Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara Çizgi'den çıkan tüm Spider-Man sayıları Amazing evrenine bağlı.Hepsi bağlantılı.

Mesela ''Spider-Man & Black Cat'' cilti de Amazing evrenine bağlı fakat bunlar yan hikaye..Esasen, Amazing Spider-Man cilt:1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 diye çıkan ciltler birbirinin devamı.

''Kraven'ın Son Avı'' ciltide Amazing serisinin çok eski sayılarından oluşuyor mesela.Keza ''George ve Gwen Stacy'nin ölümü'' ciltide öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Marmara Çizgi'den çıkan tüm Spider-Man sayıları Amazing evrenine bağlı.Hepsi bağlantılı.

Mesela ''Spider-Man & Black Cat'' cilti de Amazing evrenine bağlı fakat bunlar yan hikaye..Esasen, Amazing Spider-Man cilt:1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 diye çıkan ciltler birbirinin devamı.

''Kraven'ın Son Avı'' ciltide Amazing serisinin çok eski sayılarından oluşuyor mesela.Keza ''George ve Gwen Stacy'nin ölümü'' ciltide öyle..

Merhaba spiderman de yaralanmamazlık özelliği var mı? Veya yara aldığında ne kadar sürede iyileşiyor yani ne kadar dayanıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceWayneee -- 22 Temmuz 2015; 19:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BruceWayneee kullanıcısına yanıt
    Spider-Man'in hızlı iyileşme gücü var, fakat bir Hulk yada Wolverine gibi gözle görülür seviyede değil.Normal bir insandan hızlı sadece..
  • Yalarca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• güzel konu olmus
  • Gençler şimdi ben bişeyi merak ediyorum uzun yıllardır takip ediyorum Spidey'i ama MJ'in tam hikayesini bilmiyorum ailesi ayrı sorunlu bi çocukluğu falan var ama çok bişey bilmiyorum anlatabilecek olan var mı?
  • Türkçe Spiderman 2099 var mi

• Mkeremsnk M kullanıcısına yanıt
    Amazing Spider-Man: Parallel Lives çizgi romanında anlatılıyor.
  • Merhabalar. Hozcomics'in çıkardığı The Amazing Spider-man Öteki Cilt 1 ve 2'yi bulabileceğim çizgi roman dükkanı var mıdır? Geçen günlerde Kadıköy'de bazı dükkanlara uğradım fakat bulamadım. Kadıköy'e yine gitmeyi düşünüyorum. Orada bulabileceğimi düşünüyorum. Bana bulabileceğim dükkan isimleri verebilir misiniz?

• İzmir'de oturduğum için dükkan ismi veremem fakat son baktığımda D&R'ın sitesinde istediğiniz sayılar vardı.

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat D&R'da ürün temin edilememektedir yazıyor.

• yaz hocam beni de.
  • Ekler misin

• Spider man hiç bir zaman küçük çocukların kahramanı olmaktan öteye gidemez
  • Merhabalar. Ultimate Spider-man çizgi filmini izlemeli miyim ? Çok çocukca olduğunu duydum gerçekten öyle mi ? Ve asıl sorum Spider-man Unlimited'i çok merak ediyorum. İnternette sadece ilk 5 bölümünü bulabildim. Diğer bölümlerini altyazılı ya da dublajlı olarak bulabileceğim bir yer var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F22njr11

Merhabalar. Ultimate Spider-man çizgi filmini izlemeli miyim ? Çok çocukca olduğunu duydum gerçekten öyle mi ? Ve asıl sorum Spider-man Unlimited'i çok merak ediyorum. İnternette sadece ilk 5 bölümünü bulabildim. Diğer bölümlerini altyazılı ya da dublajlı olarak bulabileceğim bir yer var mıdır ?

İzleme. Çok sıkıcı ve çocukça. İnsan dayanamıyor.
  • Yorumlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: F22njr11

Yorumlarınız için teşekkürler.

Rica ederim. Böyle dediğime bakmayın ama 1. sezon çok eğlenceliydi. Severek izliyordum. Ama 2. sezonla birlikte dizi bozuldu. İzleyesim gelmiyor.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ben de internetten Deadpool'la olan bir bölümünü izlemiştim çok çocukca gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no.bir

Spider man hiç bir zaman küçük çocukların kahramanı olmaktan öteye gidemez

Yahu bu ne kadar saçma bir yorumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.