Bildirim
SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: double minded
Japonya
ABD
Avusturalya
Fransa
Filipinler
Güney Kore
Çin Halk Cumhuriyeti
Tayvan
Tayland
Endonezya
Belçika
Singapur
Brezilya
Türkiye
cosplay faaliyeti gerçekleştirilen ülkeler bunlarmış.türkiye'yi görünce dumur oldum,mutlu oldum.bol bol foto bekliyoruz yalarca.emma frost katılırsa öpersin benim yerime :)
Türkiyede var senelerdir zaten.İzmirde Ekonomi Üniversitesinin Cosplay etkinlikleri oluyor birkaç senedir(keşke benim üni.de yapsa).16 şubatta olacak ve bende orada Spidey olarak bulunacağım:D Benden başka spidey yapan olmayacak diye biliyorum.Bakalım Marvel/Dc karakterlerinden olacak mı.Geçen sene Deadpool yapan bir arkadaş vardı mesela. -
size bir spiderman ile nasıl tanıştınız ben ps1'de spiderman'i oynayınca spiderman ile tanıştım siz de yazın bu arada bu oyunun benim için ayrı yeri vardır spiderman oyunları göze o kadar hoş gelmiyebilir ama oynadığım en iyi spiderman oyunlarından biridir siz bu oyunu oynadınızmı şifre yazıp farklı köstümlerle bitirirdim oyunu bazen canım sıkılınca emülatör ile açıp oynuyorum hala sıkılmadım hep aynı heyecanı bana verdi ama söylediğim gibi siz spiderman oyunlarını sevmiyebilirsiniz bu arada konuda spiderman oyunları ile ilgili konuşulmaya izin varmı
NOT:listede türkiye'nin olması benide sevindirdi ve madem belirli kişilerden oluşan bir gurubuz birbirimizi daha iyi tanıyalım adım ahmet soyadım pozan istanbul çapa şehremini'deyim 12 yaşındayım ama isteyen yazmıyabilir sadece birbirimizi daha iyi tanıyalım diye yazdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yalarca
quote:
Japonya
ABD
Avusturalya
Fransa
Filipinler
Güney Kore
Çin Halk Cumhuriyeti
Tayvan
Tayland
Endonezya
Belçika
Singapur
Brezilya
Türkiye
cosplay faaliyeti gerçekleştirilen ülkeler bunlarmış.türkiye'yi görünce dumur oldum,mutlu oldum.bol bol foto bekliyoruz yalarca.emma frost katılırsa öpersin benim yerime :)
Türkiyede var senelerdir zaten.İzmirde Ekonomi Üniversitesinin Cosplay etkinlikleri oluyor birkaç senedir(keşke benim üni.de yapsa).16 şubatta olacak ve bende orada Spidey olarak bulunacağım:D Benden başka spidey yapan olmayacak diye biliyorum.Bakalım Marvel/Dc karakterlerinden olacak mı.Geçen sene Deadpool yapan bir arkadaş vardı mesela.
Gelecek sefer ben de ekonomi universitesindekine gitmek istiyorum fakat nasıl bir yer nasıl bir topluluk bilmiyorum giden oldu mu geçen yıllarda? Geçen yıl siyah kostümleri bir spiderman vardı onu biliyorum. O siz miydiniz yoksa? :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şimdi farkettim bu konu en üstte bu baya sevindirici haber hakketen en canlı konu burasıymış çizgi roman konuları arasında
NOT:biz türkiyedeki tek spiderman grubuyuz (yani türkçe ne blog ne site ne grup nede başka forum konusu var tek biz varız ve burdayız (facebook sayfalarını saymıyorum çünkü o kadar iyi değiller)) -
@TheAmazingSemizotu
Organizatörleri kişisel olarak tanıyorum,hatta birkaçı bizim airsoft takımının kurucuları.Bayağı kalabalık olacak gelmenizi isterim.Kostüm şartı yok.Sivil olarak gelip muhabbet edebilirsiniz.Aha buda facebook sayfası: https://www.facebook.com/events/468087423228670/475951665775579/?notif_t=plan_mall_activity
Ve o siyah kostümlü arkadaş ben değilim.Amazing bir kostümle katılacağım:)
@spider24
Tabiki Spider-man ile ilgili herşey hakkında sohbet edilebilir.Hatta sadece spidey ile sınırlamak istemem.Çokta konuyu dağıtmadıkça Marvel/Dc hakkındada muhabbet edilebilinir bana kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 11 Ocak 2013; 22:57:10 >
-
Son zamanlarda filmlerde çizgiromanlarda (özellikle avx gibi crossoverlarda) spideynin hikayeye dahil oluşumu (bence olduğundan çok daha ezik gosterilmesini) nasıl buluyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çizgi roman okumadığım için bilgim yok ama son zamanlarda spider filmleri çok sıradan oluyor.tüm çizgiroman karakterleri içerisinde en meşhur olan spider'a kesinlikle haksızlık yapılıyor.bunda yapımcı şirketin fazla ilgi göstermemesinin etkisi büyük. disney çok büyük bir şirket olduğu için ve elinde bir çok film serisinin haklarını barındırdığı için spider'ı sadece para olarak görüyor ve fanlarına büyük haksızlık yapıyor.keşke marvel haklarını satmasaydı. yalarca bol bol foto bekliyoruz.yalnız amazing kostümde biraz değişiklik yap.o neydi ya basket topu gibi.sürprizi de merak ediyorum. -
facebook sayfasına baktım.millet baya sarmış ya..ankara'dan türkücü getirmeler falan:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 12 Ocak 2013; 1:05:59 > -
quote:
çizgi roman okumadığım için bilgim yok ama son zamanlarda spider filmleri çok sıradan oluyor.tüm çizgiroman karakterleri içerisinde en meşhur olan spider'a kesinlikle haksızlık yapılıyor.bunda yapımcı şirketin fazla ilgi göstermemesinin etkisi büyük. disney çok büyük bir şirket olduğu için ve elinde bir çok film serisinin haklarını barındırdığı için spider'ı sadece para olarak görüyor ve fanlarına büyük haksızlık yapıyor.keşke marvel haklarını satmasaydı. yalarca bol bol foto bekliyoruz.yalnız amazing kostümde biraz değişiklik yap.o neydi ya basket topu gibi.sürprizi de merak ediyorum.
Spider-Man'in hakları Disney'de değil Sony'de.Bu yüzden Spidey'i Avengers ta göremiyoruz goremiycez anlazmadiklari sürece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 12 Ocak 2013; 2:01:41 >
-
son bir kaç film derken? Raimi uclemesindeki 2. Film özellikle aksiyon sahnelerinde çok güzeldi bence Spider-Man 3 o kadar güzel değildi o da yönetmen hatası. Amazing Spider-Man serisine laf eden insanları zaten anlamıyorum. Adam önceki filmdeki vazgeçilmez parçaları feda ediyor sizin gibi izleyiciler laf etmesin diye aynı film olmuş diye ki aynı olmalı origin aynı sonuçta Marc webb çok daha iyi bir film çıkarabilirdi eğer ilk film öğelerini kullanmaktan bu kadar cekinmeseydi. Öyle yapsa laf ediyorsunuz böyle yapsa laf ediyorsunuz isterseniz yeni bir spider-man yaratalim sizin icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu
quote:
çizgi roman okumadığım için bilgim yok ama son zamanlarda spider filmleri çok sıradan oluyor.tüm çizgiroman karakterleri içerisinde en meşhur olan spider'a kesinlikle haksızlık yapılıyor.bunda yapımcı şirketin fazla ilgi göstermemesinin etkisi büyük. disney çok büyük bir şirket olduğu için ve elinde bir çok film serisinin haklarını barındırdığı için spider'ı sadece para olarak görüyor ve fanlarına büyük haksızlık yapıyor.keşke marvel haklarını satmasaydı. yalarca bol bol foto bekliyoruz.yalnız amazing kostümde biraz değişiklik yap.o neydi ya basket topu gibi.sürprizi de merak ediyorum.
Spider-Man'in hakları Disney'de değil Sony'de.Bu yüzden Spidey'i Avengers ta göremiyoruz goremiycez anlazmadiklari sürece.
avengers derken filmden bahsediyosan andrew amazing spiderman'nin çekimleri olduğu için orda oynıyamamıştı diye biliyorum ama the amazing semizotu'nun dediğide olabilir
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: spider 24
quote:
quote:
avengers derken filmden bahsediyosan andrew amazing spiderman'nin çekimleri olduğu için orda oynıyamamıştı diye biliyorum ama the amazing semizotu'nun dediğide olabilir
O yüzden zaten. fakat ben küçük bir ihtimal de olsa anlaşma yapabileceklerini düşünüyorum çünkü OSCORP Tower tasarımı ile Avengers'ın Manhattan Skyline tasarımının eğer bitiş zamanları birbirine yetişseydi OSCORP binasını Avengers'ta görecektik bu resmi bir açıklamaydı. Belki de eğer yetişseydi sonraki filmler için Spidey'e kapı açılacaktı. Hatta belki anlaşıldı bile, sadece açıklanmadı henüz. Küçük bir ihtimal tabi ama kim bilir belki Spidey'i görürüz. Ve eğer görürsek Tony ile aralarında müthiş diyalogların geçeceği kesin. Science Bros!
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: spider 24
quote:
Orijinalden alıntı: Yalarca
Superior Spider-man #2 Kapakları
buna karşılık olarak dc'de batman'i spiderman'e benzetip batman'e yarasa hissi yapışkan kablo gibi şeyler eklerler bu ne lan
NOT:Dan Slott'un eskiden dc'de çalıştığı açıklandı (tabiki şaka)
Dan Slott zaten eskiden DC de çalışıyordu hatta kendisi Arkham Asylum serisinin yazarlarındandı yanlış hatırlamıyorsam. Belki fazla Batmanimtrak olabilir ama Spidey'e yeni gadgetların gelmesi beni hep sevindirmistir.
-
Spider-man'in önümüzdeki Avengers filminde gözükmesi muhtemel.Avi Arad'ın dediği gibi herşey mümkün..Şurdaki habere göz gezdirin:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelMovieverseNews/news/?a=61371
Hakları sonyde olabilir ama unutmayın Marvel'ı Disney satın almıştı.Bir anlaşma ile herşey mümkün..Hiçbir Spider-man hayranının 3. Avengers filmini bekleyecek kadar sabırlı olduğunu sanmam.Avengers 2, 2015 de vizyona gireceğine göre 3cüsü kimbilir ne zamana sarkar.Heleki New Avengers falan düşünüyorlarsa ohoo 15 yıl mı bekleyeceğiz spidey'i Avenger olarak görmek için.Ben Wolverine ve Spider-man'in 2. filmde bulunacağını düşünüyorum.Özellikle Spider-man için bu çok daha yüksek bir ihtimal.
Geçen sene Andrew, Avengers romanlarıyla görünütlenmişti o aklıma geldi.Resmide şurda:
http://images.starpulse.com/pictures/2012/06/28/previews/Andrew%20Garfield-20120628-46.jpg
Olur mu olur...
-
bu ne lan batman'nin kafası büyük tespit -
Bu arada JJJJ (Jay Jonah Jameson Jr. mükemmel bir isim :D)sonunda Spider-Man'i seviyor.Tek sorun bunca zaman iyi davranmış Peter'a iftiralar atarken gerçekten kötü olan SpOck 'ı sevmiş olması.Tek sorum: Neden ? Kendisini öldürmeye gelen Scorpion'ıöldürdüğü için mi ? Öldüren Pete olsa hikaye aynı şekilde gelişir miydi ? Bana biraz zorlama geldi. bu arada (bkz. Commissioner JJ) Bu arada kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 12 Ocak 2013; 23:02:24 > -
quote:
Bu arada JJJJ (Jay Jonah Jameson Jr. mükemmel bir isim :D)sonunda Spider-Man'i seviyor.Tek sorun bunca zaman iyi davranmış Peter'a iftiralar atarken gerçekten kötü olan SpOck 'ı sevmiş olması.Tek sorum: Neden ? Kendisini öldürmeye gelen Scorpion'ıöldürdüğü için mi ? Öldüren Pete olsa hikaye aynı şekilde gelişir miydi ? Bana biraz zorlama geldi. bu arada (bkz. Commissioner JJ) Bu arada kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum
Spider-man ile ilgili ne biliyorsak allak bullak olduğu için JJJ de böyle bir değişim olması normal.Scorpion olayı daha ağır bassada sebeplerden biri olarak spidey'in daha sert ve karanlık olmasını gösterebilirim..#1 de gördük, muhabir kız (adını unuttum,bi aralar Peter'a sulanıyordu) Bugle için haber yapıyor ve tüm olan biten kayıtta.Spider-man'in yaptığı planlar ve daha sert dövüşmesi falan Jameson'ın ilgisini çekmiş olabilir..Fazla iyilik perisi kıvamında olduğu için nefret ediyordu Peterdan birazda...
JJJ demişken önceki üçlemede JK. Simmons çok iyi iş çıkarmıştı.Kendisini yine Jameson olarak görmek isterim, ses tonu olsun hareketler olsun sanki jjj olmak için doğmuş gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X