Ben kendi bilgisayarımdan sitemi yayınlamak istiyorum. Bu olayı speedcom(conexant) modemle yapmak çok kolay herhangi bilgisayar bir web server programı kurup, modemden dns serverı aktif edip domain adını ve yerel ipyi girip modemi yeniden başlatınca işlem tamam (yaptım oldu).
Ama bu işlemi SpeedTouch 510 modemle bir türlü yapamıyorum. Bu olayı başarmış biri yardımcı olursa sevinirim.
statik ip adresin varmı ki ?
Hele bir çalışsaydı statik ip olayı kolay.
Yok mu Speedtouch(alcatel) modemde bu olayı yapan???
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_turk
Ben kendi bilgisayarımdan sitemi yayınlamak istiyorum. Bu olayı speedcom(conexant) modemle yapmak çok kolay herhangi bilgisayar bir web server programı kurup, modemden dns serverı aktif edip domain adını ve yerel ipyi girip modemi yeniden başlatınca işlem tamam (yaptım oldu).
Ama bu işlemi SpeedTouch 510 modemle bir türlü yapamıyorum. Bu olayı başarmış biri yardımcı olursa sevinirim.
senin yaptığın local intranet olmasın.. bana sanki öyle geldi.. çünkü yukarda ISS'den hiç bahsetmemişsin.. ISS olmadan bu işi nasıl becerdin orası ayrı tartışılacak bir konu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme