Şimdi Ara

SPICE PLATINUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gm-9400 v Cİ İÇİN BİSS YA D AYAZILIM VAR MI ARKADAŞLAR...

• başlıkla ne alakası var yazdığın şeyin onu anlamadım
  • Su an bu kanal gostermiyor bu yuzden sordu sanirim arkadas.
    Key mi girecegiz yazilim mi yukleyecegiz anlaminda sanirim
  • anki kanal göstermiyor?spıceden behsediyosan oke...gösteriyor...
    b
    ide anlamadığım şey başlıkta spıce soruluyo sonra bıss e giriliyo arap çorbası gibi
  • Aprancoz 9400 v ci da gostermiyor spice gercekten
  • mx serisinde yumatu polsat auto multi ok spice ok
  • slm.sansuinin elle girdiğimiz key menüsüne nasıl ulaşabilirim.multilere yazılım atmadım.elle girmem mümkünmü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim cihaz takır tajır çözüyor supersat 14950 oto key güncelliyor bende sorun yok.
  • yeni emuler ile bu kanal çözülmüştür..
  • Çözülmesi için yeni emu ya gerek yok galiba.
    Benim Receiver da Emu yok.
    İrdeto Access modül var kartı 2005yılında hiç güncellemedim.Multivisionlar açık değil ama TPS paketinden bazı kanallar açıktı.Bugün deneme amaçlı arattım ve açıldı kanal.Modülü çıkarttım Şifreli Kanal dedi.
    Yani demek istediğim bu kanalda kullanılan sistem çok eski.TPS olan tüm emularda çözülür galiba.
  • SPICEDE BOZDU ARTIK ii ysyın arada bir
    bide bişi diyyim aman nazar değmesin :bu spıce sansuıde ılk başlardan beridir açık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprancoz -- 6 Mayıs 2005, 23:05:32 >
  • arkadaşlar birileri bana spice platinum u nasıl izleyeceğim konusunda yardımcı olurmu
    manuel olarak şifre girmişti arkadaşım 2 gün yayın vardı şimdi şifreli izleyemiyorum
  • Bu konudan çıkan sonuç şu sanırım :
    Spice Platinum için girebileceğimiz bir şifre yok şimdilik... GM-9400v için...
  • arkadasım bende de 9400 v cihazından var bendede acmıyor 9400v bırde 9700 var ikisinde de acmıyor bende bekliyorum yazılımını
  • topfield 3000 cipro makinama,www.depo.shows.it den emu atip multileri ve spice platinumu izliyorum. bu sabah baktım, hepsi açık.
  • focus var izliyorum problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.