Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: double minded

batman'İ bi döveydin

Torontolu ikili tadında dövüşebilirdik ortalıkta aslında:) Arkadaşın maskesi parçalanmıştı sanırım, üzerine gitmeyim dedim.
  • iyi bir an kaçırdım sandım.Bir kaç malzeme bulabilirsem ben de (ve tabi yapabilirsem çok zor ama yazın uğraşacağım) anti sinister six armor yapmayı düşünüyorum.
    Bu arada 4.sayının preview'ı :http://www.newsarama.com/php/multimedia/album_view.php?gid=4859
  • Yaparsan super olur."Aaa demir adam" laflarina hazır olmalısın.

Bende birdahakine ya Future Foundation yada Raimi stili kostümü yapıcam galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • future foundation ve raimi üçlemesinin kostümü benim de çok beğendiğim kostümler fakat şablon çok büyük sıkıntı. yapan ya kendine saklıyor ya da sadece dosyayı uçuk fiyatlara satıyor.üstelik dosyaları basımda sadece bir kez kullanabiliyoruz sanırım. Eğer bulabilirseniz bana da haber verin lütfen eğer satın almayı düşünüyorsanız buradakiler fena değil gibihttp://www.4neodesigns.com/
    Bu arada söylediğimde insanlar deli gözüyle bakıyor fakat sizinle paylaşmak ve önerilerinizi almak iyi olur diye düşündüm. Türkiye'de Spider-Man ile ilgili bile burası gibi konuşma ortamı ve site olmadığından dediğimin de konuşulmuş olması olanaksız.Küçüklüğümden beri düşündüğüm bir şeyi sonunda denemeye karar verdim çok yüksek beklentilerim yok fakat kısmen çalışan bir şey yapmak istiyorum. Yabancı forumlarda da biraz dolaştım ve kafamda bir şeyler oluşturmaya çalıştım henüz teknik bilgim fazla olmadığı için başkalarının yaptığı gibi karmaşık sistemlerden olabildiğince kaçınıp sistemi basitleştirmeye ve hata payını azaltmaya çalışacağım.Kısmen çalışan bir webshooter yapmaya çalışacağım eğer aranızda yardım etmek isteyen, önerileri ve bu tür mekanizmalar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana ulaşsın.Özellikle kimya ve elektrik bilgisine sahip birileri çok iyi olur.Elimde bir iki formül var birini deneyebildim fakat acele yüzünden malzemelerin dozlarını ayarlayamadım .ortaya garip bir şeyler çıktı fakat bir kaç eklemeyle ve düzgün ölçülerle ortaya yapışkan ağımsı bir şeyler çıkar diye düşünüyorum.Aklımda henüz geliştirilmesi gereken bir tasarım var fakat tamamlanmadan çok uzak sizin katkılarınızla kısmen çalışan bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum.Bu arada oraya nasıl gittin Yalarca ? kostümü yaparsam benim ilk yapacağım şey metroya binmek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 19 Şubat 2013; 19:18:33 >

• Ağ atıcısı olayı oraya gittiğimdede bana ençok konusu açılan şey oldu,en azından bir iple tavandan sarksaydın dediler..Çelik bir tel gibi sağlam bir ağdan ziyade en azından yapışkan bir madde püskürten web shooter istiyorsun heralde.Bence evde yapman mümkün,hatta zamanında oyuncakçılarda bu sıvıların tüplerde satıldığını hatırlıyorum.

Teknik bilgim olmadığı için işin yardım bekleme kısmında sana birşeyler sunamayacağım.Ancak fikir verebilirim.Çalışan birşey yapamasan bile işlevsiz bir webshooter replikası yapabileceğini düşünüyorum,ki yapanlar vardı.Işıklı falan.

Biz etkinliğe arabayla gittik.Ben gitmeden önce millet yemek yemek için kostümlerle sokağa çıkmış.İşin en çılgınlı kısmını kaçırmam çok kötü oldu..Bide metroya binmen konusunda birdaha düşünmeni tavsiye ediyorum,gümbürtüye gitmeyesin:D İnsanımız taytlı kahraman görmeye alışık değil:)

• Marc Webb,ASM 2 setinden görseller yayınlamaya devam ediyor.Dün yayınlanan şu aşağıdaki resimde FBI ajanlarını görüyoruz.

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Marc Webb,ASM 2 setinden görseller yayınlamaya devam ediyor.Dün yayınlanan şu aşağıdaki resimde FBI ajanlarını görüyoruz.

Babası hakkında birşeyler öğrenmiş olabilir bence, FBI olaya karıştığına göre ...

• Superior Spider-Man 4 okuyan?

• Superior #4 okudum.Massacre sayesinde bayağı bir şiddet ve kan geldi seriye.Otto bu adamı cidden öldürecek gibi duruyor.

Ve çocuk akbabalara Goblin mi sahip çıkacak acaba.Çocuk balkabağına çevirmesi muhtemel onları..Peter'ıda yanda gevezelik ederken görmek ayrı bir güzel oluyor.

.
    .
    .
    .

Dün Marc Webb Setten yine değişik bir resim paylaşmış,Ameriakan başkanı Franklin Delano Roosevelt...

• Otto'nun bir yerde haklı olduğunu düşünmeye başladım tam bir ay oldu ve Peter kurtulmak için hiç bir şey yapmıyor. Plan yapmıyor bir şey yapmıyor sadece bir olaydan sıradakine atlıyor ve Otto'dan üstün olan zekasını heba ediyor.Ve büyük ihtimal Superior'ın Peter olmadığını Norman anlayacak.
  • Şimdi Ottonun stratejik zekasını,icatlarını görünce hepimiz açıkçası hayranlık duyuyoruz.Fakat Peterda iyi kötü bu günlere kadar geldi ve tarzını bize sevdirdi..Umuyorumki Ottonun super hale getirdiği Spider-man'i Peter devraldıktan sonra aynen super bir şekilde devam ettirecektir.

Otto kahraman olmayı öğrenirken Peterda daha iyi kahraman olmayı öğrenecek bu superior sürecinde.

• ASM 2 YENİ KOSTÜM!!!

• quote:

ASM 2 YENİ KOSTÜM!!!

Olmuş.

• Çokta güzel olmuş hemde.Benim gibi Raimi filmlerindeki kostüme hayranlık duyanlar için güzel bir karma olmuş..Sonunda Romita JR. stili gözler ve ilk üçlemedeki kostüme benzer hatlar bir araya geldi..Şimdi tam tamına Amazing gözüküyor..Yalnız ilk üçlemedeki gibi parlak metalik ağ deseni yerine siyaha daha yakın gri yada direk siyah ağ deseni olur umarım.

Kolları tam göremiyoruz ama ASM deki gibi kırmızı şerit kısmı spiral şekilde mi eldivenle birleşiyor acaba.Ve göğüs üzeri örümceğin aşağı inen ayakları ASM deki gibi uzun uzadıya karın bölgesine kadar inerse yine fena olmaz hani..Bacakların yanlarından inen kırmızı şeritlerede hiç gerek yok.Kaldırsınlar gitsin.

Bide şimdi yeni tartışmalar çıktı.ASM kostümü daha iyidi şimdi iyice Raimi çakması olmuş diyenler var.Kostümün altını görmeden bunu diyemem,bu haliyle benziyor Raimi ksotüme evet,yinede ben çok şık ve Amazing buldum.

• 3 kostümde bir arada!!

• quote:

3 kostümde bir arada!!

Harika olmuş gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

3 kostümde bir arada!!

Harika olmuş gerçekten.

Sanki Amazing deki pütürler (her neyse) kalsa daha iyi olurmuş.

• Bal peteği desenleri diyorsun sanırım.O haliyle basket topuna benzeten çok olmuştu.Şimdi ilk üçlemenin desenine geri dönmüşler.

Zamanında çok yadırgamış olsamda göre göre Amazing kostümüne alışmıştım.Hatta sevmiştim..Fakat bu yeni kostümü görür görmez beğendim.3 kostüm içerisinde en iyisi bu diyebilirim.
  • quote:

Bal peteği desenleri diyorsun sanırım.O haliyle basket topuna benzeten çok olmuştu.Şimdi ilk üçlemenin desenine geri dönmüşler.

Zamanında çok yadırgamış olsamda göre göre Amazing kostümüne alışmıştım.Hatta sevmiştim..Fakat bu yeni kostümü görür görmez beğendim.3 kostüm içerisinde en iyisi bu diyebilirim.

Ama gözler gerçekten çok güzel.
  • quote:

Bal peteği desenleri diyorsun sanırım.O haliyle basket topuna benzeten çok olmuştu.Şimdi ilk üçlemenin desenine geri dönmüşler.

Bal petegi deseni cok iyi olmustu hatta filmdeki sahnelerde parlamalari falan cok begenmistim.
    Yeni kostume hayran kaldim tam cizgi roman havasinda olmus. Bu arada bal petegi deseni ing de ne olarak geciyor honey desing falan mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.