Şimdi Ara

spell howler yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • necro peki dagger karşı 1vs 1de ne yapabilir (eşit şartlar da) slow yok onun hızını azaltamassın kaçamazsın tek sansın dua edip sana az kritik wurmasıdır bence bir mage için slow 1vs 1 de çok önemli bu arada en fazla büyü dark elf mage de wardır en iyi wortex de ondadır (wind) ben l2gold dısında bir serwerde oynarsam ARCHMAGE ACARIM
  • Ne slow'u neden bahsediyorsun yaf:D ice bolt var aşşağı yukarı slowla aynı işi görüyor! Ama Combo yaparsın abbysi alırsın nasılmı?? Baq bu oyun gerçeğin küçültülmüş hali gibi! gerçekdede adam sana bıçak sallıyor geri kaçarsan kurtulursun! oyundada öle abbys tam skille bastığı anda ilk bıçağı geri çekiyor ve ileri sokuyor sende tam geri çektiği zaman hafif bir geri çekilirsin al sana MİSS zaten karşı taraf 3 skill kullanıyor hepsini üstüne boşalttı. skillerinin açılmasını beklemek için R ile dalcak sende seri olarak dayancaksın adamın az canı kalırken skiller açılcak sana dayancak eğer orda kaçamazsan öldün zaten magelerin canı nedirki:D eğer orda 2 skill vurursa ölürsün 2 sini sektirir 1 i vurursa ======>>>>NECRO İS WİN
    Ama spell singer abbysin en büyük düşmanı bence çünkü SPS şer o kadar hızlıki:D abbys gelene kadar 3 kere 1500 vursan o gelince 2 skillini geri kaçarak felan sektirsen 2-3 vur yerde:D Ama diyorsun ki bluff var bide target bozucu bişi vardı adını bilmiyorum skillin onu kullanırım bi s.. yapamaz:S amaaa sps pvp den önce R ye yani macroya adamın adını /target .... yazarsın ve sürekli cp pot basar gibi pvp nin başından sonuna kadar basarsın o adamın o kozunuda çürütürsün:S bluffun tutması sleepin tutması kadar zor o yüzden bluffun tutmasını hesaba katmadım! Birde mageler, daggerciler ile pvp yaparken shield kullanmasınlar:S evasion çoğalması için...
    Yanlış biliyorda olabilirim hesaba katmadığım bişeyde olabilir sadece kendim denediğim ve bildiğim şeyleri yazım! saygılar

• yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu LLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

• evilliet bu konuda ben sana katılmıyorum çünkü bir dagger en büyük özelliği hız ve critik dir.senin taktik adam flag olmuş sende uzaktan atak werirsen ozman olabilir oda anca ezik demeyimde tam anlamıyla iyi olmayan bir dagger dir.(elinde a greyt vardır set s olsa bile takıları iyi değildir) ozaman elf magenin c.speed hızını kullanıp yanına yaklaşmasına izin wermeden yatırırsın.sen flag ken ozaman sana yaklaşırsa iyi bir dagger(elinde+16. shield ofe evasion lu .bide light set de warsa yedin aywayı :D) he bide su miss olayı adam 2xhaste 1xguidance yani miss gecse bile skillerin dolma süresini beklese bile o arada sana critik wurabilir .fazla uzatmayim kapali alanda her mageyi cok rahat yer iyi bir dagger açık alanda isse ikiside eşit şartlarda slowun nekadar işe yardıgını tamin bile edemessin bide wind wortex warsa istersen wind wortex in özelliklerine bak. iyice adam yavaşlar mesafeyi açtığında kedinin farele oynadığı gibi oynarsın(slow +7 enaz olursa:d) teşekkürler.

• CAHİL!!! Sen sadece kendi çerçevenden görüyorsun sadece yüzeysek bilgileri biliyorsun biraz daha tecrübe kazan belki ne anlatmak istediğimi anlarsın! Senin yaptığın şey slow atıp kaçarak vurmak zaten slowda diyordu beni at hemen tutim sende kes, allah allahhhhhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 17 Şubat 2008; 19:52:04 >
  • sadece gülüyorummmmmm lol nisanda başlıcamazkaldı ozaman gelsin senin için dagger acıcam indirde göreyim

• slow +9 olunca yiyor walla hemde apışıp kaliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

owerlord dan baska bisi demem kim gelirse gelsin ister mage ister fighter

x300 de fighterlardan dagger, titan, duelist, okcu hariç istediğinle gel ben spell singer ile %99 ihtimalle ezerim diyebilirim. x300 de farklı birşey yok sadece orada charim oldugu için söyledim.

SPS gibisi yok, SPS ile silence bile atarım
  • ya aslında bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok servere göre değişir .kimi serverda okçuları abartmışlardır kiminde baska charlerı onun için bence en iyisi orjinal server dır gerisi yalan gerisi sadece iyi zaman gecirmek ve pvp ve azda olsa ticarettir.onun icin fazla uzatmaya gerek yok.
  • Orjinalden alıntı: estels

ya aslında bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok servere göre değişir .kimi serverda okçuları abartmışlardır kiminde baska charlerı onun için bence en iyisi orjinal server dır gerisi yalan gerisi sadece iyi zaman gecirmek ve pvp ve azda olsa ticarettir.onun icin fazla uzatmaya gerek yok.
    [/quote]

:) la olm burda zaman harcıcana git item kas :D +16 ladys fan aldım. apella kafalık bastım şimdide 275enria kaldı onunlada gerisini yapcam allah izin verirse:S sende burda konuşşşşşşş!!! burda zaman harcayacağına 2 saat enria ptsine girseydin çokdan bi sürü itemin olmuştu:P
  • ooooooooooooom +16 lf yapmışız yakışır pc olsa kasıcam pc warda rem 1gb degil ekran kartıda 512 degil baglantı sınırsız 4096 da neyse bende sabırsızlıkla bekliyorum nisanda ya laptop yada iyi bir pc toplatıcam ozman bol bol kasıcaz berak etme:D bu arada ben orjinal server düşünüyom ama bu sene sınavları kazanamassam saten askere gidicem aralık gibi bakalım :D lf nasil aldın reel manile mi:D yaoksa wtt ilemi
  • ya evilliet sen diyodun lag war bende diye ben internet cafede oynuyodum ozaman 1gb rem 512 ekran kartı we işlemcide çift cekirdek galiba hızını bilmiyorum:d 4096 sınırsız wardı hiç lag sız SIFIR LAG la L2GOLD oynuyodum hiç bir sorun olmadan senin pc nasil birde baglantı? ya burda bende su an 512 rem 256 ekran kartı war işlemci: pentiyum4 :D 3.00 war oynayabilirmiyim l2gold u baglantı sınırsız 4096 ?
  • :P bizim hatlar eskiymiş yaf taa taş devrinden kalan kablolar kullanılıyormuş ondan:S Bide server değiştirirsen itemleri verirsin dimi^^ o.O and o saydıklarını okumadım ama eminim oynarsın l2yi!!
  • :D nedemek tabi weririm itemlerimi olmayan itemleri:D sanki bende item war item sende:D ben balikesirde m.y.o okuyodum l2 okul bittiginde tanıstim yani gec :S okula basladıgım ta bilsem dim l2 sana bile item yapardim biliyon benim nasil kastıgımı ben orda internet cafede oynuyodum pc yok tu her gün 5 saat giriyodum saati 1 milyonda :S sen hesapla artık .benim evde pc olsa senin gibi walla ligh,heavy,robe set yapmıstım şimdiye:Dtakılar kim bilir neler olurdu :D su anda baya bi reel manim war:D walakas necklace
    +0 ve lf+16 param war :Dama reflecshide manim yok:D.ya bakalim su sene biyer kazanamassam yaz sonu askere gidicem sana werebilir ozman itemlerimi tek sartla asker den gelince hepsini tam isterim yalnız :D
    (EVİLLİER'e özeldir: )
  • pardon EVİLLİET'e yazacaktım sryy
  • hahaahahah^^
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.