Bildirim
speedcom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende var 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum hiç sorun cıkmadı ama adaptörlüdür dikkat! -
usb + router'lı çok memnunum.... -
hiç düşünmeden alabilirsin. Piyasada bulabilecegin fiyatı en uygun modemlerden bir tanesidir. 2 aydır hep açık kullanıyorum ısınma kopma gibi hiçbir sorun görmedim.
modem kurulumuda çok kolay zaten Türkçe kurulum klavuzuda var. -
bi kötülüğü var birkaç sonra yerini unutabilirsin... kombi reklamı gibi oldu -
adaptorlu olaması daha iyi bilgisayarı kapattıgında diğer bilgisayarların baglantısı kopmaz ayarları cok kolay olan herkesin rahatlıkla yapılabileceği bir modem bende 2 portlusu var ucuz bisey alayım dedim kimse tafsiye falan etmemisti ii cıktı sansımıza iste diğer pahalı modemlere hiç gerek yok -
speedcom modem aldim, kurulumunu yaptigim halde calismiyor, telekomu aradim baglantida bir hata olmadigini soylediler, kullanici adi ve password dogru girdim, acaba girmem gereken baska bir alan var mi?
Veya neden calismiyor olabilir? -
ne aldım usb mi . ben kullanııyorum hiç sorun cıkarmadı .anlamadım bugune kadar ne aldımsa sorun cıktı 2 aydır kullanıyorum süper dowload max 27 -28 ortalama 24 iyidir sorun cıkmaması lazım -
arkadaşlar sizi yakalamışken soriyim
speedcom modemlerde kazaa-emule gibi programlar için port ayarı nassı yapılıyo -
BEN ALDIM MEMNUN KALMADIM... -
port acmak üst konuda var . usb ise port falan uğraşmıyorrsun -
Arkadaşlar bende de speddcom+ 4 eth+usb router/modemvar. Bende çok memnunum ama açtığımda 2 3 dakika sonrasında arada sırada cıssss diye bir ses geliyor... bir türlüde çözemedim.
Sizlerdede böyle sorun varmı...
Var olupda halleden varmı ?? Syg... -
aynı ses bendede oluyor demekki modemin kendinden kaynaklanan bir ses sorun olmamasına sevindim hem o kadar rahatsız edici değil -
Normalde rahatsız edici değil. AMa gece bazen sessizlikte can sıkmıyo deil hanii... -
Evet Ses olayına kesinlikle katılıyorum.. Fakat ses bende sadece eğer adaptörünü çektiysem daha sonra taktığımda anca transformatörü ısınana kadar oluyor sonra psssst sessiz............. Bence pahalı bi çok modemden çok daha iyi bir dsl modem Ayrıca modemin panelinden baktım --- 2 ay 11 gün küsür falan bağlı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Embrio -- 28 Ocak 2005, 16:24:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
arkadaşlar sizi yakalamışken soriyim
speedcom modemlerde kazaa-emule gibi programlar için port ayarı nassı yapılıyo
Hemen yardım edelim alltaki ekte ben VirtualServer altında 1000 TCP ve 1100 UDP portlarını açtım, oradaki 10.0.0.7 ise bana makinanın atadığı port sende kendininkini şöyle bulacaksın.
Başlat/Çalıştır/command/ipconfig burda ip adresi ne ise host ip adrese bunu yazacaksın kolaygelsin...
Yine olmazsa buraya yaz beraber bulalım....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 28 Ocak 2005, 22:13:53 >
-
Allah sizden razı olsun.Bu cızırtı bende de var idi kuruntu edip duruyordum.AMa bu modem gerçekten harika.Maşallahı var.Herkese tavsiye ederim... -
bende paylaşım yapmayacağımı düşünerek 1 portlu aldım...herhangibir dezavantajı varmıdır ki.... -
quote:
Orjinalden alıntı: mus3535
bende paylaşım yapmayacağımı düşünerek 1 portlu aldım...herhangibir dezavantajı varmıdır ki....
bende combo sunu yni aldım vede çok memnunum ucuz vede yakışıklı modem
1 port derken usb + eth olanı kastediyorsan bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. -
Bende USB olanını almıştım bir hafta uğraştım bağlanamadım. Sonra gidip Gezz rooterlı ile değiştirdim bi taktım kasım ayından beri hep bağlı ne ses ne ısınma hiçbir sonrunu olmadan çalışıp duruyor garibim.
Ki benim dial up moemim de spedcom idi ve onda sorun yoktu.
Benzer içerikler
- bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
- vmg3312-b10b firmware
- sınırlı bağlantı ne demek
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- bilgisayarda internet çok yavaş
- lisa su
- nvidia h100
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X