Ne bu speed ve np isteği oyunda adım atamıyorum mage benden hızlı gidiyor ya. hadi dielim speed kullanıyosun geçen gün 2 adam vs yapıyor bende oturdum izliyorum partiden adam geldi neden dalmıyon dio sanane dicem demedim saygı yazdım gittim. artık kimse ile takılmıyorum sadece 2 asas ark 2 de preiset ark var dostlarım onlarla dolanıyoruz andde Edana da andde human IremedyI IIemenyII IIIenemyIII decart ve bi priest daha adını unuttum görürseniz bilinki biziz :D
kardeş wallaha bizim ardreamde sh olmayan yok diyebilirim. özellikle karuslarda, humanlarda az yine. şahsen bende kullanıyorum yalnız bizim ardreamde sh siz oynamak imkansız gibi bişey ( diğer serverlerdeki durumu bilmiyorum tabi ) kaçamıyorsun 1 party toplu gidiyor hepsinde sh özellikle asaslar birer spike adam yerde sh olmayınca da kaçman mümkün değil. saygıya gelince de ne ws ye saygı var ne diğer oyunculara. ws den kaçmalar: karuslarda çok yaygın, humanlar ise genelde ws ye ks yapmakla uğraşıyor. artık eskisi gibi değil tadı kaçtı oyunun. bu oyunu oynamak istiyorsak bunlara biraz sabredeceğiz düzelesiye.