Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Bu da MJ'e gözünüz alışsın diye :D

• Colm Feore ile ilgili ilk görsel geldi..yoksa kendisi Vulture mu?

• Bu ne ya... Ya ileriki filmler için baya geniş bir altyapı hazırlıyorlar yada villian salatası olacak film. Kaç oldu düşman sayısı unuttum sayarken.
  • Adamın burun yapısından ve arkadaki Aztec sembolü benzeri şeyden bu çıkarımı yapmışlar.Vulture, eğer çekilmiş olsaydı Spider-man 4 filminde olacaktı.

Bana alt yapı gibi geliyor,düşman olsun veya olmasın filmde zaten çok fazla karakter var.Kesinleşen düşmanlar bildiğiniz gibi Electro ve Rhino...söylenti olarak gezen Green Goblin,Venom,Black Cat var..şimdide Vulture çıktı.Hepsini bir filmde ziyan edip konuyu çorba yapacak kadar saçmalamazlar bence.
  • diğer filmlere hazırlıktır.bu kadar karakter bir filme sığmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

diğer filmlere hazırlıktır.bu kadar karakter bir filme sığmaz.

Avengers 2 ye de bağlayabilirler.
  • superior 6 hakkındaki düşünceleriniz ?
  • bu fotoğraf ultimate spiderman 2.sezon 3.bölümden kare bu black cat'in bacağı olabilirmi onunsa ilerde seride black cat'i görebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

superior 6 hakkındaki düşünceleriniz ?

''Bazıları şaka kaldıramıyor'' diyebilirim. Abarttı işleri Otto. Avengers da zaten işin içine girecek. ''İyi'' bir kahramandan Punisher gibi ''Gri'' bir kahramana dönüşme yolunda hızla yol alıyor Superior Spidey.
  • ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

''Bazıları şaka kaldıramıyor'' diyebilirim. Abarttı işleri Otto. Avengers da zaten işin içine girecek. ''İyi'' bir kahramandan Punisher gibi ''Gri'' bir kahramana dönüşme yolunda hızla yol alıyor Superior Spidey.

Superior 8 den bir sayfa gördüm hepsi Ock'a saldırıyordu fakat anladıklarını sanmıyorum bu arada Age öf ultron 1 ve 2 yi okudunuz mu yazarların hatası olabilir ama orada büyük bir terslik var kostüm ve davranışları tamamen Peter hatta başımdan çok kötü şeyler geçti falan diyor ama Superior 6au da Otto gözüküyor. Hem artık herkes Spider-man'in Peter olduğunu biliyor belki biri artık zihnin okuyabilir. Eger ocksa bir bahanesi kalmadı çünkü. Ve içimden bir ses Peter 7 8 de vücudunu geri kazanacak ama kimse ona inanmayacak deli diyecekler dönecektir Otto sonra yeniden kontrolü kazanıp Peter a karşı önlem alacak diyor çünkü 700. Sayıdan daha çok kizacagimizi soylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Superior 8 den bir sayfa gördüm hepsi Ock'a saldırıyordu fakat anladıklarını sanmıyorum bu arada Age öf ultron 1 ve 2 yi okudunuz mu yazarların hatası olabilir ama orada büyük bir terslik var kostüm ve davranışları tamamen Peter hatta başımdan çok kötü şeyler geçti falan diyor ama Superior 6au da Otto gözüküyor. Hem artık herkes Spider-man'in Peter olduğunu biliyor belki biri artık zihnin okuyabilir. Eger ocksa bir bahanesi kalmadı çünkü. Ve içimden bir ses Peter 7 8 de vücudunu geri kazanacak ama kimse ona inanmayacak deli diyecekler dönecektir Otto sonra yeniden kontrolü kazanıp Peter a karşı önlem alacak diyor çünkü 700. Sayıdan daha çok kizacagimizi soylediler

Otto bedeni ele geçirince hatırladığı Peter anılarında yine Otto'yu çiziyorlar diye hatırlıyorum ilk sayılardan.

Peter vücudunu geri kazandığında kesinlikle sıfırdan başlamayacak bence. Otto'nun ona sağladığı imkanlarıdan ve yaşadığı deneyimlerden yararlanacak. Çizerlerin röportajlarını bilmiyorum ama arada git-gel olursa Peter ile Otto'nun çok ''saçma'' olur bana göre. Ancak tabi anlık geri dönmeler görmemiz olası Peter'dan.

Bakalım neler göreceğiz ilerleyen bölümlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: spider 24

bu fotoğraf ultimate spiderman 2.sezon 3.bölümden kare bu black cat'in bacağı olabilirmi onunsa ilerde seride black cat'i görebilirmiyiz

Onu bilemiyorum ama Disney iyice saçmaladı Carnage kim biliyor musunuz?!
    - Peter

• şu hiç çizgi roman falan okumadım ama olayları bi özetleseniz yeni spider man olarak zenci çocuk mu geldi yoksa doctor octopus mu şahsen siteleri takip ederek pek anlayamıyorum okumak içinde zamanım yok şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

şu hiç çizgi roman falan okumadım ama olayları bi özetleseniz yeni spider man olarak zenci çocuk mu geldi yoksa doctor octopus mu şahsen siteleri takip ederek pek anlayamıyorum okumak içinde zamanım yok şu anda

Ultimate alternatif evreninde Peter öldükten sonra yeni Spider-man olarak Miles Morales adlı siyahi çocuğun hikayesi devam ediyor.

Esas seri olan Amazing Spider-man ise Doc Ock'ın Peter'ın bedenini ele geçirmesiyle sonlandı ve Superior Spider-man adıyla bir devam serisi başladı.Yeni spiderımız Doc Ock kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

şu hiç çizgi roman falan okumadım ama olayları bi özetleseniz yeni spider man olarak zenci çocuk mu geldi yoksa doctor octopus mu şahsen siteleri takip ederek pek anlayamıyorum okumak içinde zamanım yok şu anda

Ultimate alternatif evreninde Peter öldükten sonra yeni Spider-man olarak Miles Morales adlı siyahi çocuğun hikayesi devam ediyor.

Esas seri olan Amazing Spider-man ise Doc Ock'ın Peter'ın bedenini ele geçirmesiyle sonlandı ve Superior Spider-man adıyla bir devam serisi başladı.Yeni spiderımız Doc Ock kısaca.

bu adam her yeri yıkıp yakmıyor mu şimdi o kadar yıl uğraştığı kahramanın bedenini alınca bence çok fazla tutmaz öyle bir seri diye düşünüyorum peter ın veya başka birinin bedenini alması mümkün değil midir ?

• quote:

quote:

quote:

bu adam her yeri yıkıp yakmıyor mu şimdi o kadar yıl uğraştığı kahramanın bedenini alınca bence çok fazla tutmaz öyle bir seri diye düşünüyorum peter ın veya başka birinin bedenini alması mümkün değil midir ?

Peter'a verdiği sözlerden dolayı yakıp yıkamıyor, fakat Peter'ın prensip olarak benimsediği ne varsa onları yıkıyor.Daha agresif bir Spider-man görüyoruz..kendini geri tutmayan,yeri geldiğinde elini kana bulayan bir Spider-man.

Fazlada ayrıntıya girmeyelim,belki okursunuz.Özetle böyle işte..Geçici olarak karanlık kişilikli bir spider okuyoruz.Ne kadar sürer bu durum derseniz,bayağı uzun sürecek gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peter'a verdiği sözlerden dolayı yakıp yıkamıyor, fakat Peter'ın prensip olarak benimsediği ne varsa onları yıkıyor.Daha agresif bir Spider-man görüyoruz..kendini geri tutmayan,yeri geldiğinde elini kana bulayan bir Spider-man.

Fazlada ayrıntıya girmeyelim,belki okursunuz.Özetle böyle işte..Geçici olarak karanlık kişilikli bir spider okuyoruz.Ne kadar sürer bu durum derseniz,bayağı uzun sürecek gibi duruyor.

aynen bulmak lazım bi yerden ingilizcem iyi sayılır aslında hiçbir yerden olmadan kendi kendime derdimi anlatacak hale geldimde işime gelmiyo yav ama harbi okumalıyım gibi duruyo tabiki en baştan başlasam daha güzel olur 700 sayı birden ovv. birde bi sana özel sorum olacak Sence Disney Spiderman i karalıyor mu?
    bence karalıyor karakterlerin çizimler yetersiz kalmış ve spidermanin ergenlik halleri pek olmamış bence bide şu takım / shield olayları özellikle Daredevil:Devil's Hand çizgi romanından dolayı çok sinirliyim white tiger a ya gene spiderman var diye izliyorum
    benide gruba ekleyin bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 23 Mart 2013; 20:11:38 >

• @\mXm/
    Disney Spider-man'i karalıyor demeyelimde çocuklaştırıyor/basitleştiriyor diyelim.Açıkçası sırf Spider-man göreyim diye izliyorum,yoksa animasyon kalitesi dışında izletecek bir etken bulamıyorum Ultimate çizgifilminde..Young Justice tarzında takım olayları ilk başta ilgimi çekmişti, sonradan sıkıntı vermeye başladı.Hani New Avengers olayları işlense tamam diyeceğimde bu yeni takım arkadaşları;Nova,İron Fist falan, hiç ilgimi çekmiyor.

Spider-man odaklı bir çizgifilm görmek isterdim,öyle tek bölümlük hikayelerden oluşan basit anlatımlı birşey değil.90lar Animated serisini veya Spectacular serisini geride bırakacak birşeyler görmek isterdim.Olmayacak galiba hiç..
  • quote:

@\mXm/
    Disney Spider-man'i karalıyor demeyelimde çocuklaştırıyor/basitleştiriyor diyelim.Açıkçası sırf Spider-man göreyim diye izliyorum,yoksa animasyon kalitesi dışında izletecek bir etken bulamıyorum Ultimate çizgifilminde..Young Justice tarzında takım olayları ilk başta ilgimi çekmişti, sonradan sıkıntı vermeye başladı.Hani New Avengers olayları işlense tamam diyeceğimde bu yeni takım arkadaşları;Nova,İron Fist falan, hiç ilgimi çekmiyor.

Spider-man odaklı bir çizgifilm görmek isterdim,öyle tek bölümlük hikayelerden oluşan basit anlatımlı birşey değil.90lar Animated serisini veya Spectacular serisini geride bırakacak birşeyler görmek isterdim.Olmayacak galiba hiç..

evet young justice falan güzel olmuştu ya disney takım olma işinide bozdu saolsun avengers ve usm de bıktım artık enerji topu atmalarından falan ayrıca karakterlerin hikayeleride pek uymamış rhino bir ilkokullu (?),kraven ise kendi karizması yerine LoL deki draven gibi olmuş sırf keyif için öldüren biri,Electro ise normal kostümlü hali 2. sınıf suçlu evet 2. sınıf red skullun oğlu çernobil kazasının nedeni olan kıyamet projesini alıyor ve 2. sınıf oluyor ve tüm elektrikler sinirlendirerek yeniyor bence o hali galaktusla bile savaşır,lizard zaten çizim bitmiş,dr octopus un bedeni ise hoş durmamış . Ama ilk sezonu baya beğenmiştim başka karakterlerle yaşanan komik bölümler ve özellikle Green Goblin in normal goblin olması hoşuma gitti Orta Dünya evrenindeki Azog gibi çıktı birden

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.