyat düşmedi.iki farklı ürünmü almak gerekiyor acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.