|
Spider-Man 2’nin PC sürümü duyuruldu: Çıkış tarihi açıklandı
-
-
Gelsin oynarız, sayelerinde PS'e gerek kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony PC'ye oyunları 2 yıldan sonra çıkartacağız diyordu bu oyun PS5'e çıkalı daha 1 yıl oldu PC'den gelen para tatlı geldi galiba.
-
Bu oyunun sahibi Marvel hocam sadece Sony söz sahibi değil. İkincisi de brezilyalı hacker grubu oyunu malum ortama çıkardı. Erken gelme sebepleri bunlar. Üçüncü sebep tabi ki para, ne kadar satarsa o kadar iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsim haklarını sattı diye, Marvel'ın söz hakkı olmadığını düşünüyorsan bence biraz daha araştırmanı öneririm. Bu arada oyun 15 ay sonra gelmiş olucak, 24 ay sonra değil. Neden erken geldiğini üstte yazdım, bundan farklı bir cevap arıyorsun, keyfin bilir.
Bir diğer örnek; Indiana Jones oyunun LucasArts ile bir alakası olmadığını düşünüyorsunuzdur şimdi siz, Lucas ve Spielberg oyunun çoğu yerinde söz hakkı sahibiydi.
Bu adamlar markalarını satıp çer çöp yapabilir mi? mümkün değil.
-
zaten yokmuydu bu pc de kırılmıştı hatta
Nintendo harici exc olayının bir önemi kalmadı artık
Nintendo nun da pek bir önemi kalmadı, bilgisayarda emülatör ile kolayca oynanıyorlar
Arkadaşlar spider-man evreninin tüm film ve oyun hakalri sony'de, Marvel burda söz hakkı bile yok, Marvel tarafında bulunan bir düşmanı getirse o zaman ona lisans ücreti ödemesi gerekirdi, ama dikkat edin hiç bir oyunda spider-man evreni dışına çıkılmıyor
Indiana serisi lucasarts firmasının fikri mülkiyetinde, yani yapımcı değil tamamen söz sahibi, bu sebeple onlar ne isterse o şekilde Indiana oyunu yapmak zorundalar zaten
Şimdiden haberiniz olsun. Ps5'te oyunu çıktığı gibi platinledim spiderman hayranı olarak.
Rezalet bir sjw oyunu oynayacaksınız beyler. sony'nin en kötü exclusive oyunu ünvanını elde etti nazarımda. beş para etmez bir oyun.
-
Bu yıllardır insanlar’ın tırnak içinde “Playstation Exclusive” dediği başlıca oyunlardan değil miydi!? Sırf bu oyun için Playstation alan arkadaşlarım var. (Geçmiş olsun) Helal olsun sana playstation artık Exclusive ibareni kaldır bari. Senin mal ortalık oldu. Bütün bunlara rağmen Ps5 pro alacak var mı? Varsa helal olsun. Artık adamlar boş konsol satıyor, pekala bir bilgisayar da bu oyunları açıyorsa sizin ucuz plastik (karton görünümlü) neden satsın ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 20 Ekim 2024; 9:16:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu eşik çoktan geçildi bence tarafsız birisi olarak 2 taraftanda düşünmek lazım oyun maliyetleri arttı adamlar her platformdan para kazanmak tabiki ister diğer biryanı biz türkiye özelinde değil yurtdışında konsollar çok daha ucuz pc ler genelde daha pahalı kalıyor beklemek istemeyen direkt oyun oynayan adamlar alıyor konsolu başkada bir işe yaramıyor konsol zaten pc öyle değil işte adam işinide yapıyor oyunda oynuyor yani çok amaçlı bir alet ps5 pro ise ayrı bir konu fiyatıyla zaten ölü doğacak gibi birşey tabi illaki satış olacaktır her türlü konsol alırım diyen adam çok
-
Dünya Türkiye'den ibaret degil satiş rakamları ortada biraz düşünürken global bakın olaya
Yorumda hiç Türkiye adı geçmemiş.
Yorumda Türkiye özelinde konuşmadım. Ama yorumda haklı taraflarınız var.
bende türkiye özelinde konuştunuz demedim en büyük sebebler bunlar sadece onu söylüyoruz exc mantığı kalmadı artık bir nintendo kaldı pcye gelmeyecek oyun yok şuanki süreçte sadece zaman meselesi
-
Yukarıdaki arkadaş demiş de ondan dolayı belirttim. Katılıyorum bence de exc işi bitmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu oyunun sahibi Marvel hocam sadece Sony söz sahibi değil. İkincisi de brezilyalı hacker grubu oyunu malum ortama çıkardı. Erken gelme sebepleri bunlar. Üçüncü sebep tabi ki para, ne kadar satarsa o kadar iyi. |
Gelsin oynarız, sayelerinde PS'e gerek kalmadı
|
Şimdiden haberiniz olsun. Ps5'te oyunu çıktığı gibi platinledim spiderman hayranı olarak. Rezalet bir sjw oyunu oynayacaksınız beyler. sony'nin en kötü exclusive oyunu ünvanını elde etti nazarımda. beş para etmez bir oyun. |
Benzer içerikler
- e devlet abonelik iptali
- twitter mavi tik alma
- kişiye özel priv isimleri
- whatsapp durum sözleri
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X