Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmza yapan olmadı şu ana kadar.Yapabilen varsa güzel olur..Olmadı birkaçtane hazırlar,eklerim buraya.
  • Şimdilik bunları yaptım..sizde yapabilirsiniz, yada sevdiğiniz bir resmi koyun ben imza boyutuna getireyim:)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Şimdilik bunları yaptım..sizde yapabilirsiniz, yada sevdiğiniz bir resmi koyun ben imza boyutuna getireyim:)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Bu resmin boyutunu düzenlersen sevinirim.Birde resimlerini renklendirmek istiyorum uygun görürsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lodbrok -- 5 Şubat 2013; 15:47:11 >

• Pc başına geçtiğimde hallederim.Çizimlerimi renklendirebilirsin tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilseydim yapardım ama bilmiyorum. Klasik Spider man Fantasy kapağı kulanılabilir.
  • @Artyom33
    Buyur bro..

@Hydra'lı
    İmzadaki resim boyutu en fazla 100x100 olabilir,silinmeden düzelt derim.
  • Kaldırdım. Uyardığın için teşekkür ederim.
  • MARMARA ÇİZGİ 2013DE NELER YAYINLAYACAK?

-Amazing Spider-man cilt 8

-Amazing Spider-man cilt 9

-Amazing Spider-man cilt 10

-Amazing Spider-man, Kraven's Last Hunt

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

@Artyom33
    Buyur bro..

@Hydra'lı
    İmzadaki resim boyutu en fazla 100x100 olabilir,silinmeden düzelt derim.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• superior spider-man 3. sayıyı okuyan var mı içinizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

superior spider-man 3. sayıyı okuyan var mı içinizde ?

Okudum. Güzeldi. Yalarca'ın geçen sayfada paylaştığı ''Batman projektörü'' olayını çok güzel bağladılar. Baya güldüm hatta. Giriş bölümü tamamlandı gibi bence. Yavaş yavaş Peter'ı nasıl kurtarabilirim'e geliyor konu.

Ancak sayıda çok az Peter diyaloğu vardı. Onun zevzekliği olmadan pek zevk vermiyor konu.
  • ---Superior #3 spoiler---

İyiydi iyi.Otto ufaktan Peter'ı duymaya başladı ve benim tahmin ettiğim gibi kendiyle tartışıyormuş gibi gözüken Spider'ın önü açıldı.Bildiğin çift kişilikli spider olacak ilerde..Projektör olayıda kortuğum gibi olmadı:)

Arada bir kontrolünü kaybedip öldüresiye savaşan Peter'ı severdim ve bunu yaparken gerçekten geçerli sebepleri olduğunu görürdüm.Çok ama çok damarına basılması gerekirdi bunun için.Ama Otto öldürmek için yer arıyor resmen.Zaten basında pek sevilmeyen spidey'in imajı hepten çökecek bu gidişle.
  • evet fakat ben Spider-Man'e az da olsa şiddet eklenmesi taraftarıydım son zamanlarda çünkü Peter'ın bu olumlu tavırları onun yazarların gözünde bile daha güçsüz bir yan karakter durumuna düşmesini sağlamıştı.Nerede 80 lerin 90 ların Peter'ı nerede 200'lerin Peter'ı... Peter'ı Spider-Man olduğu için değil Peter olduğu için seviyoruz zaten ama vücuduna geri kavuştuğunda eskisinden çok daha ciddi ve stratejik davranacağından eminim elbet Otto'dan bir şeyler kapacaktır. Özellikle şu sondaki polarized lenses ve spider signal olayı çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 7 Şubat 2013; 16:04:29 >
  • ASM 2 Film setinden kareler...

Day 3

Day 4

3.günde paylaşılan görselin Venom olayıyla ilgili spoiler olabileceği söyleniyor..

• Adam gibi bir Venom izleyelim artık.. Her ne kadar yeni serideki Peter'ın tipi hoşuma gitmese de ilk üçlemedeki gibi sabit bir karakter olmaması hoşuma gitmişti. Hani zevzekliği olsun, komik yanları olsun. Karakterini daha iyi oturtmuşlar sanki.

Ancak film elbette bir Spiderman I yada II seviyesinde değildi. Hele ki ''Büyük güç büyük sorumluluk getirir'' cümlesini zorla söyletmeleri ile Ben amcanın ölümünün üstesinden Peter'ın çok çabuk gelmesi de biraz tuhaf olmuştu bana göre.

Umarım yeni film güzel olur ağız tadıyla bir Spidey izleriz ekranlarda..
  • rhino varsa büyük ihtimalle venom da olacaktır.
  • Filmde bu kadar çok düşmanın olması beni rahatsız ediyor.Electro ve Rhino tamam..ama üçüncü bir düşman fazla.Venom veya Goblinin isimleri geçiyor.

Ultimate serisindeki gibi işleyip ilk üçlemden farklı olmasını istiyorlar.Yukarıda paylaştığım day 3 resmindeki dolap numarasıyla Ultimate serisinde symbiot'un bulunduğu dolap numarası aynıymış.Filmde Venom olmasa dahi Symbiot Spider kostümü görebiliriz.Rhino ile aynı seviyeye taşımak için bir buff gibi düşünüyorlar belkide.

Ve birde kostümde irili ufaklı değişiklikler yapılmış.Daha büyük gözler yapmışlar.Yakında yeni kostümün set görüntüleride gelir.
  • Gobline kesin gözüyle bakıyorum. Venom fena olmazdı aslında. Günümüz teknolojisiyle gerçekten görsen bir şölen olur.
  • venom demişim simbiot demek istemiştim.örümcek rhino dan dayağı yer.(electro bonus shoker olsa daha iyi olurdu).sonra simbiot olur hepsini tokatlar.filmin sonunda venom ortaya çıkar.film biter.yazın bir kenara senaryo bu.
  • 13Gezegenden alışveriş yapan var mı aramızda?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.