Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spider-man'in tarzına yakışmayan bir ürkünçlük var biraz.Ben yinede farklı çizgi türlerini incelemekten keyif alıyorum.Sizi bilemem tabi.
  • AMAZING SPIDER-MAN 2'de yeni Villian!!

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

ASM2 için kesinleşmiş Electro ve söylenti olarak gezen Green Goblin kötü karakterlerinden sonra birde yeni bir düşmanın olacağı rapor edildi.Rhino rolü için Paul Giamatti'nin ismi geçiyor.Felicity Jones'un ise henüz açıklığa kavuşmamış bir rolde oynayacağı söyleniyor.

• ekle zahmet olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye

ekle zahmet olmazsa

Ekledim.
  • O dedikodularına gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum henüz bitirmemis olsamda oyunda geçiyor black cat de rhino da ben yeniden kullanılabileceğini sanmıyorum ve Superior spider-man 2 yi okuyanlariniz var mı spoiler olmasin diye yazmayacağım henüz ama gelişmeler beni sevindirdi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm çıkmış.

Peter'ın zevzekliklerini görmek güzeldi gerçekten. İşler karışacak gibi. Çünkü hal ve hareketlerinin değiştiği anlaşılıyor hemen hemen. Ancak Otto'nun Peter'dan daha superior olabilirmiş gibi bir his var içimde. Ayrıca Peter'ın sadece havada süzülen bir ruh olmaması da sevindirici. Olaylara ender de olsa müdahale edebiliyor.
  • Dock Ock'ta yıllar boyu süren "villainlık"ın vermiş olduğu bir aşırı plan yapma takıntısı var Peter'ın da zekasını bu yönde kullanmasını isterdim ki büyük ihtimal geri döndüğünde eski Spidey değişmiş olacak. Ve sırf bu durum yüzünden Ock'un Peter'dan daha zeki ya da superior olduğu düşünülmemeli bence Peter daha önce defalarca zekasıyla Octopus'u yendi ve Peter'ın beyin dalgalarının onunkilerden daha güçlü olduğunu biliyoruz.
    üstelik, /GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER/
    /GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK SPOİLER//GÜÇÜK
    Peter'ın müdahalesi olmasaydı Ock büyük bir hata yapacaktı.Ve Carlie bu sayıyla gözüme girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 31 Ocak 2013; 2:03:09 >

• --Superior #2 spoiler--

Sandığımızdan daha sık gözükecek Peter.İşte bu Dan Slott'a kızdığım birçok şeyden geri dönmemi sağladığı gibi benim açımdan seriyi dahada okunası kıldı.Otto'nun her hareketine ''dur,yapma,etme,şş otur bakayım'' demesi gerçekten çok hoş.Ben ilerde Peter'ın duyulabileceğini ve hatta Otto ile tartışabileceğini düşünüyorum..Peter ruh olarak sadece Otto etrafında değilde çevrede de gezinebilirse aralarında yardımlaşma,team up olabilir.

Şu anlık güzel gidiyor hikaye.Özel hayatına,ilişkilerine falanda değinmeleri biraz daha içine çekiyor.Ryan Stegman'ın çizgisinide ilgi çekici bulduğumdan dahada bozmadıkları sürece ben bu seriyi okurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 31 Ocak 2013; 13:56:09 >
  • ASM 2'nin çekimleri bu ayın 12sinde New York'da başlıyormuş.Hadi bakalım..

http://www.superherohype.com/news/articles/174723-the-amazing-spider-man-2-filming-in-new-york-in-february
  • Spidey ve Superman çalışmalarım..

• spider-man harika olmuş.
  • @Mahmutzahitcelik
    Bro imgesel yani hayalden çizim onlar.Grafik okuduğumu söylemiştim yine bu konuda görmedin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuma sırası ve okunabilecek bir site verebilecek bir arkadaş varmı? ingilizce olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Okuma sırası ve okunabilecek bir site verebilecek bir arkadaş varmı? ingilizce olabilir

Birçok yan seri olduğu için sizin ana seri olan Amazing Spider-man'i okumak istediğinizi düşünerek cevaplayayım.#546-583 arası sayılar seriye başlamak için ideal bence.7 cilt şeklinde kitapçılarda bulunabileceği gibi ingilizce olarak torrentte de bulunabilir..Bildiğim bir okuma sitesi yok ne yazıkki.
  • Beni de ekle.
  • Marvel evrenini severim. Spider man in 700. sayısını duyunca seriyi okumaya karar verdim. Birde ben forumlara pek girmediğim için kuralları bilmiyorum. New Avengers kitaplarımı satmak istiyorum. Bu işi burdan yapsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

Marvel evrenini severim. Spider man in 700. sayısını duyunca seriyi okumaya karar verdim. Birde ben forumlara pek girmediğim için kuralları bilmiyorum. New Avengers kitaplarımı satmak istiyorum. Bu işi burdan yapsam olur mu?

Ekledim.

Satış işini bu konu içerisinde değilde Çizgiroman bölümünde bir başlık açarak yapsan daha iyi olur.Hem daha fazla kişi görür hemde bu konunun ekseni kaymamış olur.
  • Eklersen sevinirim ayrıca çizimlerin çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom33

Eklersen sevinirim ayrıca çizimlerin çok iyi

Teşekkürler.Ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

Marvel evrenini severim. Spider man in 700. sayısını duyunca seriyi okumaya karar verdim. Birde ben forumlara pek girmediğim için kuralları bilmiyorum. New Avengers kitaplarımı satmak istiyorum. Bu işi burdan yapsam olur mu?

Ekledim.

Satış işini bu konu içerisinde değilde Çizgiroman bölümünde bir başlık açarak yapsan daha iyi olur.Hem daha fazla kişi görür hemde bu konunun ekseni kaymamış olur.

Haklısın. Teşekkürler. İmza yok galiba. ??

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.