Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

Cevap için teşekkürler. Şimdi başladım okumaya baya olaylar dönmüş yahu.

Ancak aklıma takılan bir olay var. Bu kimlik ifşasından biraz önce Peter evrimleş yada öl bölümünde yeni güçler kazanıyor. Daha sonra iç savaş çıkıyor. Sonrasında ise Mephisto ile anlaşma yapılıyor. Bu anlaşma ile birçok olay siliniyor. Ancak merak ettiğim şey Peter'ın uyandırdığı yeni güçleri de siliniyor mu? Ve bu silinme bütün evreni mi kapsıyor? Yani zaman geriye mi çevriliyor yoksa kırılma yaşanıp ayrı bir yola mı sapıyor? Hükümetin kayıt yasası filan bunlar da ortadan kalkıyor mu? İç savaş yaşanmamış gibi mi oluyor?

Güçler ve kimlik ifşası siliniyor ama kayıt yasası olayları aynen kalıyor.Mephisto ile yaptığı anlaşmada yalnızca kendi kaderinde değişiklik oluyor,Marvel evrenini bağlayan bir durum yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Cevap için teşekkürler. Şimdi başladım okumaya baya olaylar dönmüş yahu.

Ancak aklıma takılan bir olay var. Bu kimlik ifşasından biraz önce Peter evrimleş yada öl bölümünde yeni güçler kazanıyor. Daha sonra iç savaş çıkıyor. Sonrasında ise Mephisto ile anlaşma yapılıyor. Bu anlaşma ile birçok olay siliniyor. Ancak merak ettiğim şey Peter'ın uyandırdığı yeni güçleri de siliniyor mu? Ve bu silinme bütün evreni mi kapsıyor? Yani zaman geriye mi çevriliyor yoksa kırılma yaşanıp ayrı bir yola mı sapıyor? Hükümetin kayıt yasası filan bunlar da ortadan kalkıyor mu? İç savaş yaşanmamış gibi mi oluyor?

Güçler ve kimlik ifşası siliniyor ama kayıt yasası olayları aynen kalıyor.Mephisto ile yaptığı anlaşmada yalnızca kendi kaderinde değişiklik oluyor,Marvel evrenini bağlayan bir durum yok yani.

Anladım sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

Birkaç sitede Amazing Spider-man sayı 1 Öteki var. Şimdi sen öyle anlatınca kafam karıştı.
    Alacaklarımın listesi şöyle:
    The Amazing Spider man Sayı 1: Öteki
    The Amazing Spider man Sayı 2: Öteki
    The Amazing Spider man Sayı 3: İç Savaş Yaklaşıyor
    The Amazing Spider man Sayı 4: Evdeki Savaş
    The Amazing Spider man Sayı 5: Siyaha Dönüş
    The Amazing Spider man Sayı 6: Son Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 1: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 2: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 3: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 4: Kraven'in İlk Avı
    The Amazing Spider man Sayı 5: Yeni Ölme Yolları
    The Amazing Spider man Sayı 6: Suç ve Cezalandırıcı
    The Amazing Spider man Sayı 7: Ölüm ve Randevu

Ne eksik ne fazla bilmiyorum ama.. Bu arada teşekkürler. Bu konuyu açman çok iyi olmuş. Türkiye'de bu konularla ilgilenen sayılı kişi olduğu için yeterli bilgi bulmak zor.
    Listede baya kabarıkmış.

Hoca super yazmissin pc gittiginden beri okuyamiyorum hepsini toplayayim. Bu arada Arkabahce yeniden acilmis Ultimate serisinin devami gelicek buyuk ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevelationS16

quote:

Birkaç sitede Amazing Spider-man sayı 1 Öteki var. Şimdi sen öyle anlatınca kafam karıştı.

Ne eksik ne fazla bilmiyorum ama.. Bu arada teşekkürler. Bu konuyu açman çok iyi olmuş. Türkiye'de bu konularla ilgilenen sayılı kişi olduğu için yeterli bilgi bulmak zor.
    Listede baya kabarıkmış.

Hoca super yazmissin pc gittiginden beri okuyamiyorum hepsini toplayayim. Bu arada Arkabahce yeniden acilmis Ultimate serisinin devami gelicek buyuk ihtimal.

Alıntıları Göster
    Sizce Amazing Spider man 1 - 700 sayı ne kadar zamanda okurum? İndiriyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 11 Şubat 2013; 9:48:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevelationS16

quote:

Listede baya kabarıkmış.

Çizgi romanları yeni takip etmeye başladım ama bildiğim kadarıyla Ultimate serisi eski bi seri. Geç kalmadan devam etseler iyi olacak. Seri unutulmadan.

• Ocak ayında kim en çok sattı? sorusunun cevabı tahmin edebileceğiniz gibi Superior Spider-man oldu.Aşağıda ilk 10u görebilirsiniz..(Marvel,DC)

1-SUPERIOR SPIDER-MAN #1

2-BATMAN #16

3-JUSTICE LEAGUE #16

4-NEW AVENGERS #1

5-SUPERIOR SPIDER-MAN #2

6-SAVAGE WOLVERINE #1

7- UNCANNY AVENGERS #3

8-DETECTIVE COMICS #16

9-AVENGERS #3

10-UNCANNY X-FORCE #1
  • Haftasonu Ekonomi Üniversitesinin Cosplay etkinliği var.Bahsi geçmişti.Size ordan birçok fotoğraf getireceğim, peki sizden gelicek olan var mı? :)

Gelirseniz beni bulmanız zor olmayacak..

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• quote:

Haftasonu Ekonomi Üniversitesinin Cosplay etkinliği var.Bahsi geçmişti.Size ordan birçok fotoğraf getireceğim, peki sizden gelicek olan var mı? :)

Gelirseniz beni bulmanız zor olmayacak..

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Cosplay aldı başını gidiyor. Ne güzel.

• Aklıma nedense bu geldi.

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • umarım kaliteli bir etkinlik olur ve etkinliğe katılan herkes gönlünce eğlenir.
  • Ben de Spider-Man'in büyük hayranıyımdır.18 yaşıma geldim hala bıkmadım.Bana göre Spider-Man asla çocuklara göre bir kahraman olmadı, olmayacakta.Çünkü çocuklara göre konular yok bence Spider-Man'de.Her ne kadar ülkemizde çocuk gözüyle bakılsa da Spider-Man hiçbir zaman çocuklara hitap etmedi.

Şuan da Ultimate Spider-Man'e başladım.Aslında okuduğum tek Spider-Man çizgi roman serisi.Hem daha ciddi, daha karanlık ve bir o kadar da daha esprili bir Spider-Man var Ultimate Spider-Man'de...Oyunu da süperdi.Edge Of Time dışında tüm oyunlarını defalarca bitirdim.

Superior Spider-Man'e herşeye rağmen ön yargıyla yaklaşıyorum.Gerçi yorumlar çok olumlu, bir ara mutlaka denerim.Hayran listesine beni de ekleyebilirsin arkadaşım...
  • Benim de birkaç basit çizimim var fırsat buldukça çizip yüklerim.

• Eklersen sevinirim. Superior iyi gidiyor. En fazla 5-6 bölüm sonra Peter Parker tam anlamıyla geri döner diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Ben de Spider-Man'in büyük hayranıyımdır.18 yaşıma geldim hala bıkmadım.Bana göre Spider-Man asla çocuklara göre bir kahraman olmadı, olmayacakta.Çünkü çocuklara göre konular yok bence Spider-Man'de.Her ne kadar ülkemizde çocuk gözüyle bakılsa da Spider-Man hiçbir zaman çocuklara hitap etmedi.

Şuan da Ultimate Spider-Man'e başladım.Aslında okuduğum tek Spider-Man çizgi roman serisi.Hem daha ciddi, daha karanlık ve bir o kadar da daha esprili bir Spider-Man var Ultimate Spider-Man'de...Oyunu da süperdi.Edge Of Time dışında tüm oyunlarını defalarca bitirdim.

Superior Spider-Man'e herşeye rağmen ön yargıyla yaklaşıyorum.Gerçi yorumlar çok olumlu, bir ara mutlaka denerim.Hayran listesine beni de ekleyebilirsin arkadaşım...

Katılıyorum. Bazı seriler çocuklar için çok dramatik .

• @aksiyon95

Karakterlerin yetişkinler kadar çocuklarada pazarlanıyor olması kaçınılmaz birşey.Belkide bundan en çok nasibini alan karakter Spider-man olabilir.Çantalar,defterler,oyuncaklar..dimi.. hepsinde bir süper kahraman görseli oluyor..Geçen bir oyuncak tamir seti gördüm mesela,plastiğinde spider-man görseli vardı..Ne alaka? Yani bu kaçınılmaz,onlarında hayal dünyalarına biryerden sokuşturuyorlar kahramanları.Biz yetişkin kitleyede Çizgiromanlar kalıyor işte.

Disney'in Marvel'ı almasından sonra herşeyin daha basite indirgendiği,çocuksu anlatıma sahip spider-man animasyonlarıda cabası.Filmler desen zaten hiçbir zaman Çizgiroamndaki şiddeti ve kanı tam anlamıyla aktaramayacaklar,çocuklarda izleyecek ya..

Peki sizce çizgiromanlar eskiye göre nasıl değişti, herkese soruyorum, yani dahamı basit oldu yoksa daha mı yetişkin kesime hitap eder oldu??

@Génésis
    Ekledim dostum.

• quote:

@aksiyon95

Karakterlerin yetişkinler kadar çocuklarada pazarlanıyor olması kaçınılmaz birşey.Belkide bundan en çok nasibini alan karakter Spider-man olabilir.Çantalar,defterler,oyuncaklar..dimi.. hepsinde bir süper kahraman görseli oluyor..Geçen bir oyuncak tamir seti gördüm mesela,plastiğinde spider-man görseli vardı..Ne alaka? Yani bu kaçınılmaz,onlarında hayal dünyalarına biryerden sokuşturuyorlar kahramanları.Biz yetişkin kitleyede Çizgiromanlar kalıyor işte.

Disney'in Marvel'ı almasından sonra herşeyin daha basite indirgendiği,çocuksu anlatıma sahip spider-man animasyonlarıda cabası.Filmler desen zaten hiçbir zaman Çizgiroamndaki şiddeti ve kanı tam anlamıyla aktaramayacaklar,çocuklarda izleyecek ya..

Peki sizce çizgiromanlar eskiye göre nasıl değişti, herkese soruyorum, yani dahamı basit oldu yoksa daha mı yetişkin kesime hitap eder oldu??

@Génésis
    Ekledim dostum.

The Amazing Spider Man # 700 hiç te çocuklara göre değil bence. Çizgiroman ve filmler bence yetişkinlere göre yapılıyor artık. Azda olsa fark var. Eski filmlerdeki (özellikle Spider man 1-2) düşmanlar şimdiki gibi değil. Eskiler daha basit ve çocuksuydu. Bence şimdiki çizgiromanlar da çocukların kapasitesine göre değil. Hikayeleri anlayabileceklerini sanmıyorum. Çok karmaşık. Firmalar da bunun farkında olduğunu için çocuklara yönelik kısa çizgiroman, boyama kitabı vs. yapıyorlar.
    Tabi bu benim düşüncem.

Bir de 700. Sayıya kadar tüm sayıları indirdim. Eski sayılardan önerdiğiniz birşey var mı? Kaçırmamam gereken?? Bir göz atayım.

• Superior Spider-man #4 Kapakları..

• quote:

Superior Spider-man #4 Kapakları..

Yeni kostüm cağa uygun. Gözlerin bir fonksiyonu var mı?

• quote:

ben de eski sayıları okumayıp kendimce bir yer belirleyip oradan başlamıştım şu an 1 den başlayarak okuyorum ve okuman bayağı uzun sürecek diyebilirim eğer tüm sayılar günümüz çizgi romanları gibi olsa hemen okurdun fakat eski çizgi romanlarda her adamın her düşüncesi abartılı bir dille uzunca anlatılıyor kimi yerlerde üstelik günümüz çizgi romanlarından en az iki kat daha uzun hikayeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

quote:

ben de eski sayıları okumayıp kendimce bir yer belirleyip oradan başlamıştım şu an 1 den başlayarak okuyorum ve okuman bayağı uzun sürecek diyebilirim eğer tüm sayılar günümüz çizgi romanları gibi olsa hemen okurdun fakat eski çizgi romanlarda her adamın her düşüncesi abartılı bir dille uzunca anlatılıyor kimi yerlerde üstelik günümüz çizgi romanlarından en az iki kat daha uzun hikayeler.

Bende öyle yapayım o zaman.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.