Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deadpool'u villain sınıfına sokmak doğru mu ?
  • Bence değil. Ama açıkça bir kahraman da değil. Bilindiği gibi kendisi açıkça Deathstroke'tan aşırı 'esinlenme' bir karakter ve sanıyorum ki biraz villain olarak yaratılmıştı ancak sonraları bu çizgisinden kayıp bir anti kahramana dönüştü. Bence diğer bildiğimiz süper kahramanlar gibi rengi açıkça belli olan bir kahraman değil, o yüzden net bir sınıflandırma yapmak çok da doğru olmaz, durumu tartışılabilir hani, ne kahraman ne de bir düşman.

Bu arada Superior Spider-Man #2 ve Daredevil #22 (Bilindiği gibi Superior'un da gözükeceği Daredevil sayısı.) öncesi, Superior Spider-Man #1'den sonra bir kez daha Superior Spider-Man'i görmek, içinde bulunduğu bambaşka bir macerayı okumak isteyenlere bu hafta çıkan Avenging Spider-Man #16 tavsiye olunur. Bir göz atın derim.u

Ve yine başka bir şey daha; daha geçen bu konuda Spider-Man 2099 derken, ne zaman olur bilinmez ancak 2099'u, bir başka deyişle Miguel O'Hara'yı da Superior serisinde görecekmişiz.

• avenging 16 da son anda kurtuldu ne zamana kadar devam edebilecek bu oyuna merak ediyorum ve spoiler vermek istemiyorum ama peter'ın bir şekilde dışarıdakilerle iletişim kurmaya başladığını düşünüyorum stiltman'in kolları dock ock'un kollarındaki teknolojiyi kullanıyordu peter büyük ihtimal spock' ı yenmesi için ona yeni uzuvlar verdi eğer fiziksel bir formu yoksa ve kimseyle iletişim kuramıyorsa peter bunu nasıl yaptı ? Bu arada hiç bir çizer henüz superior'ı çizmeye tam olarak alışamamış.Avenging 16 fena olmasa da burnu vardı maskenin -_- en beğendiğim spock çizimi stegman'ın ki şimdilik.
  • Superior Owl-man desek yeridir.Avenging Spider-man #16 da görüyoruzki onu yakından tanıyanlar hal ve hareketlerinden yavaştan kıllanmaya başladılar.Bir an için dev örümceği öldürecek sanmadım değil.Peter'ın bedeni olduğu için kokusunda Wolverine'in şüpheleneceği birşey yoktu,ki aklını da kurcalasalar ordada yine Peter'ın anıları olacak.Ottonun anıları görülebilir mi orasını bilemeyiz.

Wolverine ve Spidey kapıştırmaktan zevk alanlara ne ekmek çıktı bu sayıdan uf :) Adamın iyileşme yeteneği var diye herkes gücünü onun üstünde deniyor.Gelen vuruyor giden vuruyor.
  • Doğru fakat ben onun düşüncelerinin görülebileceğini düşünüyorum Ock baya paniklemişti şimdilik isteğim Miguel'in gelmesi işi çözmesi ve SpOck'ı güzelce dövmesi
  • ASM 2 Green Goblin?

Yakında çekimleri başlayacak Amazing Spider-man 2 filminde Dane DeHaan'ın Harry Osborn'u oynayacağı açıklanmıştı.Şimdilerde ise yeni filmde DeHaan'ın Green Goblin olacağı konuşuluyor.Spider-man filmlerinde birden fazla düşman olması uzak olduğumuz birşey değil ama babasından önce mi Goblin olacak Harry.. ha?..

http://www.superherohype.com/news/articles/174529-will-the-green-goblin-appear-in-the-amazing-spider-man-sequel
  • ben bu oyuncuyu sevmemiştim zaten.o şekilde olması da saçma olur.
  • Superior ayda 1 sayı olarak mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Superior ayda 1 sayı olarak mı geliyor?

Ayda 2 sayı çıkıyordu yine öyle devam edecek gibi duruyor.30unda Superior #2 çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Superior ayda 1 sayı olarak mı geliyor?

Ayda 2 sayı çıkıyordu yine öyle devam edecek gibi duruyor.30unda Superior #2 çıkacakmış.

İyi böyle ya 1 az geliyor..
  • Şöyle bir sayfa eskizi atıp kaçıyorum:) Yorumunuz ne olurdu?

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Not:Geçtiğimiz sayfalarda benimle ilgili birşeylerden bahsetmiştim hani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 22 Ocak 2013; 20:26:55 >
  • şu 5 saniyede 2 mil koşma olayını şurada görmüştüm çok küçük fakat hala okunabilir sol üst köşede duruyor
    http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2012/294/5/0/don__t_underestimate_spidey_by_segamarvel-d5ii30n.jpg
  • @TheAmazingSemizotu
    Yazarlar arada karakterin sınırlarını zorlamak adına böyle extrem durumlar çıkarabiliyorlar.

@Cengiž
    Ekledim dostum.

.
    .
    .
    .
    Not: Açık konuşayım yukarıdaki çizim bana ait beyler..arada paylaşımlarda bulunucam sizlere:)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 23 Ocak 2013; 17:18:46 >
  • Eski çalışmalarımdan biri..

• 600-700 arasında çizim stilim farklı diye geçinen iğrenç çizimler yapan çizerlere bakıyorum da o adam oraya nasıl geldi? Bu arada gayet güzel olmuş o adamlardan 10 kat iyi olduğun kesin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın.Sadece Spider-man değil Marvel ve DC den birçok çizim paylaşacağım sizlerle.Bir Grafik öğrencisinin ders dışında ne gibi şeyler yaptığını görün istiyorum:)

Tek sayfalık çizgiroman denemelerimden sonra ufak hikayeler yapmayı düşünüyorum.Tek sayılık.O vakte kadar eskiz defterimden seçmece görselleri buraya atacağım ara sıra.
  • yalarca çizimlerine bayıldım.bende eskiden iyi manzara resmi çizerdim :))umarım iyi bir yere gelirsin.gerçekten çok beğendim
  • Teşekkürler..Aranızda renklendirme yapmak isteyen varsa çizimlerim üzerinde yapabilirsiniz bu arada.Bitmiş hallerini görmek isterim.
  • Superior Spider-Man #3 Simone Bianchi variant kapak

• açık konuşmam gerekirse çok iğrenç bir variant olmuş sizcede öyle değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.