Şimdi Ara

spell howler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiye kadar hic magic char oynamadım bu yüzden cahilliğimi bağışlayın

arkadaşın charı ile oynuyorum şu anda, bazı spellerin ne işe yaradığını bilemiyorum zaten çalıştıramadım da spelleri , yardımcı olursanız sevinirim

elemental storm dmg 500
    demon wind dmg 350
    aura symony dmg 350
    bunları bi türlü çalıştıramadım?

bide arcane caos die bir zımbırtı var ne işe yaradığını bilemiyorum?

genel hatlarıyla spell howleri anlatırsanız sevinirim. teşekkürler

• ALINTI necrovirus ararsan bulurmusun 2 sayfa otede
    SPELLHOWLER (dark elf büyücü)(kısaca =sh)
    sh nin en önemli özelliği yüksek vuruş gücünün (m.atackinin) olmasıdır.
    Hiçbir büyücü (aynı set , silah items.....)normal şartlarda sh den daha

fazla vuramaz. Ama bu yüksek bu yüksek vuruş gücünün yanında en düşük

atack hızına(cast speed) sahip büyücüdür.(orc larin haricinde)
    genel vuruş büyüsü hurricane dir. bu hurricaneyi kullandamdan önce

surrender to wind atarsaniz vuruslarınız %30+ olarak artacaktır. diger

bir büyüsüde shadow flaredir bu büyüsü daha güçlüdür ancak daha yavas

kullanılır(cast time'si daha fazladır).Tek başına kasabilen bir

karakterdir silence stun vb bir sey yemediginde bile 4-5 tane yaratık

arasından saglam çıkabilecek bir karakterdir.

bana göre sh nin zayıf kaldıgı karakterler : okcuların tamamı (pr ,sr,he ,
    üstün oldugu karakterler
    yakın savasan karakterlerin hemen hemen tamamı=

tyrant,destroyer,bd,sws,warlord,

tankların tamamını dalga gecerek kesebilirsiniz (sk dan
    lightnin stirike yemediginizi varsayarsak)
    daggarcilar için= sana yaklasana kadar öldüremediysen ALLAH yardımcın

olsun(%90 pvp lerimde esit items vb sartlarda bana yaklasamadan ölmüşlerdir)

magelerin genelinden üstündür ama
    necronun sh ye göre baya avantajları var.

genel olarak skilleri sunlardır.

hurricane : standart vuruş büyüsü

shadow flare :vuruş büyüsü
    sleep :uyutma büyüsü çok kullanışlıdır.
    death spike : standart vurus büyüsü ( her kullanımda
    1 tane cursed bone gereklidir.harden akademydeki shopta satılıyor)

silence : büyücülerin büyü yapmasını engeller

slow : her türlü yaratık ve karakterin kosma hızını azaltır(slow

yedirdiginiz herhangi bir yakın savasan karakterle fena halde dalga

gecebilirsiniz bow vb silah kullanmayanlarla)

wampiric claws : standart vurus büyüsü ama rakibinize vurdugunuzun

%40'i geri size enerji(hp)olarak döner

curse death link : bu büyünün özelligi sizin hp(enerjiniz) ne kadar

düşükse o kadar yüksek vuruş yapmanızı saglar .hp niz full ise

rakibinize sıfır vurursunuz.hp nin sıfıra yakında bayaca vurursunuz

curpse life drain: aha işte en önemli büyülerinden birisi bu büyüde

öldürdügünüz yaratıklardan enerji(hp) cekmenizi sağlar.

en önemli bir kaç büyüsüde sunlar
    dark vortex: en güçlü 3 vuruş büyünüzden birisidir ama gene en yavas

kullanılan büyülerdendir. bu büyüyü kullandıgınızda rakibiniz bunu

yerse(yani büyü rakibinize tutarsa) rakibleriniz dark skillere karşı

%30 daha zayıf olacaklardır.dark büyülerle vuruşlarınız %30 oranında

artacaktır.
    wind vortex : buda gene dark vortex gibi yavas ama en güçlü

büyülerdendir. bu büyüyü rakibinize yedirdiginiz zaman rakininizin

speed ,atack speed, ve cast speedi azalacak)kosma hızı ,vurus hızı ve

büyü kullanma hızı azalacaktır.)aynı zamanda wind türündeki büyülere

karşı defansı %30 oranında azalacaktır.

arcana power : bu skilde acma kapama dedigimiz
    bufflardandadır . bunu

kullandıgınızda size baya makul bir degerde m.atack ekleyecek ama

sizinde devamlı olarak hpniz azalacaktır.

yukarıdaki anlatımımı begenmeyen olabilir hiç sorun degil

• güzel bilgiler yalnız
    elemental storm dmg 500
    demon wind dmg 350
    aura symony dmg 350

hakkında hiç bişey öğrenemedim hala :(
  • Dayı onu vurabilmek için senin partynde SORCERER,SPELLSİNGERveSEN :) bunların SEED lerindan yararlanılarak vuruluyor. Aura symphoniyi vurabilmek için senin partynde sadece başka bir spellhowler olması lazım şimdi birlikte SEED OF WİNDlerinizi basıyorsunuz birbirinizie energyleri yükledikden sonra(yani bastıkdan sonra) 5sn içinde aura symphoniye tıklıyorsun ve oda normal skill gibi vuruyor işte. DEMON WİNDde aynısı..! AMA ELEMANTAL STORM en güçlüsü bide bununla MC vurdugunu düşün:) neyse bunun içinde partynde sorcerer,spellsinger ve spellhowler(sen) olması lazım bunlarında SEED lerindan yaralanıcaz. Sorcerer=SEED OF FİRE Spellsinger=SEED OF WATER Spellhowlerde=SEED OF WİND basıcak bastıkdan sonra 5sn içince sende elemantal storma tıklayacaksın oda vurcak işte bu kadar:) Yanlız şaşırmışda olabilirim hiç kullanmadım ama bu kadar biliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 29 Ocak 2008; 13:58:40 >
  • darkelf mage (Storm Screamer) 4ever baskada birsey demiyorum herkse göre degişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: estels

darkelf mage (Storm Screamer) 4ever baskada birsey demiyorum herkse göre degişir

SPELLSİNGER DAHA İYİ YAF ÇÜNKÜ -HIZ VAR,-ATTACK VAR,-GÜZELLİK VAR[female elfler için geçerli:], -KOŞU HIZI OLARAK EN HIZLISI,-CAN OLARAK DA İYİ, BİRDE GENELDE KİMSE WATER RESİSTANCEYİ DÜŞÜNMEZ. BUNA ORANLA DARK RESİSTANS LA WİND EN ÇOK KULLANILANIDIR..!!! AMA ZEHİRİ OLMAMASI KÖTÜ YANI YAA:( GERÇİ SLEEP İYİ BİR OYUNCUYA YETİYORDA ARTIYOR. BİLMEM YANLIŞMI DÜŞÜNMÜŞÜM..

• benim için en iyi mage necro bence bi sürü büyüsü var ayrıca overlord pvp de süper ama ona mage demek yanlış olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • owerlord dan baska bisi demem kim gelirse gelsin ister mage ister fighter
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

owerlord dan baska bisi demem kim gelirse gelsin ister mage ister fighter

overlordun manası bitene kasdar rakibini öldürdü öldürdü öldüremedi kendi ölür tabi karşısındaki biraz zekiyse

overlordun manası biterse ve heleki serverde mana pot yoksa bayaca cuvallamaya başlıyor siz hemen diyecekseniz ki stunu bas sonrada normal vurmaya başla diyecekseniz zaten manası biten birinin stun vurması imkansiz
    zaten soul cry(p.atack veren acma kapama buffu adını tam hatırlamıyomda) bunu acmadan vurmasının bir anlamı yok acarsa zaten olmayan manasınıda bitirmiş olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

owerlord dan baska bisi demem kim gelirse gelsin ister mage ister fighter

overlordun manası bitene kasdar rakibini öldürdü öldürdü öldüremedi kendi ölür tabi karşısındaki biraz zekiyse

overlordun manası biterse ve heleki serverde mana pot yoksa bayaca cuvallamaya başlıyor siz hemen diyecekseniz ki stunu bas sonrada normal vurmaya başla diyecekseniz zaten manası biten birinin stun vurması imkansiz
    zaten soul cry(p.atack veren acma kapama buffu adını tam hatırlamıyomda) bunu acmadan vurmasının bir anlamı yok acarsa zaten olmayan manasınıda bitirmiş olacak

mana problemi olmayan serverlarda oynadığımız için sorun yok 30x ve üstü oynuyoruz ondan öle diyoruz yoksa haklısın tabi

• ama owerlord draconic light we dbf aldiinda da deli gbi oluo sahsen denedm guselde cakio yawas diil ama her zaman mage olani tercih ederm ayrica heavy giyip tren de yapabiliosunuz ama magesi daya iyi yok tren yapcam diosaniz bulun bi warlord yada titan o toplasin siz zehirleyin o wursun sizde tekli wurun inanin titanin yada warlordun wampiric almasina gerek bile kalmas
  • bana göre sh mage classlarının içinde en iyisidir.castinginin düşük olduğu doğru fakat yüksek m.atk sayesinde bu açığı kapatıyor şahsen ben mage classı oynıcaksam sh den başka bi class seçmem sh 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence_shoot -- 3 Şubat 2008; 16:10:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silence_shoot

bana göre sh mage classlarının içinde en iyisidir.castinginin düşük olduğu doğru fakat yüksek m.atk sayesinde bu açığı kapatıyor şahsen ben mage classı oynıcaksam sh den başka bi class seçmem sh 4ever

bende ayni sei dusunuom ama her zamanki gbi 1 numara OL 2 SH 3 necro ama su necro lanetini bi turlu kullanamiom

• bence oynayan kişinin tecrübe we oynadıgı servere göre degişir kısaca her cer iyi dir yeterki zayıf yanlarını en aza indirmek gerekir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: silence_shoot

bana göre sh mage classlarının içinde en iyisidir.castinginin düşük olduğu doğru fakat yüksek m.atk sayesinde bu açığı kapatıyor şahsen ben mage classı oynıcaksam sh den başka bi class seçmem sh 4ever

bende ayni sei dusunuom ama her zamanki gbi 1 numara OL 2 SH 3 necro ama su necro lanetini bi turlu kullanamiom

Valla Ole Zamanlar GeliyorKİ Ol Bile Safti KAYİYOR yapan yapiyor AFffetmezler
    Abyss 7x Te OL ler Geride Duruyor Cp Bankasi :) Arada de Buff da yapan elbet var

• arkadasim senn o dediqin seed'Ler C3'ten kALmish bir skiLL, onLari 3 tane mage sana basarsa beLirLi bir sure cok dmg vurcaksin,C3 De onlara basarak tek vurus yapiyordun,yani rakip her ne kadar qoCLu oLsa biLe tek sefer vuruyordun,oLmese bile en fazla 2 vurus ,simdi bu tek vurus artik oLmuyor,4 tane mage 1 oLup yapabiLirLer ...Sh Pwp serverlarin Power bir Chardir,Low RateLerde Herzaman Sps derim ^^
  • NecRo ??

mage classların tabiki kullanmasını bilene en iiisi tabikide necrodur kaçınıllmaz son budur ^^
  • ewt XApAcHeX hakLisin biLader , Bn Tercihimi soyLemistim , Necroda sagLam Summon oLmedikden sonra,curse tutunca silence,anchor,curse of doom tutma oLasiLiqi cogaLiyor
    iCimden Necro qeLio ama Sps Best qibi 1$i

Not;KuLLanmaya biLen herkisiye Dwarf biLe gucLudur
  • bana göre

WIND RIDER FOR 4 ever .... overlord moverlord dinlemez tabiki iyi oynarsan bide lvl en az 77 olcak karsindaki nin hic sansi yokk...
  • ben mage hic oynamadim ( PP nuker kategorisine girmedii icin ).

Archer bilgilerini vere bilirm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.