Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi beğenmeyen ve sürekli eleştirip duran insanların durumu yeterince iyi değerlendirip yorum yapamadığını düşünüyorum ben. Elbet Spider-Man veya Spider-Man 2 kadar iyi değildi çünkü Marc Webb kasıtlı olarak önceki filmle oluşma ihtimali olan benzerliklerden kaçınmak için bazı vazgeçilmez öğelerden feragat etmek durumunda kalmış.Basketbol sahnesi, büyük güç büyük sorumuluk konuşması hep ultimate'a benzetilmiş.Güreş işi ise önceki filmde olduğu için konulamamış belli ki.Fakat eminim ki eğer Amazing üçlemesi Sam Raimi üçlemesinden önce çıkmış olsaydı şu an izlediğimizden çok daha iyi bir film izleyebilirdik.Benim de filmde eksik bulduğum yanlar var fakat bu kimseye onu durumu değerlendirmeden vasat film kategorisine sokma hakkı vermiyor. Andrew Garfield'ın karaktere adaptasyon açışından ve hikayedeki orijin kısmının geçilmiş olması ikinci filmin çok daha iyi olacağını garantilemektedir.Bu arada bildiğim kadarıyla Green Goblin'in ilk ortaya çıkışı 14. sayıda oluyor.O dolabın morglarda bulunan dolaplardan olabileceğini düşünüyorum.Belki içeride Gwen,yeniden dirilmeyi bekleyen Norman ya da Richard ve Mary Parker 'dır.Fakat Symbiote olmasını daha çok isterim.Bu arada beni şu sıralar korkutan tek şey Harry'nin Peter'ın çocukluk arkadaşı olması.Umarım Eddie ve Harry'nin rollerini değiştirmek gibi bir saçmalığa gidilmez.(bkz Ultimate Spider-Man çizgifilmi) Yeni film için eğer şymbiote olursa çizgi roman kostümüne yakın olmalı ve filmde black cat görünmeli.Bu arada rhino'nun görüneceğini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 9 Şubat 2013; 1:55:47 >

• PETER TEKRAR SPIDER-MAN OLABİLECEK Mİ?

Mayıs ayında çıkacak Superior #9'un tanıtımına baktığımızda Otto'nun Peter üzerindeki hükümdarlığı fazla sürmeyecekmiş gibi gözüküyor(tam tersini düşünmek bile istemiyorum).Aşağıda koyu siyah olarak işaretlediğim satırı okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

--SUPERIOR SPIDER-MAN #9
    DAN SLOTT (W) • Ryan Stegman (A)
    Cover by MARCOS MARTIN
    Variant Cover by Ryan Stegman
    IT ENDS HERE! “SUPERIOR NO MORE!”
    • The hottest comic in comics comes to a turning point that will get you angrier than you were after Spidey #700!
    The time has come to see who will live, who will die, and who will emerge as the one, true Superior Spider-Man!
    32 PGS./Rated T+ …$3.99
  • "The hottest comic in comics comes to a turning point that will get you angrier than you were after Spidey #700! " Angrier ? bana korktuğumuz şey başımıza gelecek gibi geliyor.Dan Slott 'da herkesen geç yeni filmden önce geri geleceğini düşünüyor ama öyle olmayacak dedi diye hatırlıyorum. Üstelik yazının sonlarına doğru Spider-Man'in Chameleon'ı SHIELD Helicarrier'ından kaçırmaya çalışacağı ve işlerin çığrından çıkacağı söyleniyor.Belki de bu onun Avengers'tan atılmasına sebep olabilir. Bana Vulture'a yaptığı gibi Chameleon'la anlaşmaya çalşacak gibi geliyor.
    ,
  • 2. cümleyi okuyuncada tam tersi düşünmem gerektiğini hissediyorum.Esas ve gerçek spider Peter olduğuna göre er yada geç kontrolü ele alacaktır.

Avengers dan kovulma olayinin şöyle kavgalı dövüşlü olmasını istiyorum.Madem kontrol Ottoda, Peterın yapmayacağı şeyleri yapsın bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Amazing Spider-Man serisi alacağım fakat The Amazing Spider-Man Sayı-1: Öteki Evrimleş ya da Öl kitabından mı yoksa Spider-Man 1 - Yepyeni Bir Gün sayısından mı başlayacağımı bilmiyorum. Daha çok filmleri takip ettiğim için pek bilgim yok. ?? Siz böyle konuşunca canım çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

The Amazing Spider-Man serisi alacağım fakat The Amazing Spider-Man Sayı-1: Öteki Evrimleş ya da Öl kitabından mı yoksa Spider-Man 1 - Yepyeni Bir Gün sayısından mı başlayacağımı bilmiyorum. Daha çok filmleri takip ettiğim için pek bilgim yok. ?? Siz böyle konuşunca canım çekti.

Bulabilirsen Hoz Comicsden çıkan Amazing Spider-man sayı 1 Öteki ile başla,6 ciltide oku,sonra ''Yepyeni Bir Gün'' diye başlayıp 7 cilt devam etmiş olan Marmara Çizgi'nin romanlarıyla ilerlersen doğru bir başlangıç yapmış olursun.

Lafı geçmişken söyleyeyim 8.ciltin ay sonuna doğru basılmaya başlanacağını Marmara Çizgiden öğrenmiş bulunuyorum.

• Birkaç sitede Amazing Spider-man sayı 1 Öteki var. Şimdi sen öyle anlatınca kafam karıştı.
    Alacaklarımın listesi şöyle:
    The Amazing Spider man Sayı 1: Öteki
    The Amazing Spider man Sayı 2: Öteki
    The Amazing Spider man Sayı 3: İç Savaş Yaklaşıyor
    The Amazing Spider man Sayı 4: Evdeki Savaş
    The Amazing Spider man Sayı 5: Siyaha Dönüş
    The Amazing Spider man Sayı 6: Son Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 1: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 2: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 3: Yepyeni Bir Gün
    The Amazing Spider man Sayı 4: Kraven'in İlk Avı
    The Amazing Spider man Sayı 5: Yeni Ölme Yolları
    The Amazing Spider man Sayı 6: Suç ve Cezalandırıcı
    The Amazing Spider man Sayı 7: Ölüm ve Randevu

Ne eksik ne fazla bilmiyorum ama.. Bu arada teşekkürler. Bu konuyu açman çok iyi olmuş. Türkiye'de bu konularla ilgilenen sayılı kişi olduğu için yeterli bilgi bulmak zor.
    Listede baya kabarıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 10 Şubat 2013; 14:22:17 >

• Evet doğru sıralamışsın,tam olarak bu sırayla okumalısın.Zaten daha eski çizgiromanları bulamassın.Sana benden bir iyilikte gelsin,eğer arşiv yapma merakın yok ise listelediğin ilk 6 cilti şu linkten türkçe olarak okuyabilirsin: http://cizgiroman.mangavadisi.net/Spiderman/The_Amazing_001_ile_006/

Yani masrafın yarı yarıya düştü:) Diğer 7 cilt çok kolay bulunuyor kitapçılarda zaten.
  • Ben film arşivi yapmaya başladım yaklaşık 1 sene önce. Çok beğendiğim şeyleri saklamayı seviyorum. İşin içinde Marvel evreni varsa herşeyi orjinal almaya özen gösteriyorum. Link iyi oldu. Yani kitapları almayı beklemeden okurum. Şu arşiv takıntısı gerçekten çok masraflı. Şimdi birde Bluray ler çıktı başıma.
    Teşekkürler.
  • Bir de bu kitapları orjinal ciltleriyle almak mümkün mü? Yani haftalık olarak?
  • Mümkün tabi.İstanbulda Arka Bahçe, İzmirde Baykuş kitabevi aylık olarak istediğiniz sayıları getirtiyorlar.Benim bilmediğim başka kitabevleride getirtiyor olabilir.
  • ingilizce ama değil mi?

• Evet orjinal olarak,ingilizce getirtiyorlar.
  • Şimdi düşündüm de lise öğrencisiyim ingilizcem kitap okuyacak kadar iyi değil. Ama ileride düşünebilirim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Evet doğru sıralamışsın,tam olarak bu sırayla okumalısın.Zaten daha eski çizgiromanları bulamassın.Sana benden bir iyilikte gelsin,eğer arşiv yapma merakın yok ise listelediğin ilk 6 cilti şu linkten türkçe olarak okuyabilirsin: http://cizgiroman.mangavadisi.net/Spiderman/The_Amazing_001_ile_006/

Yani masrafın yarı yarıya düştü:) Diğer 7 cilt çok kolay bulunuyor kitapçılarda zaten.

Yalarca yukarda verdiğin ciltler 700'e kadar giden ciltler mi? Okumak istiyorum seriyi ancak sıralamayı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Evet doğru sıralamışsın,tam olarak bu sırayla okumalısın.Zaten daha eski çizgiromanları bulamassın.Sana benden bir iyilikte gelsin,eğer arşiv yapma merakın yok ise listelediğin ilk 6 cilti şu linkten türkçe olarak okuyabilirsin: http://cizgiroman.mangavadisi.net/Spiderman/The_Amazing_001_ile_006/

Yalarca yukarda verdiğin ciltler 700'e kadar giden ciltler mi? Okumak istiyorum seriyi ancak sıralamayı bilmiyorum.

Verdiğim linkte Hoz comics'in çıkardığı 6 cilt var ve kaçıncı sayıdan başladığını hatırlamıyorum ama # 545 de bittiğini biliyorum.#545 ve biraz öncesi sayıları ordan okuyabilirsiniz.

• Cevap için teşekkürler. Şimdi başladım okumaya baya olaylar dönmüş yahu.

Ancak aklıma takılan bir olay var. Bu kimlik ifşasından biraz önce Peter evrimleş yada öl bölümünde yeni güçler kazanıyor. Daha sonra iç savaş çıkıyor. Sonrasında ise Mephisto ile anlaşma yapılıyor. Bu anlaşma ile birçok olay siliniyor. Ancak merak ettiğim şey Peter'ın uyandırdığı yeni güçleri de siliniyor mu? Ve bu silinme bütün evreni mi kapsıyor? Yani zaman geriye mi çevriliyor yoksa kırılma yaşanıp ayrı bir yola mı sapıyor? Hükümetin kayıt yasası filan bunlar da ortadan kalkıyor mu? İç savaş yaşanmamış gibi mi oluyor?

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 17:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Link için teşekkürler. Ben Haz Comics'in 6 cildi okumandan Marmara Çizgiden başlamıştım.

Sırf bu satın alamayacağım çizgi romanları okumak için e-kitap almayı düşünüyorum, bilgisayardan okumak rahat olmuyor ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Mobil giriyor olabilirler.
  • Avrupa yakasında DR haricinde çizgiroman mağazası var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.