Şimdi Ara

sperm döllenme yeteneğini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerede kazanıyor arkadaşlar? Epididimiste hareket yeteneği kazanıyor. Bazı yerler dişiye geçtiğinde kazanır diyor bazıları epididimiste. Doğrusu nedir?

• Spermler Epididimis'te olgunlaşarak hareket yeteneği kazanır, bu sırada döllenme yeteneği yoktur. Bunu dişi üreme sisteminin içindeki kimyasal ortamda kazanır.

Ayrıca mantıklı olan da bu değil mi? Spermin erkekten henüz çıkmadan döllenme yeteneği kazanması sizce de tehlikeli sonuçlar doğurmaz mı, belirli bir hedef olmaksızın?
  • ben de epididimis diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epididimis hocam

• Spermler Epididimis'te olgunlaşarak hareket yeteneği kazanır, bu sırada döllenme yeteneği yoktur. Bunu dişi üreme sisteminin içindeki kimyasal ortamda kazanır.

Ayrıca mantıklı olan da bu değil mi? Spermin erkekten henüz çıkmadan döllenme yeteneği kazanması sizce de tehlikeli sonuçlar doğurmaz mı, belirli bir hedef olmaksızın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriffwoody -- 26 Mayıs 2019; 9:5:32 >
  • üstteki arkadaşın dediği gibi epididimiste olgunlaşıyor dişinin üreme sistemindeki kimyasallarla birlikte de döllenme yeteneği kazanıyor.
  • sheriffwoody kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam bilmiyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işıkla bitki yetiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.